Axis Labs Creatine Ethyl Ester?

Дата: 11.03.2006
16.08.2008, 08:31

Какво мислите за този креатин, моля ако някои го е ползвал да сподели?
Благодаря.

Дата: 21.03.2007
От: ВАРНА, България
16.08.2008, 15:00

Axis Labs e една от най-уважаваните от мен марки, но този продукт  е просто обикновен CEE. Дали ще е в опаковка на Axis или на някоя друга подобна марка - няма кой знае какво значение. (освен в грамажа на капсулите примерно).

Според мен, насочи се към някоя креатинова матрица, а ако твърдо си решил да взимаш само CEE, този е добър, но има и по-евтини варианти.

Cheat on your girlfriends, not on your workouts!

АЗ

Дата: 04.05.2008
От: ВЪВ ВСЕКИ ГРАД
16.08.2008, 15:56
Владимир8507 - 16.08.2008, 15:00

Axis Labs e една от най-уважаваните от мен марки, но този продукт  е просто обикновен CEE. Дали ще е в опаковка на Axis или на някоя друга подобна марка - няма кой знае какво значение. (освен в грамажа на капсулите примерно).

Според мен, насочи се към някоя креатинова матрица, а ако твърдо си решил да взимаш само CEE, този е добър, но има и по-евтини варианти.

На 100% подкрепям мнението на Владимир... СЕЕ дали ще е на AXIS или на коя и да е друга компания си е “почти“ все едно, казвам “почти“ защото винаги човек трябва да си има едно на ум, но тук говорим за добавка която е много типична и не е особена с нищо особено (по отношение на състав говоря, иначе добавката като такава си е нива нагоре в еволюцията на креатина).

Сила БГ
Профилиран Специалист
Хранителни Добавки
Про-Анаболно Стимулиращи (хормонални)
Про-Анаболно Стимулиращи (не-хормонални)

***aко имате запитвания за продукти или сравнение между два или повече продукта, питайте [ТУК]

Дата: 11.03.2006
16.08.2008, 16:59

много Ви благодаря за отговора

ПС: А етил естера по-добър ли е от трикреатин малат. Пил съм такъв на Scitec и бях много доволен?

Дата: 16.05.2008
17.08.2008, 18:26

Мисля,че не! Но Kre-Alkalyn-а със сигурност е по-добър. Бих ти предложил Sci Fiт Kre-Alkalyn или пък същата формула на Weider, само че с канелена матрица.Все пак препоръчвам Sci Fit wink

По-добре як и тъп, отколкото само тъп