Лято 2008

Дата: 05.12.2007
От: София
24.07.2008, 13:21

Сезона на чистене е към своя край и предлагам да направим едно обобщение и да определим кои са реално работещите продукти?

Нека всеки сподели какъв бърнър е ползвал,какъв ефект е получил,цялостни резултати,странични ефекти и т.н.
Надявам се така да помогнем на всеки който си задава въпроса какво да си купя,колко кг може да сваля с него и какви очаквания да имам?

Аз ползвах Синтракс Файър и свалях средно по 0.5кг. на седмица.Диета си е НВД ,4 пъти тренировки с тежести+20мин. кардио и 2 дни само кардио.От самия бърнър имах доста енергия и леко притъпяване на глада,леки проблеми със съня в началото.Намлих съм талията драстично и в огледалото съм друг човек.
От седмица почнах САН Тайт Хардкор и прилива на енергия е дори по-силен.Кантара измери миналата седмица -1кг.Първия ден не можах да заспя,но сам съм си виновен като се метнах директно на оптималната доза.

Надявам се да стане интересна дискусия и всеки да сподели своя опит! smile

Дата: 21.02.2008
От: Варна
24.07.2008, 14:41

Ами аз също чистя с Файър, остават ми няколко дена за да го свърша.До момента около 4кг., но има и вода, която не бях извадил преди започването му.Кардиото ми е 6 дена в седмицата по 30минути на велоаргуметър.Диетата е с ограничен прием на въглехидрати, на седмия ден зареждам с картофи.От няколко дена се забелязва, че съм почнал да се чистя около гърдите, но мислех, че ще е много по осезаем ефекта от него, но Уви !! не е.Сигорно и диетата не ми е най-изпипана, но това е друга тема.Няма да вземам втора кутия, мисля да мина на Л-карнитин за още един месец.Файъра на 5-6 ден го усетих с повишаването на темперетурата, но това беше сам един ден и един ден с трудно заспиване, това беше.На прием 2х2 съм.

Дата: 25.06.2008
24.07.2008, 14:49

Привет!

Аз чистя с кленбурексин и съм страшно доволен от резултатите.Много вдига температурата на тялото и ускорено гори мазнините.Приятно учуден съм! smile
Храненето ми е 3 дни НВД с въглехидрати само на закуска и обяд (и то много ограничени) и 1 ден зареждане с въглехидрати с нисък и среден глекемичен индекс.Кръшове гледам да не правя.От 2 седмици чистя и вече съм свалил 4 кг. (което всъщност ми е достатъчно,тъй като нямам много мазнини).Мисля постепенно да мина към РБД след като вече достигнах до желаната форма smile

Човек може да живее без храна един месец, без вода един ден, без въздух една минута, а без акъл - цял живот.
Галерията на sasch

Дата: 07.06.2008
24.07.2008, 19:01

Сега може да звучи като изцепка, но аз чистя с: йохимбе + кофеин + зелен чай + л-карнитин вечер (демек когато правя кардио), а сутрин със силовите тренировки (всеки втори ден) набивам креатин и глутамин. Резултатите ми харесват честно да си призная - от месец и половина се “чистя”, намалил съм талията, стегнал съм се, а и обиколката на ръката не е така малка като преди.
Всеки ден правя 30мин. кардио, през ден нормален фитнес в зала, диетата е НВД (като всичко което ям през 6те дни са пилешко, домати (и краставици), сирене, яйца и протеин, а през 7мия наблягам на картофите).

Поздрави

Дата: 17.04.2005
От: Пловдив
24.07.2008, 19:37

Чистя от 10-тина дена някаде...Единствено здрава диета и Л-Карнитин+30 минути кардио.Свалил съм около 4-5 кг.Талията взе да изтънява(около 4 сантима е паднала),тук таме взеха да идват някви признаци на преса smile.Мисля да сваля още 5-7 кг.
На всеки 5ти ден зареждам стабилно с въглехидрати.

[quote author="так"]
Колкото до висенето на лост, клон или каквото и да било ще кажа, че и оная ми работа виси от години, но не се е издължила и с милиметър.

Дата: 11.02.2007
24.07.2008, 20:09

Аз вече карам трета седмица на Green tea diet + l carnitine + yohimbe + рибено масло. Естествено съм и на НВД с един разтоварващ ден в седмицата. Засега съм свалил около 2-3 кг като гледам предимно от корема - определено съм намалил любовните дръжки. Предполагам ако всичко върви по план до края на август и преста трябва да се покаже wink. Имам 3 тренировъчни дни в седмицата по програма Пуш/Пул и 3 дни кардио + корем

Reality is wrong, dreams are real!

Дата: 11.07.2004
От: Стара Загора
24.07.2008, 22:09

Ефедрин + Йохимбин .... хаха, майтапа настрани, aз съм доволен от 2те изпити опаковки Fyre.

On a vacation smile

Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.

Дата: 07.11.2005
От: София
24.07.2008, 22:50

Въпреки, че не можах да завърша “чистенето” с FYRE (поради здравословни причини, нямащи нищо общо с продукта) мога да кажа, че добре ми се отрази. Хранителния ми режим бе въглехидратна ротация по схема 1x2x3x4. Пиех го 2 пъти на ден по 2 капс., в комбинация с LIPO TRIM на NOW. Сутрин и привечер преди тренировка. Нямах никакъв проблем със съня, въпреки късния прием. Тренировки 6 пъти седмично, които включваха силова+ кардио или самостоятелно кардио. Огромен прилив на енергия, но като отрицателно качество бих посочила прекалено силното намаляване на апетита, което на моменти бе на ръба да ми провали хранителния план.
С две думи положителен глас за FYRE.

Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/
Аз и фитнеса- размисли и страсти http://www.bb-team.org/articles/2664/

Дата: 19.03.2007
От: BN/Варна
24.07.2008, 23:04

Аз също пробвам FYRE в момента. Пия него плюс глутамин. Хранителният ми режим върти всички макронутриенти, тренировките са 6 пъти седмично-2 силови+HIIT, 2 интензивно краткотрайно кардио, 2 силови комплекси+нормално кардио. От FYRE-много енергия, в първите няколко дни топли вълни проблеми при заспиване. По-нататък нещата си влязоха в релси, но също намирам притъпяването на апетита за критично. На 2х2 съм. Ефект има, не е потресаващ, но имам многто малко мазнини и го ползвам по-скоро за стресиране. Просто искам да видя до къде мога да реално да стигна като релеф без да прибягвам до трикове.

My hands may be rough, but I look better than you do naked!
Remember, if you get away from what you fear, you get weaker. But when you move toward what you fear, you get stronger.
дневник