Приключи лятото, ами сега накъде?
Как се промени тялото ви през летния сезон?
| Ужас, загубих килограми | 9 | |
| Още по-голям ужас, загубих форма | 4 | |
| Натрупах доста мазнинки от лежане по плажа, кюфтета, кебапчета и бира | 2 | |
| Жегата и обезводняването ме накараха да спра тренировките | 2 | |
| Не съм спирал да тренирам. Всичко си е както преди летния сезон | 10 | |
| Подобрих формата, изглеждам по-добре | 26 |
|
|
26.08.2008, 08:53
Здравейте отново от мен! Тренирай мускулите си с помощта на мисълта. Една красива и балансирана физика е тясно свързана с психика в равновесие и мисъл, която е в състояние да създава победители. Позитивнот мислене създава герои, а негативното - победени. Сам реши от кои искаш да си! |
|
|
26.08.2008, 08:57
Определено подобрих формата си. Изглеждам по - релефен, което за мен беше най - важното за през лятото. Есента започва ново трупане на маса. No profit grows where’s no pleasure taken!!! |
|
|
26.08.2008, 09:18
Аз промених тренировките и определено има подобрение от началото на лятото.А освен това съм сам в София,няма с кой да излезеш вечер и оттам всичко е много благоприятно за спорта |
|
|
26.08.2008, 09:45
Това за натуралната тренировката и по-бавната загуба при мене е доста под въпрос.За 2 седмици загубих 7-8кг.. вярно е, че почти не се хранех и работех яко ама 7кг са си 1година работа....Какво друго.. промених програмата от обикновен сплит към тренировъчен план на базата на бутащи/дърпащи и по-голяма честота на тренировките.Тази седмица ще мисля и нов хранителен режим с цел коригиране на грешки, които съм допуснал преди и така.Единственото положително нещо за цялото лято е че качих сила.. загубих мн маса, но за сметка на това качих мн сила, в което не виждам абсолютно никаква логика. Every hard workout is one step closer to your goal! |
|
|
26.08.2008, 09:52
Гласувах с последната опция.
|
|
|
26.08.2008, 10:35
Не съм спирал да тренирам за миг |
|
|
26.08.2008, 11:03
Липсата на опит си каза думата в моя случай. В опита си да постигна максимална дефиниция,изчистих сумати килограми мускулна маса и околу 1/10 от желаните мазнини.Извод - един гол *** ! No pain,no gain! |
|
|
26.08.2008, 11:19
Гласувах за последното Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го ! |
|
|
26.08.2008, 11:35
от понеделник почвам сериозен основен период снимки с разликата ще кача в галерията It is far easier to ignore than to understand |
|
|
26.08.2008, 11:40
Не съм спирал да тренирам изобщо. Свалих мазнини доста и сега всеки покрай мен казва, че така ми е по - добре дори. Доволен съм от лятото във фитнес отношение. Practice makes perfect. |
|
|
26.08.2008, 11:43
Качих още маса и сила, но и тлъстини които ще се чистят по - натам независимо от сезона. Не съм прекъсвал тренировките и тренирам тежко както през цялата година, хрането се променя в съответствие с това че през топлите месеци има повече зеленчуци и плодове. |
|
|
26.08.2008, 12:15
Чудех се, дали след толкова време отсъствие не съм загубил усет за поне малко интересни теми. Благодаря ви, че оценявате темата и давате мненията си по нея! Тренирай мускулите си с помощта на мисълта. Една красива и балансирана физика е тясно свързана с психика в равновесие и мисъл, която е в състояние да създава победители. Позитивнот мислене създава герои, а негативното - победени. Сам реши от кои искаш да си! |
|
|
26.08.2008, 13:45
Принципно лятото за мен още не е свършило, направо си имаме още месец лято. |
|
|
26.08.2008, 14:02
И аз пускам за последното <[[[[————]]]]> If you always do,what you always did,you will always get,what you’ve always got. |
|
|
26.08.2008, 15:08
поизчистих малко, в момента почивам малко, а за следващия сезон - по-голям и по-силен (дано) изобщо не ги чувам нещата |
|
|
28.08.2008, 07:26
Явно повечето от нас не са загубили много през летните горещи месеци. Това е много хубаво. Поздравления! Тренирай мускулите си с помощта на мисълта. Една красива и балансирана физика е тясно свързана с психика в равновесие и мисъл, която е в състояние да създава победители. Позитивнот мислене създава герои, а негативното - победени. Сам реши от кои искаш да си! |
|
|
28.08.2008, 08:08
Направо си заслужавам поздравленията ти.На косъм бях да остана без фитнес 2 месеца!Добре че намерих лост и джобих малко тежести...немога да си представя ако съдбата не ми се беше усмихнала какво щеше да се случи...и то не просто на физическо,а и на психическо ниво. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
28.08.2008, 09:24
Учудващо за мен след като гласувах с последната опция, видях че съм член на мнозинството. В начолото на година бях около 90 кг, след това започна качествено сваляне до 80кг. Юни бях толкова. След това обаче, в течение на два месеца - гледайте само какъв йо-йо ефект - след края диетата продължих да свалям - 79, 78, 77…, както си вижда и хронологично по снимките ми. То добре 77, много исках плочки, получих ги, но бях на път само с тях да си остана. През август се разцепих - стабилно ядене, 3.3гр протеин на килограм тегло, вчера дори 4.2, всекидневни тренировки на железен сплит и вече съм около 81кг. Замазаха се малко плочките, но стига само на тях съм обръщал внимание. През последните месеци смятам че съм в най-добрата форма в живота си. Моята фитнес галерия - http://www.bb-team.org/gallery/114484/ |
|
|
28.08.2008, 11:36
Цяло лято имам проблем с криво растящ мъдрец,а и често пътувам по лични ангажименти. Рядко се намира седмица,в която да не съм пропуснал една тренировка. Въпреки това отстраних голяма част от омазняването (година и половина не бях чистил),без никакво кардио,дори без НВД,а само с драстично намаляване на бързите въглехидрати и повече ходене пеша. Качих и мускулна маса,отчитам видим прираст на такава в гърба,задната част на бедрата и ръцете. От октомври започвам усилени и постоянни тренировки DEADLIFT |