Чувство за глад по време на тренировка

Дата: 14.09.2006
22.07.2008, 09:49

Преди тренировка ям много за да мога да имам нужните хранителни вещества и да направя хубава тренировка (около 45-60 минути преди тренировка). От скоро обаче забелязвам едно много странно нещо. Като отида на тренировка (преди това съм ял) и някъде по средата на заниманието (а понякога и по-рано) започвам да усещам едно гадно чувство за глад. Стомаха ми определено не е празен осеща се че съм ял но ми се яде нещо сладко. Това започнах да го срещам и в битовия живот. преди малко закусих, усещам че ми е пълен стомаха, но пак ми е едно такова.

Принципно не пия нищо (добавки) и съм 99% че проблемът е от там. Явно не ми достига протеин.

В НАЧАЛОТО Е ТРУДНО, НО УСПЕХА Е НЕИЗБЕЖЕН...

ТЕЖЕСТА ПРОМЕНЯ ЧОВЕКА КЪМ ДОБРО...

Дата: 08.05.2007
От: България
22.07.2008, 10:10

Чувството за глад е сигнал за намалено количество въглехидрати в кръвта!

Тренирай мускулите си с помощта на мисълта. Една красива и балансирана физика е тясно свързана с психика в равновесие и мисъл, която е в състояние да създава победители. Позитивнот мислене създава герои, а негативното - победени. Сам реши от кои искаш да си!

Дата: 16.05.2006
От: Пловдив
22.07.2008, 10:31

Два варианта има. Не се храниш достатъчно или ядеш прекалено много бързи въглехидрати. Залагам на второто. Обясняван е ефектът от бързите въглехидрати много пъти във форума, сещам се за 2, в които аз съм си играл да го пиша.

Дата: 03.09.2004
От: София
22.07.2008, 15:12

И двамата са прави.Заложи на комплексните въглехидрати,като разбира се не забравяш белтъчините.Избягвай бързите въглехидрати,те дават енергия за кратко време.

“И най-тъмната нощ е обречена от изгрева.” | “When u reach out for the stars,you may not quite get one,but you won’t end up with a handful of mud either. “ | http://www.bb-team.org/gallery/832/