Проблем
|
25.07.2008, 11:24
Това ми е режима
Всъщност незнам дали се дължи на него, вече съм с него 1месец. Напоследък взе по често да ми причернява, например съм седнал за по-продължително време или като ставам от сън, и самото причерняване стана по-продължително, а това което ме притесни стана преди малко, станах от леглото и след 30сек така силно ми причерня, че усещах как се треса целия и едвам се задържах на краката си. И при положение, че ще махна банани/пъпеши/праскови кажете какво да сложа защото усещам че трябват въглехидрати, например 50-100гр стафиди сутринта? |
|
|
|
25.07.2008, 11:54
не си дал никакви данни за себе си, но по принцип -
изобщо не ги чувам нещата |
|
25.07.2008, 12:21
Благодаря за съвета, но аз не съм се чувствал гладен, но все пак ще те послушам |
|
|
25.07.2008, 13:08
Дай данни за себе си! |
|
|
|
25.07.2008, 18:21
НВД-то не е хубаво да продължава повече от месец.Има такива случаи,но това е рядко.Без въглехидрати не може.Ако ще има някакви,то е по-добре да са комплексни.Стафиди,вкарай да.Овесени ядки ти е писал човека,тва е задължетелната закуска.Само 1 белтък ми е непонятно защо си сложил,при положение,че ако не ядеш жълтъка,тряа да хапваш поне 4-5 на ден.От плодовете се спри на бананите.Др. са ти за кеф.Колкото до ориза,хлаба и всичко останало високо въглехидратно...Ако ще ядеш някои от тях,а си на НВД ги сложи като 2ра закуска или обяд,вечер не яж трудно смилаема храна,а само високобелтъчни,като месце,а към него - салатка.Що се отнася до мазнините,слагай зехтинец в салатата,няма да сбъркаш.Давай си и почивка,не знам какъв е тренировъчния ти сплит,но въпреки това,да почива,всеки има нужда.По-здрави. “И най-тъмната нощ е обречена от изгрева.” | “When u reach out for the stars,you may not quite get one,but you won’t end up with a handful of mud either. “ | http://www.bb-team.org/gallery/832/ |