Нужда от малко помощ

Дата: 14.07.2008
15.07.2008, 09:15

Привет smile Накратко да си кажа проблема и въпроса smile Поддържах форма на около 90-100кг ( по принцип съм си набит, гех от бащата smile ), тренирах бокс и фитнес много време. Но брат ми почина нелепо на 21г. и се депресирах страшно много. Затворих се вкъщи и… достигнах невероятното тегло 145 кг. Мина много време и реших отново да се взема в ръце. От 4 месеца си започнах диетата ( пилешко месо, риба, плодове и зеленчуци ) и фитнеса отново, с л карнитин на биофит ( мисля, че е добър ) и в момента съм 110 кг. Така, проблемът ми е следния ( за решението на който моля за помощ ) Започнах да овисвам ! Гърди, особено ръцете в областта бицепс-трицепс итн. Как мога да предотвратя този ужас ? има ли някакви хапчета за стягане на кожата примерно или нещо подобно ? какво да направя ? Горещо моля за помощ и съвет. Благодаря предварително.

Дата: 29.12.2007
15.07.2008, 09:48

Забави темпото, свалял си близо 9кг за месец, нека станат около 4-5 кг.

“Risk! Risk anything! Care no more for the opinions of others, for those voices. Do the hardest thing on earth for you. Act for yourself. Face the truth”.—
Katherine Mansfield

Дата: 28.02.2007
От: София
15.07.2008, 10:26

Увисването е неизбежно при бързото сваляне на килограмите. Спри на тези килограми и изчакай известно време кожата да се свие доколкото може разбира се. Увисне ли много става много сложно и грозно положението, защото увисналото сам се сещай страшно трудно ще се опъне с натрупване на чист мускул просто защото много трудно се трупа толкова много мускул. Имах (и все още го имам в известна степен) същия проблем с увисването и затова пак повтарям недей сваля засега повече. Незнам за колко време си свалил тези килограми, но ми се струва, че е за малък период от време (3-4-5 месеца може би), а това си е страс върху организма. Принципно плуването свива кожата, но чудеса не очаквай, защото подобно на трупането на мускули и стягането на кожата чрез плуване отнема години.

Дата: 14.07.2008
15.07.2008, 18:44

за 3-4 месеца, по скоро 3, ги свалих тези 30 килограма. знам, че е много бързо, но не правя нищо специално - просто добра диета и фитнесче. чух за някакви хапчета, които правили кожата по-тънка ? има ли такова нещо ?

Дата: 10.02.2007
От: София | Ст. Загора
15.07.2008, 22:07

Щом ти е увиснала кожата е явно, че диетата не е кой знае колко добра. Трябвало е да свалиш 5 кг за един месец, а не 10.. Ако е имало и грам мускул преди, са го няма..

Train Insane…