Контузия на Ръката
|
|
22.07.2008, 16:44
Здравейте,имам следният проблем когато тренирам с гири,и си правя серий руката ми (часта над китката,от към долната страна където са вените не знам как се нарича) се подува и става корава и напомпена ,следователно една я предвиждам след почивка около 5 минутки се оправя,някой да име идея от какво може да се получава ?!
|
|
|
22.07.2008, 17:13
Опиши по подробно какво се втвърдява, болка има ли, откога тренираш, с какви тежести… Всичко за което се сетиш.
|
|
|
22.07.2008, 18:48
Отиди на лекар.Това ХИЧ,ама ХИЧ не е за тук.Макар и доста хора да са получавали травми. “И най-тъмната нощ е обречена от изгрева.” | “When u reach out for the stars,you may not quite get one,but you won’t end up with a handful of mud either. “ | http://www.bb-team.org/gallery/832/ |
|
|
22.07.2008, 21:53
Не мисля,че е толкова сериозно чак за лекар,а колкото до предмишницата,значи подувасе и не мога да си згъна китката 2 мин.,след което ме заболяват пръстите.Дигам с гири 9 кила си правя най-обикновенни серийки,нямам си на идея защо става,така ?! |
|
|
22.07.2008, 23:02
Проблемът вероятно е в сухожилия и/или ставата.
Проблемът ти е необичаен, не го подценявай, не знаем дали не може да се развие.
|
|
|
22.07.2008, 23:45
Благодаря ти много,ще послушам съвета ти давидим какъв ще се окаже този проблем |