Персонални рекорди извън спортния център

Прескочи до:
AZ

31.10.08
12:21

казано от ozo на 16.08.08, 14:00:

Зимата като наваля яко не се виждаха колите на паркинга. Няма да ви обаждам щу сняг съм изринал - като снегорин. Няма да ви обаждам и в кво састояние беше кръста ми на другия ден, че и на следващите 2-3 ! Пренасял сам доста тежки неща, обаче тва да изринеш толко сняг не е работа. Най-силовото ми изпълнение извън фитнес залата, че и в нея.
И един интересен рекорд, за който рекордиора му съжалява в момента. Тааа става дума за следното: 2ма приятели се хващат на бас, че единия не може да направи 5 обиколки на един двор на училище на бегом. Ще си кажете какво толкова - доста бягане, но нищо особено. Условието обаче беше да е бос и да е 3 часа следобяд (как се напича тва игрище.......). Тоя моя човек ги избяга, спечели 50те кинта, но сега би дал 100 да не го болят толкова ходилата. Буквално са изгорели :D . Дивак.

Уоу,това е много гадно.И аз съм правил подобно нещо,само че игра на мач,в два часа на обяд,пак на асфалт,това лято.Както и да е моя отбор спечели(не пари) и огато ходех да се обувам,кожата на краката ми отдолу се беше свлекла всичката.Започна да пуска такава тъканна течност,абе ужас работа.После един месец съм ходил със компреси и превръзки в обувките.А каква болка беше,кожата беше паднала цялата и си ходех на месо чак.Не искам и да си спомням.

MU

01.11.08
00:30

казано от Никола на 23.07.08, 19:25:

Ей ся докато си правих бицепса ми хрумна една идейка породена от днешния работен ден.
В тази тема предлагам да споделяме разни рекорди извън залата (както си казва и заглавието де :-D).
Аз например осъзнах днес, че 50 кила чувал с цимент тежат повече от 50 кила щанга :P
Иначе персонални рекорди... 2 кофи със замазка по 30 кг всяка до шестия етаж..бутане на 110 килограмов стек с текстил..с още 2ма души пренасяне на 200 килограмов джам до 3тия етаж. :)
Та предполагам схванахте идеята на темата ми.

Аз цяло лято носих кофи по 20-30кг, майсторите викат носи ги по една но мене поне ме мързи да се връщам по 100 пъти и по 2 си ги нося :-D

Мнението беше редактирано от mute на 01.11.08 00:31.

11.02.09
20:05

Изчистване на 20-30 години отпадък пред една печатница, в която бачках преди 1 година. Хвърлял съм от дървесина и железа до джънк фууд отпадъци с голи ръце.. които са там от комунистическо време, съдейки по визията на местенцето. После се къпах в една селска чешма, щото ми беше неудобно да се прибирам в този вид :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1