Тренировъчна програма + хранителен режим
|
19.07.2008, 23:54
Когато ми се оправи ръката мисля да започна да се занимавам доста сериозно с фитнес.Целта ще ми е покачване на ММ,но без много мазнини и без добавки.Когато почивам ще правя кардео или по-точно вело или до 20-30 минути тичане,за да не свалям ММ.
Понеделник - Гърди, Предно рамо,Корем
ПОНЕДЕЛНИК
ВТОРНИК
СРЯДА-ПОЧИВКА
ЧЕТВЪРТАК
ПЕТАК-ПОЧИВКА
СЪБОТА
НЕДЕЛЯ-ПОЧИВКА
Хранителен режим:
10 часа(Хранене 2) - 200 гр. плодове, 50 гр. ядки(орехи или бадеми) 11:30 часа(Хранене 3) - протеинова напитка,100 гр картофи 13, 13:30 часа(Хранене 4) - 200 гр. месо(пилешко, пуешко, телешко или риба), 100гр. ориз(или картофи), салата 16 часа(Хранене 5) - нискомаслено кисело мляко 18 часа протеин,2 филии палнозърнест хляб с мед между тях-ТРЕНИРОВКА 19:30 часа (след тренировката)протеин,глутамин,2 филии с мед и 1 морена МАКС 20:30 часа(Хранене 6) - 200 гр месо(пилешко, пуешко или риба), салата,100 гр ориз или картофи
22 часа(Хранене 7) - 200 гр. извара
|
|
|
|
20.07.2008, 01:24
Като гледам ти пишеш без да мислиш особено. Казваш че искаш да качиш без добавки, а след трен мислиш за протеин и глутамин. Така храненето не мисля да го коментирам, защото не разбирам особено от това, а и няма данни за самия теб, което е много важно. За тренировката мога да кажа, че е доста тежка, най-вече за рамото. Ти мислиш да правиш 8 упражнения за него. Е тва нормално ли е. Като дни и разпределение на МГ ми харесва, но си прекалил с упражненията. А ти пишеш, че мислиш да започваш, което аз тълкувам, че ти преди не си тренирал и си начинаещ. Ако е така най-добре започни с програма за цялото тяло в един ден и след време мини на сплит. Ако все пак решиш да си останеш с сплит не ползвай този. В сайта има много примерни програми. Избери си нещо по-леко в 3 дни най-добре и си го прави. |
|
|
20.07.2008, 02:48
Колкото повече, толкова повече, а?
|
|
20.07.2008, 10:15
Ами извинявам се,но хранителният режим го намерих в сайт и съм забравил да го променя.Иначе към 5 месеца съм тренирал и то кръгово,затова сега мисля да започна да си тренирам по програма.Във фитнеса има изготвяне на програми,но те са двудневен сплит,като ако си спомням добре има по 8 упражнения в единя ден и се сменя на 2 месеца. |
|
|
|
20.07.2008, 15:17
Е, аз се съмнявам, тази програма да са ти я направили във фитнеса.
Успех.
|
|
20.07.2008, 15:32
Ами не,тази ми я даде едно момче.Гледах по сайта,а на тази само са и повече упражненията за рамо ли ? В сайта гледам,но откъде да знам коя е подходяща за мен ? Висок съм към 1.77 и 69-70кг.,почти 16 години. |
|
|
|
21.07.2008, 13:00
Това момче малко се е объркало, но това не е важно. Не са само упражненията за рамо много и за другите групи са в повече, но за рамото е най-фрапиращо. Момчето, което ти я е дало може да има голям стаж и при него да работи, но за теб е много. Влез тук и ще намериш няколко подходящи програми. Избери си такава съобразно твоите цели. И я започвай. |