Помощ за хранителен режим на начинаещ

Дата: 22.07.2008
От: Добрич
23.07.2008, 00:40

За себе си посочете следните данни:
-ръст-165см
-тегло-45кг
-възраст-14години
-гръдна обиколка (жени могат да не отговарят)-78 при вдишване и 74 при издишване
-талия-69
-ханш-80
-обиколки на китка и глезен-16 на китка: 24 на глезен.
-спортувате ли (ако да, то какво, колко често, с каква интензивност)- Само фитнес иначе често ритам с приятели.Когато играя мач се раздавам доста мисля ,че интензивността е над средна.Но доста рядко играем футбол, по-често различни ненатоварващи игри.
-спазали ли сте досега хранителни режими-Не
-имате ли моментни, хронични заболявания или предразположеност към такива-Не
-в какво се състои работата Ви (активно физически натоварена ли е или се занимавате с интелектуален труд)-Само лятото ритам и ходя на фитнес.Ученик съм-мисля че спада към интелектуален труд
-одобрявате ли употребата на спортни добавки (ще употребявате ли и какви ще ползвате)-Одобрявам употребата на спортни добавки , но в никакъв случай на стероиди и всякакъв вид химия.
-какви препарати сте ползвали (как оценявате ефекта им)-В момента ползвам Explode Mass Gainer на Explode , но не виждам ефект (може би се дължи на липсата на хранителен режим)
-каква сума сте готови да отделите за хранене и спортни добавки за месец-За храненето няма проблеми.наще ще купят каквото трябва, но за хр добавки ще трябва да се спасявам сам raspberry
-употребявате ли (употребявали ли сте) стероиди и други хормонални препарати (вкл. Инсулин)-НЕ никога
-желаете да понижите подкожните мазнини, да покачите мускулна маса или да оформите (преформирате) тялото си (с колко и за колко време, желаете ли траен ефект)-Повишаване на мускулна маса ,колкото повече дигна толкова по-добре,без траен ефект,качам и не свалям raspberry

Извинявам се за поредната ламерска тема.Просто знам ,че всеки организам приема различно дадена програма.Организма ми е Ендоморф-висок и слаб...Много ще съм благодарен ако някой ми помогне с изготвянето на хранителен режим и с съвети при избор на хранителни добавки.

От: София
23.07.2008, 14:52

Ще ти помогна защото си много близко до моя случаи.Преди 1 година и нещо и аз бях на 14,166 и тежах около 47 кила.Спортувах активно футбол както и сега ,затова би трябвало да има ефект при тебе.Наи-важното е да бъдеш упорит ,защото в начален стадии в които си ти без това не може.Относно храната добре е да пиеш протеинов шеик преди и след тренировка.Аз лично пия WHEY само след тренка и има ефект,но цената може да те притесни-70 лева и кутията за 2-3 седмици и се вижда дъното.Ако не си земи Супермас 2100 от аптека.Пии го преди и след тренировка.Понякога и преди вечеря.Относно храната стараи се на ден да поемаш минимум 300 гр месо.За предпочитане червено.Картофи,греифурти,спагети,плодове и зеленчуци задължитено поне по 200 грама.Ако тренираш по 4-5 пъти седмично и ако имаш добър метаболизъм за 3-4 седмици може да очакваш хубави резултати.А относно кварталните мачлета,няма полза от тях,но все пак щом тичаш е добре за теб.Надявам се да съм ти помогнал =)

23.07.2008, 18:05

А твоят резултат какъв е?
Пия гейнър на експлоде преди и след тренировка.Ефект не виждам.Старая се да ям картофи месо ориз мляко яйца овесени ядки макарони банани-резултат пак никакъв.Тренирам 3 пъти в седмицата.

Дата: 06.06.2007
От: Там, където ентусиазмът среща желязото
23.07.2008, 18:39

Старая се нищо не означава.

23.07.2008, 23:17

При мене пак ти казвам,много упоритост...Започнах в състояние близко до клечка...Изклучително бавно напредвах и напредвам.Но за 1 година с начална ръка 28 в момента съм на 35 ...Растът ми си е нормален и се старая да ям читава храна.Трябва да си постоянен.Бях на път да се откажа,но приятелите ме караха и постепенно се запалих.Не съм нищо особено в момента но за 15 годишен смятам че имам доста добра физика.Това е.

Дата: 07.12.2006
От: Sofia
24.07.2008, 00:20

Еее, умря ромката, 7 санти на ръката за една година. Това от Супермас-а на Биогейм ще да е. Нидей ва..
Ди Ра, почни да четеш из форума, сайта и чужди сайтове, има търсачка - пишеш “weight gain”, или “качване на килограми”, или “аз съм клечка, дай да ям”. Хранене, тренировка, почивка. Но трябва да знаеш как се правят нещата, защото иначе няма смисъл.

24.07.2008, 12:51
butthead - 24.07.2008, 00:20

Еее, умря ромката, 7 санти на ръката за една година. Това от Супермас-а на Биогейм ще да е. Нидей ва..
Ди Ра, почни да четеш из форума, сайта и чужди сайтове, има търсачка - пишеш “weight gain”, или “качване на килограми”, или “аз съм клечка, дай да ям”. Хранене, тренировка, почивка. Но трябва да знаеш как се правят нещата, защото иначе няма смисъл.

… Пак казвам,че не ходех редовно и бех рахит кат почнах...Ся поне приличам на нешо.. :D

25.07.2008, 20:50

Wse Pak Mersi 4e pomognahte xhqhxhqhhqhx :D