Whey Протеин Бар на “Нутрим“
|
|
02.08.2008, 18:52
Така е, ама идеята да си набавиш чрез вафлата необходимата доза протеин е, Train Insane… |
|
|
02.08.2008, 20:45
Не виждам къде е сгрешена въпросната дума “КРЕАТИН“ 3 пъти. |
|
02.08.2008, 20:56
Аз отново ще се включа в темата А относно протеиновите вафли .... Сега очаквам някой да каже “Тази дума ти е сгрешена,никаквец !!! “ Еми хора сме,грешим даже не само думи написани във форума,а много,много други неща.Така,че трябва да се подкрепяме,а не да вървим един срещу друг. Извинявам се,че се отклоних от темата,но мисля,че е имало смисъл. |
|
|
|
03.08.2008, 09:18
Пикадили в CCS. |
|
|
04.08.2008, 00:50
Владо, би ли ми обяснил защо имаш газове от вафла за 2.20 лв и нямаш от такава за 6.80лв? Кое да гледам - % белтък вътре или неговото естество и качество на използваната суровина? **ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР ПО СИСТЕМАТА** http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки |
|
|
04.08.2008, 09:28
Въпроса с газовете е доста относителен. Аз например газообразувам стабилно и при 2 кисели млека. Просто лактозата не ми понася, та възможно е вътре да има повече лактоза, т.е. протеинът използван за вафлата да е концентрат с по-високо ниво на млечна захар. Друго, газообразува се и при несмлян протеин - т.е. консумираш повече, от колкото можеш да смелиш в дадения момент (45-50 гр. ми идват нанагорно). В концепцията за разделен прием на храната например, редица физиолози посочват взаимодействието между протеини и лесно смилаеми въглехидрати вкл. захар, като причина за газообразуване, заради конфликта в стомашното Ph (протеините изискват по-ниско). Никъде не съм казал, че вафлите за 4-7-10-20 лв. не струват. Казвам само кое е широко социално достъпно и кое не е. Каквато цената - такова и качеството. Вчера ядох Promax с лимон, нямах газове и се чувствах все едно ям плодова “Milka”, абе страхотен вкус. Факт обаче е, че трябва да изям два промакса, за да си набавя дозичката протеин, а това не е не е достъпно за всеки - затова и пазарът е широк. Сега ще кажеш - ами Weider има вафла с 42 гр. протеин. М-да, вкусът и е приемлив, качеството е несъмнено, удобно ми е да я джасна и да продължа, но и там имам забележка. Ужасно, ама ужасно дълго я дъвча. Имаш ли обяснение Белчо? Темата като че се измества в необходими ли са среден клас добавки на пазара или всички трябва да ядем 5 звезди. Е какво да му спорим на това, всички искаме 5 звезди, но няма как всички да си ги позволяваме всеки ден. Все пак живеем при пазарна икономика в свят с ограничени ресурси... Поздрави! |
|
|
08.08.2008, 13:52
Във вафлите на Weider нямаше ли искуствен подсладиел...сорбитол, аспартам!Като пусках тената исках да отбележа , че в whey бара на Нутрим няма аспартам например. Дяволът е в детайлите! |
|
|
08.08.2008, 14:18
Аз си взех няколко от новооткрития Кауфланд, само че Уей бароветке са 2.50 а Микс - 2.40. Изядох два Уей-я, нямам забележки. Хубаво впечатление прави, че дори в жегата не се разтичат в опаковката. Вкуса е добър, ако има посочените съставки е прекрасно следтренировъчно хранене. Моята фитнес галерия - http://www.bb-team.org/gallery/114484/ |
|
08.08.2008, 16:32
Аз тези вафли на нутрим много си ги харесвам. Вече ги направиха хубави, понеже сложиха гума-гуар и не са толкова твърди кактто бяха преди! Преди бяха ужасни, особено това им твърдо качество. Жълтата вафла ми идва много сладка, но синята, която е със соев и млечен протеин хич не е зле gorichka.bg |
|
|
22.08.2008, 09:07
Това се превърна в поредната оплюваща Нутрим тема, сигурен съм че 2/3 от хората хулещи продуктите им, изобщо не са ги ползвали и съдят за тях само от слухове. За въпросния 90 ПРО ГОЛД стана ясно, че изследване публикувано във форума е манипулирано и съвсем невярно. А за твърденията, че всичко българско е лошо, мисля че хората които говорят така визират някакъв период пред 15 години, не смятам че каквато и да е фирма в България може да си позволи да пуска на пазара продукт не съответстващ на етикета. Сега малко и за Whey Протеин Бар-а, в името и съдържанието му пише суроватъчен протеин, до колкото знам Нутрим не е производител на суроватъчните си протеини, а само вносител от Германия, тук Нутрим само то пакетира, така че няма логика да се трърди, че Баровете им са некачествени, защото всичко българско е лошо. И накрая бих каза, че за цената си продуктите на Нутрим са едно добро решение. Всички знаем, че това е един скъп спорт и без пари нищо не става! |
|
|
|
22.08.2008, 11:19
Като пусках темата, не го направих с цел да оплювам Нутрим и по-специално баровете им.....напротив! Протейновите им вафли са доста добри спорет мен и като камбинация между веществата и като вкус и като цена. Най-доброто е , че нямат аспартам (по-старите версии) ...! Исках да знам мнението на др. потребители. Дяволът е в детайлите! |
|
22.08.2008, 11:34
Би ли споделил какво съм манипулирал в изследването - не за друго ами защото аз съм го правил?! п.п. Всеки ползва това което му е по джоба, но разликата е в резултата п.п.2 Направих си труда да ти прочета мненията ти във форума и ми стана ясно колко си “компетентен“ - чак ме хвана яд че си направих труда да ти отговоря на “съдържателния пост“. “Shut Up and Train” |
|
|
22.08.2008, 12:17
head_hunter, нямам намерение да се обяснявам в какво и колко съм компетентен, който трябва го знае, а ти явно най-добре знаеш какво говоря за изследването |
|
|
|
22.08.2008, 12:47
Streetfight, вместо да се напъваш да мислиш вземи попрочети стари теми във форума за Нутрим. Негативното мнение за тях е напълно оправдано и не е мнение само на един човек, а на десетки, включително хора с доста повече опит от новоизлюпен индивид като теб. А вече всеки сам си преценя за себе си дали да спазва поговорката “Парен, каша духа“. Аз съм се парил 5-6 пъти от БГ фирми. Нямам причина да си мисля, че в Нутрим са си взели поука и не бих дал 2,20 за вафла, в която е напълно възможно да няма и 10 г соев протеин. Ако някой ми каже, че веднага ще ги хванат и санкционират при подобна лъжа значи е последния наивник и живее в някоя друга държава. |
|
22.08.2008, 13:04
Нямам никакво намерение да се напъвам, напъването става в залата, там си проличава кой колко знае и с какво се тъпче, аз имам едно виждане, друг друго |
|
|
22.08.2008, 16:42
Ти да не си новоизлюпен рекламен агент - сменяй професията, че ще протегнеш крака от глад.
От темата ти “Кога да вземам Л-Глутамина на JC” И не приключваме до тук - следва продължение:
От тук човек може да види какъв “огромен опит“ си натрупал с хранителните добавки! Специално за тези от Вас решили да си водят записки:
Скоро споделения опит:
Тук вече съм прехласнат по опита ти с добавките и ставам вечен твой фен И нещо ексклузивно само и единствено за този форум - “Гурото“ на добавките, човека за когото няма тайни във фитнеса изпада в тежък размисъл и дълбоко затруднение:
Искренно се забавлявам с теб момченце - вече съм твой заклет фен и ще следя всеки твой пост надявайки се и аз някой ден да достигна до твоите възвишени познания в областта на хранителните добавки и конспирациите срещу любимата ти марка. Надявам се да съм писал толкова ясно, че дори и ти да ме разбереш. “Shut Up and Train” |
|
|
22.08.2008, 18:09
Последното мнение много ме развесели, благодаря за което. |
|
|
23.08.2008, 14:16
head_hunter, виждам че майка ти ти е помогнала да си напишеш домашното, жалкото ти преживяване като сис. админ. пред мониторчетата и 1 час на ден в залата осмислят живота ти, продължавай в същия дух, набрал си скорост! |
|
|
23.08.2008, 17:23
Това мозъчна пръдня ли беше? “Shut Up and Train” |
|