Тренировка в домашни условия с дъмбели
|
22.07.2008, 09:40
Здравейте. Наскоро с брат ми си взехме пейка и чифт дъмбели, защото като цяло нямаме много време да отскачаме до фитнес зали. Имам 2-3 години опит с тренировките в зала и съм свикнал с уредите, но нямам опит с тренировките само с дъмбели. Ако някой може да сподели опита си и да ми каже подходяща цялостна програма за горната част на тялото ще бъда благодарен. Ако може да споделите стречинг упражнения и упражнения без тежести и уреди ще ми бъде полезно. Аз съм едър, но напоследък съм качил кила и съм се отпуснал лошо (направо дебел си станах |
|
|
|
22.07.2008, 13:58
Интересно как при опит 2-3 години,не си си изградил свои виждания за нещата,като тренировъчен режим,хранителен режим и т.н.Ако човек прекара 2-3 години в посещаване на залата,и излизайки от нея не знае как да замени едно упражнение с лост,с друго - с дъмбел...То тогава,не знам. :S “И най-тъмната нощ е обречена от изгрева.“ | “When u reach out for the stars,you may not quite get one,but you won’t end up with a handful of mud either. “ | http://www.bb-team.org/gallery/832/ |
|
22.07.2008, 17:08
Black_master тук сме да помогнем ,не да се вайкаме. |
|
|
|
22.07.2008, 17:59
Много момчета има,които тренирайки в зала не знаят дори имената на упражненията,които изпълняват.Незнаят защо изпълняват точно тях...следват някаква програма и което ги заболи - него тренират.Така човек може да изкара не 2-3 години,а цял живот. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
22.07.2008, 19:25
аз също тренирам в нас до скоро също само с пейката и дъмбелите..да ти кажа поне при мен..от всички момчета от класа само аз не ходя на фитнес..за една година с дъмбели ги надминах..и то не съм с някакви генетични заложби да съм огромен.Намери си подходящи упражнения от сайта и си направи удобна програма.И най-важното е постоянството. Хардкор и щанги!!! |
|
|
22.07.2008, 19:27
Никола,сподели си размерите в момента за вдъхновение. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
22.07.2008, 20:55
няма мускулна група, която да не може да се тренира само с дъмбели, особенно ако имаш достатъчно тежести. изобщо не ги чувам нещата |
|
22.07.2008, 21:43
Да и аз си тренирам само у дома. Мислех да си вземам само дъмбели, но все пак си вземах и лост. Позволява по-голямо разнообразие, а тежестите само си ги сменям от лоста на дъмбелите. Наистина може да се получи пълноценна тренировка. |
|
|
|
22.07.2008, 21:51
гръдна 111 Хардкор и щанги!!! |
|
22.07.2008, 22:23
и аз тренирам само в нас |
|
|
|
22.07.2008, 22:52
С дъмбели можеш да правиш всичко: |
|
23.07.2008, 02:45
Здравейте сега се прибирам и виждам, че темата се е поразвила малко. Вярно е, че имам не малко опит в залите и наистина не ми е проблем да се оправя сам, но нали форума е да се сподели опит и да се тренира по-ефективно. Аз смятам, че е по-уместно да попитам отколкото да загубя седмица-две в експерименти. Иначе Стоянчо мерси, че си направи труда да напишеш нещо точно по-темата. Може да споделите и стречинг упражнения. |
|