Приключи лятото, ами сега накъде?

Как се промени тялото ви през летния сезон?

Ужас, загубих килограми 9
Още по-голям ужас, загубих форма 4
Натрупах доста мазнинки от лежане по плажа, кюфтета, кебапчета и бира 2
Жегата и обезводняването ме накараха да спра тренировките 2
Не съм спирал да тренирам. Всичко си е както преди летния сезон 10
Подобрих формата, изглеждам по-добре 26
Общо гласове: 53 (Трябва да сте оторизиран потребител, за да гласувате)
Дата: 08.05.2007
От: България
26.08.2008, 08:53

Здравейте отново от мен!
Дълго време ме нямаше. Опитвах се, когато намеря време да следя темите във форума, но беше доста трудничко. Като гледам и активността през летния сезон е намаляла. Но той е към своя край. Време е да се замислим за своите тренировки. Каквото и да си говорим... през тези месеци (юли и август) много от нас намаляват, ако не и прекратяват тренировките. Аз самия за един месец почти спрях да тренирам. Отпуски, почивка, ремонти... такива неща. Но и всеки от нас малко или повече е претърпял метаморфоза през този период.
Какво се случи с всеки от нас. Загуба на килограми, малко тлъстинки, или просто лека загуба на формата.
Аз самия тренирам абсолютно натурално. Преди време бях си взел креатин, но само го отворих и така си стои. Дори инего не съм вземал до този момент. Мисля да го пия известно време, но засега ще ме чака... smile
Та при мен се получи лека загуба на килограми - 1-2 кг. Подобри се релефа, малко загубих в ръцете, малко в гръдния кош, но за сметка на това корема спадна. Е последната седмица понаедря, но не е болка за умиране. В общи линии този напълно натурален период от 1 година ме доведе до извод, който винаги съм се чудел дали етака, а именно че натуралните тренировки по-трудно дават резултат, но и по-трудно се губи форма и маса. За себе си съм доволен от постигнатото и незагубеното.
А вие? Какво се случи с вас през летния сезон. Прекъсвахте ли тренировки? Какви промени претърпя хранителния ви режим? За колко дълго прекъсвахте, ако сте...? Абе с две думи - разкажете как ви минаха тези два летни, хубави и ... малко критични летни месеца!
Мисля че ще е любопитно и полезно да си направим една ретроспекция на изминалото лято. Абе не е съвсем изминало, ама хей го... види му се края....!

Тренирай мускулите си с помощта на мисълта. Една красива и балансирана физика е тясно свързана с психика в равновесие и мисъл, която е в състояние да създава победители. Позитивнот мислене създава герои, а негативното - победени. Сам реши от кои искаш да си!

Дата: 19.02.2008
От: София, Ст. Загора
26.08.2008, 08:57

Определено подобрих формата си. Изглеждам по - релефен, което за мен беше най - важното за през лятото. Есента започва ново трупане на маса.

No profit grows where’s no pleasure taken!!!

Дата: 20.01.2008
26.08.2008, 09:18

Аз промених тренировките и определено има подобрение от началото на лятото.А освен това съм сам в София,няма с кой да излезеш вечер и оттам всичко е много благоприятно за спорта LOL Само лежене,ядене и спане

Дата: 18.04.2007
От: България, Плевен
26.08.2008, 09:45

Това за натуралната тренировката и по-бавната загуба при мене е доста под въпрос.За 2 седмици загубих 7-8кг.. вярно е, че почти не се хранех и работех яко ама 7кг са си 1година работа....Какво друго.. промених програмата от обикновен сплит към тренировъчен план на базата на бутащи/дърпащи и по-голяма честота на тренировките.Тази седмица ще мисля и нов хранителен режим с цел коригиране на грешки, които съм допуснал преди и така.Единственото положително нещо за цялото лято е че качих сила.. загубих мн маса, но за сметка на това качих мн сила, в което не виждам абсолютно никаква логика.

Every hard workout is one step closer to your goal!

Дата: 04.05.2006
От: Прunяm
26.08.2008, 09:52

Гласувах с последната опция.
Свалих немалко килограми, част от тях си ги върнах след седмица яденееееее и щанги. :D
В момента, смятам че визуално съм по-напред. Също така, отчитам и добър силов прогрес.

cool hmm  shut eye  blank stare  - тия тримката са страшни, нали?
Сезонът на дините свърши, започваме прасетата!  shut eye
Дневник.

Дата: 28.02.2007
От: София
26.08.2008, 10:35

Не съм спирал да тренирам за миг smile 95 килограма съм, което означава, че отчасти съм изпълнил и желанието си да поизчистя малко...но чистенето продължава усилено. И мамка му, много е трудно да държиш мускулите и да сваляш само мазно! smile

Дата: 25.06.2008
От: Пловдив
26.08.2008, 11:03

Липсата на опит си каза думата в моя случай. В опита си да постигна максимална дефиниция,изчистих сумати килограми мускулна маса и околу 1/10 от желаните мазнини.Извод - един гол *** !
Сега влизам отново в залата и с много труд ще възвърна изгубените килограми,а защо не и малко отгоре?! Много ядене и много щанги...това се казва РАЙ!

No pain,no gain!

Дата: 21.04.2006
26.08.2008, 11:19

Гласувах за последното

Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го !

Дата: 22.01.2006
26.08.2008, 11:35

от понеделник почвам сериозен основен период снимки с разликата ще кача в галерията

It is far easier to ignore than to understand

Дата: 03.02.2005
26.08.2008, 11:40

Не съм спирал да тренирам изобщо. Свалих мазнини доста и сега всеки покрай мен казва, че така ми е по - добре дори. Доволен съм от лятото във фитнес отношение.

Practice makes perfect.
На хората не достига не сила, а воля.
http://www.bb-team.org/articles/2799/

Дата: 16.07.2006
26.08.2008, 11:43

Качих още маса и сила, но и тлъстини които ще се чистят по - натам независимо от сезона. Не съм прекъсвал тренировките и тренирам тежко както през цялата година, хрането се променя в съответствие с това че през топлите месеци има повече зеленчуци и плодове.

26.08.2008, 12:15

Чудех се, дали след толкова време отсъствие не съм загубил усет за поне малко интересни теми. Благодаря ви, че оценявате темата и давате мненията си по нея!

Тренирай мускулите си с помощта на мисълта. Една красива и балансирана физика е тясно свързана с психика в равновесие и мисъл, която е в състояние да създава победители. Позитивнот мислене създава герои, а негативното - победени. Сам реши от кои искаш да си!

Дата: 28.02.2007
26.08.2008, 13:45

Принципно лятото за мен още не е свършило, направо си имаме още месец лято. smile

Дата: 21.08.2005
От: Варна
26.08.2008, 14:02

И аз пускам за последното smile Сложих 3 чисти кила мускулна маса,релефа си е добър,дефеницията също..но все пак целта ми е да сложа 5 за лятото,т.е още 2 и има време.Както каза Стоянчо има още месец лято wink

<[[[[————]]]]> If you always do,what you always did,you will always get,what you’ve always got.

Дата: 07.02.2006
От: Бургас
26.08.2008, 15:08

поизчистих малко, в момента почивам малко, а за следващия сезон - по-голям и по-силен (дано)

изобщо не ги чувам нещата

28.08.2008, 07:26

Явно повечето от нас не са загубили много през летните горещи месеци. Това е много хубаво. Поздравления!

Дата: 27.12.2007
От: Добрич,България
28.08.2008, 08:08

Направо си заслужавам поздравленията ти.На косъм бях да остана без фитнес 2 месеца!Добре че намерих лост и джобих малко тежести...немога да си представя ако съдбата не ми се беше усмихнала какво щеше да се случи...и то не просто на физическо,а и на психическо ниво. smile

Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
Was just a freight train coming your way

“To secure peace is to prepare for war”

Моят Дневник

Дата: 28.10.2007
28.08.2008, 09:24

Учудващо за мен след като гласувах с последната опция, видях че съм член на мнозинството. В начолото на година бях около 90 кг, след това започна качествено сваляне до 80кг. Юни бях толкова. След това обаче, в течение на два месеца - гледайте само какъв йо-йо ефект - след края диетата продължих да свалям - 79, 78, 77…, както си вижда и хронологично по снимките ми. То добре 77, много исках плочки, получих ги, но бях на път само с тях да си остана. През август се разцепих - стабилно ядене, 3.3гр протеин на килограм тегло, вчера дори 4.2, всекидневни тренировки на железен сплит и вече съм около 81кг. Замазаха се малко плочките, но стига само на тях съм обръщал внимание. През последните месеци смятам че съм в най-добрата форма в живота си.

Моята фитнес галерия - http://www.bb-team.org/gallery/114484/

Дата: 01.07.2006
От: Благоевград
28.08.2008, 11:36

Цяло лято имам проблем с криво растящ мъдрец,а и често пътувам по лични ангажименти. Рядко се намира седмица,в която да не съм пропуснал една тренировка. Въпреки това отстраних голяма част от омазняването (година и половина не бях чистил),без никакво кардио,дори без НВД,а само с драстично намаляване на бързите въглехидрати и повече ходене пеша. Качих и мускулна маса,отчитам видим прираст на такава в гърба,задната част на бедрата и ръцете. От октомври започвам усилени и постоянни тренировки

DEADLIFT