MEGA-PRO <^> USA качество на Приемливи Цени <^>
|
18.07.2008, 16:57
Смея да твърдя, че профилът на този протеин е в пъти по-добър от този на ON. gorichka.bg |
|
|
|
18.07.2008, 20:25
Стойностите на въглехидратите в Magnum Whey и гейнерите са сгрешени. На официалния сайт също. Не искам да се заяждам, просто отбелязвам ако някой случайно не го е забелязал вече. |
|
|
18.07.2008, 20:35
Това,което сме приложили във форума е оригиналният сертификат на протеина. Провери си информацията отново... сайта на компанията е http://www.mega-pro.com Всички продукти на Mega-Pro може ЖК. Белите Брези, бл. 31(ул. “Хайдушка Гора“) |
|
21.07.2008, 08:05
В събота се сдобих с протеина та и аз да споделя няколко впечатления: За това как възстъновява ще пиша малко по-натам - от 4 дози е рано да се говори, като уточнявам, че други добавки поне още две седмици няма да ползвам т.е. ще го карам само на суруватка. “Shut Up and Train” |
|
|
|
21.07.2008, 14:31
Всички продукти на Mega-Pro може ЖК. Белите Брези, бл. 31(ул. “Хайдушка Гора“) |
|
|
21.07.2008, 15:10
Аз също мога да потвърдя някой факти които вече бяха споменати. |
|
|
21.07.2008, 20:21
Грешки по етикетите: |
|
|
21.07.2008, 21:21
Айде пак... сайта на компанията е http://www.mega-pro.com ... Провери отново и пак пиши... всичко публикувано в сайта отговаря на продукта!!! Всички продукти на Mega-Pro може ЖК. Белите Брези, бл. 31(ул. “Хайдушка Гора“) |
|
21.07.2008, 23:14
Ами в тоя сертификат който си постнал не пише колко грама протеин/въглехидрати/мазнини има на 100гр продукт. Пише примерно концентрат 31гр, ама това означава ли че тоя концентрат е 100% протеин и нищо друго? Ако е така то излиза, че в 100гр продукт има повече от 93гр протеин което малко ме съмнява. Също така, това е общ етикет, а за различните вкусове има разлика в съдържанието на въглехидрати, поне така съм забелязал при други производители. Абе като цяло няма да е лошо да си оправят етикетите и сайта, така е малко несериозно. Имат ги данните а нещо се мотат. |
|
|
|
22.07.2008, 06:03
В сертификата,който сме приложили се разбира какво е общото разпределение на трите фракции на суроватъчния, оригиналните сертификати се четат по дрг начин. Това означава,че според приложението,че 31% от протеина е съответно изолат,хидролизат и концентрат. По-късно очаквайте и други приложения В една доза Magnum Whey (35грама) има PPOTEIN - 26 gm Всички продукти на Mega-Pro може ЖК. Белите Брези, бл. 31(ул. “Хайдушка Гора“) |
|
22.07.2008, 12:50
Е това е искаме хубаво и евтино - като ни се предостави вече или не е хубаво или не е евтино е няма угодия. “Shut Up and Train” |
|
|
22.07.2008, 20:47
Чудех се да вземе ли участие по тази тема, но вече не се сдържах. Типично по български ние развалихме всичко. От СИЛАБГ се опитаха да предложат нещо качествено и на добра цена, и какво стана? Направи добро и изяж лайно! Какво всички сте се хванали за този протеин да го сравнявате с други? Протеина си е протеина. Ползвал съм най-различни видове американски протеини и мога да ви кажа, че няма абсолютно никаква разлика като ефект, да не говорим,че ефект от протеин специално да се усети,, за такова нещо не съм чувал. BSN, ON, EAS,CYTOSPORT, UNIVERSAL,NOW,SYNTRAX и да не продължавам - все едно и също , а вие какво правите - само плюете. И повод ,че има грешка на сайта техническа - ще дам един пример - на сайта на UNIVERSAL гейнъра GAIN FAST 3100 е тотално сбъркан, ама вие тук се хванахте!!Не мога да ви разбера. Почвам да се убеждавам,че ние българите си заслужаваме надменното и пренебрежителното отношение на по-голямата част от вносителите на хранителни добавки. Като е скъп, защо е скъпо, като е евтино,пак търсите кусури. Типично по български ,няма угодия. |
|
|
22.07.2008, 21:55
Много се превъзбуди с миналия пост. Просто предполагам човекът иска да направи добро, като опомене грешките и те се коригират, тъй като, хич да не е, не малко хора пазаруват през и чрез интернет, а такива грешки будят подозрения относно качеството на продукта. |
|
|
|
22.07.2008, 22:56
Значи аз няма как да знам, че грешките са само на сайта, а не и на самия етикет. Вносителите ни дават някаква информация и се предполага, че имат поне една кутия пред себе си, за да сравнят. |
|
|
23.07.2008, 06:00
БътХед... 1-во. Ако ако имаш някакви въпроси относно разлики в етикета на сайта на фирмата, винаги можеш да ги отнесеш към самата компания и те ще ти предоставят същите отговори, които ние ти предоставяме тук както и сертификати... Всеки сертификат е публично достояние и така битрябвало да бъде 2-ро. Мега Про като компания има ограничено присъствие в интернет пространството като цяло поради няколко причини, които се опират до техният начин на дистрибуция и презентация на продуктите. 3-то. Имайки се нашето присъствие на пазара и безупречна репутация, мислиш ли, че някой от нас би се занимавал с глупости (по точна дума нямам) и да си “... щрака на компьтър...“ и да поства неверни данни. Това е абсурдно и не логично. Разбирам, че правиш аналогия с порочните практики, които са се случшали в БГ, но разликата тук е, че ние държим на името си, качеството на предлаганите от нас продукти и на трето но не последно място на нашите клиенти.
Зад Мега Про стои сериозна фармацефтична сила и всичките им продукти са с уникално качество (не го казвам да им правя реклама,... такава не им е нужна). Това, че имат проблем със сайта и останалите сайтове сляпо копират тази грешка е нещо, за което вече е алармирано от нас и те работят по въпроса и ще има промени. Мега Про предлага ПРОДУКТИ С УНИКАЛНО КАЧЕСТВО, ДОБРО ЦЕНОВО ПРЕДИМСТВО, РЕЗУЛТАТИ. Много хора ползвали Мега Про ще пуснат техните мнения тук за възстановителните качества на продуктите им, а друго реално няма значение. Запомнете!!! НИКОГА НЯМА ДА СИ ЗАЛОЖИМ/ПРОДАДЕМ ИМЕТО НА КАКВАТО И ДА БИЛО ЦЕНА... ДА, КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС СА НАЙ-СЕРИОЗНИЯТ И ВАЖЕН АКТИВ И ВИНАГИ ТЕ, КЛИЕНТИТЕ, ЩЕ БЪДАТ НА ПЪРВО МЯСТО, ЗАЕДНО С ТЕХНИТЕ НУЖДИ!! /собственик/ Сила БГ |