Малко помощ относно корема ! 

Дата: 23.10.2007
05.07.2008, 12:52

Значи искам да попитам,коремами не е много голям просто като седна и става като гасеница но не големи пластове мазнина.Та вапроса ми е ако слагам колан за потене през тренировката намаля малко храната и правя коремни преси за `долна``средна``горна част` ще постигна ли нещо за 3 седмици защото отивам на море и реших да обарна малко повече внимание на корема.Целта ми не е плочки а просто малко мазнина да махна е не цялата а малко по добре да изглежда корема.Едно момче така правеше и има резултат но аз знам че за корема тряват диети кардио и Т.Н но за плочки а аз неискам.Благоря ви предварително ! smile

Дата: 31.05.2008
05.07.2008, 12:59

Сложи си все пак и кардио.

Поздрави, та по-здрави… А кога по-умни?  На 70!?

Дата: 05.01.2008
От: Pleven
05.07.2008, 13:29

Неискаш ли хранителен режим и кардио,къ да стане smile

Дата: 31.01.2004
От: София
05.07.2008, 13:56

Офф: оправих заглавието на темата - за “щ” и “т” заедно буквално ни пердашеха в училище.

Дата: 17.07.2006
05.07.2008, 14:16
WessVall - 05.07.2008, 12:52

Значи искам да попитам,коремами не е много голям просто като седна и става като гасеница но не големи пластове мазнина.Та вапроса ми е ако слагам колан за потене през тренировката намаля малко храната и правя коремни преси за `долна``средна``горна част` ще постигна ли нещо за 3 седмици защото отивам на море и реших да обарна малко повече внимание на корема.Целта ми не е плочки а просто малко мазнина да махна е не цялата а малко по добре да изглежда корема.Едно момче така правеше и има резултат но аз знам че за корема тряват диети кардио и Т.Н но за плочки а аз неискам.Благоря ви предварително ! smile

Диета трябва за изгаряне на подкожни мазнини, а не за плочки. Плочките са следствие от тези намалени подкожни мазнини, но само при наличието на развита мускулатура. Така че не се притеснявай, плочки без да искаш няма да направиш. Оправи си храненето и ще изгориш мазнините.
Колана за потене е голяма глупост. Потта е вода, а не мазнини. Колкото повече се потиш, толкова повече вода пиеш след това и пак се връщаш където си бил. Само дето би могъл евентуално да ти навреди на бъбреците колана.
Всъщност, той и моя корем става на “гъсеница” (много ме кефи как звучи това), ама не ми се вижда да е толкова фатално. Да не е проблема от самовнушение нещо?

“Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.” Pavel Tsatsouline

Дата: 23.10.2007
05.07.2008, 18:21

Ми може и аз да си мисля че е голям защото другите казват че не е благодаря все пак.А ако правя коремни през ден без кардио и не ям тестени изделия и слатки може ли да има поне малко полза?

Дата: 26.12.2007
06.07.2008, 14:24

Сигурно ще има някаква минимална полза от която няма да си доволен изобщо.