Поредната тема за храненето по време на НВД...

DI

21.07.08
21:42

Сигурно щото смесвам два вида протеин и досега съм бил удома само на лицеви стартирах във фирнеса с ръка 41см (преди 2 седмици) сега е 43 и чистя.... правя серии 3х12-13-14 с 15кг дъмбели и 40кг щанга :)
Всички м исе чудят как вървя толкова добре и според мен тайната е в яйцата :) въпреки че инструктора ми казва че съм “широкоплещест и едър - тялото ти е предразположено към големи мускули” та затова все ме базика “искаш ли да ти кажа една тайна за фитнеса - всичко е в гена :) “

Така че смесвай “протеина” и не се бой :)

пс. никога не съм взимал хранителни добавки.

Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 21.07.08 21:43.

22.07.08
09:24

Без да се убиждаш, но със 43 ръка да направиш 12-14 повторения със 40 кила не е геройство аз със 33-4 ръка правя 10-12 повторения с 30 килограма без читинг.Както и да е, все пак мерси за съветите за протеина ;)  !

DI

22.07.08
10:06

Аз не съм казвал че е геройство :) в момента са ми важни многото повторения без да си изморявам ръцете много.. утре ще пробвам с 50 и ще ти кажа дали става (малко ще поубъркам програмата си ама.. ) дано дано :D

22.07.08
11:00

Ок!

Сега по темата. Сега ми дойде на акъла да си направя нещо преди работа, че там се гладува.И ето какво измислих.В една пластмасова кутия с капак нярязах 2 домата средни 1 малка краставица сложих извара не повече от 70-80 грама, 4 белътка,1жълтък и 60-70 грама пилешко филе, и накрая залях малко със зехтин. Ще падне голямо ядене...

Какво ще кажете ?

DI

22.07.08
11:22

И защо трябваше да го заливаш :)
Супер е инак ама стига залива :D

22.07.08
15:09

Еми салата де! Аз какво говоря вече два дена?!

22.07.08
17:05

Биваше манджата!  :cheese:

За съжаления в петъка ще ходя на палатки и там диетата ще изчака до понеделник ми се струва :down: , ама няма как...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1