|
Дата: 22.07.2008
От: Добрич
|
За себе си посочете следните данни:
-ръст-165см
-тегло-45кг
-възраст-14години
-гръдна обиколка (жени могат да не отговарят)-78 при вдишване и 74 при издишване
-талия-69
-ханш-80
-обиколки на китка и глезен-16 на китка: 24 на глезен.
-спортувате ли (ако да, то какво, колко често, с каква интензивност)- Само фитнес иначе често ритам с приятели.Когато играя мач се раздавам доста мисля ,че интензивността е над средна.Но доста рядко играем футбол, по-често различни ненатоварващи игри.
-спазали ли сте досега хранителни режими-Не
-имате ли моментни, хронични заболявания или предразположеност към такива-Не
-в какво се състои работата Ви (активно физически натоварена ли е или се занимавате с интелектуален труд)-Само лятото ритам и ходя на фитнес.Ученик съм-мисля че спада към интелектуален труд
-одобрявате ли употребата на спортни добавки (ще употребявате ли и какви ще ползвате)-Одобрявам употребата на спортни добавки , но в никакъв случай на стероиди и всякакъв вид химия.
-какви препарати сте ползвали (как оценявате ефекта им)-В момента ползвам Explode Mass Gainer на Explode , но не виждам ефект (може би се дължи на липсата на хранителен режим)
-каква сума сте готови да отделите за хранене и спортни добавки за месец-За храненето няма проблеми.наще ще купят каквото трябва, но за хр добавки ще трябва да се спасявам сам
-употребявате ли (употребявали ли сте) стероиди и други хормонални препарати (вкл. Инсулин)-НЕ никога
-желаете да понижите подкожните мазнини, да покачите мускулна маса или да оформите (преформирате) тялото си (с колко и за колко време, желаете ли траен ефект)-Повишаване на мускулна маса ,колкото повече дигна толкова по-добре,без траен ефект,качам и не свалям
Извинявам се за поредната ламерска тема.Просто знам ,че всеки организам приема различно дадена програма.Организма ми е Ендоморф-висок и слаб...Много ще съм благодарен ако някой ми помогне с изготвянето на хранителен режим и с съвети при избор на хранителни добавки.
|
|
|
|
|
|
От: София
|
Ще ти помогна защото си много близко до моя случаи.Преди 1 година и нещо и аз бях на 14,166 и тежах около 47 кила.Спортувах активно футбол както и сега ,затова би трябвало да има ефект при тебе.Наи-важното е да бъдеш упорит ,защото в начален стадии в които си ти без това не може.Относно храната добре е да пиеш протеинов шеик преди и след тренировка.Аз лично пия WHEY само след тренка и има ефект,но цената може да те притесни-70 лева и кутията за 2-3 седмици и се вижда дъното.Ако не си земи Супермас 2100 от аптека.Пии го преди и след тренировка.Понякога и преди вечеря.Относно храната стараи се на ден да поемаш минимум 300 гр месо.За предпочитане червено.Картофи,греифурти,спагети,плодове и зеленчуци задължитено поне по 200 грама.Ако тренираш по 4-5 пъти седмично и ако имаш добър метаболизъм за 3-4 седмици може да очакваш хубави резултати.А относно кварталните мачлета,няма полза от тях,но все пак щом тичаш е добре за теб.Надявам се да съм ти помогнал =)
|
|
|
|
|
|
|
А твоят резултат какъв е?
Пия гейнър на експлоде преди и след тренировка.Ефект не виждам.Старая се да ям картофи месо ориз мляко яйца овесени ядки макарони банани-резултат пак никакъв.Тренирам 3 пъти в седмицата.
|
|
|
|
|
|
Дата: 06.06.2007
От: Там, където ентусиазмът среща желязото
|
Старая се нищо не означава.
|
|
|
|
|
|
|
При мене пак ти казвам,много упоритост...Започнах в състояние близко до клечка...Изклучително бавно напредвах и напредвам.Но за 1 година с начална ръка 28 в момента съм на 35 ...Растът ми си е нормален и се старая да ям читава храна.Трябва да си постоянен.Бях на път да се откажа,но приятелите ме караха и постепенно се запалих.Не съм нищо особено в момента но за 15 годишен смятам че имам доста добра физика.Това е.
|
|
|
|
|
|
Дата: 07.12.2006
От: Sofia
|
Еее, умря ромката, 7 санти на ръката за една година. Това от Супермас-а на Биогейм ще да е. Нидей ва..
Ди Ра, почни да четеш из форума, сайта и чужди сайтове, има търсачка - пишеш “weight gain”, или “качване на килограми”, или “аз съм клечка, дай да ям”. Хранене, тренировка, почивка. Но трябва да знаеш как се правят нещата, защото иначе няма смисъл.
|
|
|
|
|
|
|
butthead - 24.07.2008, 00:20 Еее, умря ромката, 7 санти на ръката за една година. Това от Супермас-а на Биогейм ще да е. Нидей ва..
Ди Ра, почни да четеш из форума, сайта и чужди сайтове, има търсачка - пишеш “weight gain”, или “качване на килограми”, или “аз съм клечка, дай да ям”. Хранене, тренировка, почивка. Но трябва да знаеш как се правят нещата, защото иначе няма смисъл.
… Пак казвам,че не ходех редовно и бех рахит кат почнах...Ся поне приличам на нешо.. :D
|
|
|
|
|
|
|
Wse Pak Mersi 4e pomognahte xhqhxhqhhqhx :D
|
|