Чернодробни ензими след EST!!!

Дата: 14.11.2007
02.09.2008, 15:50

Който е чел темата ми за Metyl E знае, че предполагам някое медицинско лице ме изкара с “токсичен хепатит“ заради тежест откъм черния дроб и светли “екскременти“. Сега след още една опаковка Metyl E съчетана с пропадрол, по 4 на ден от всяко и още 5 таблетки на ден от друго лекарство, което пия вече 5 години и също оказва влияние бих искал да споделя току-що направеното си изследване на основните чернодробни ензими. Не само че са в норма, но и са много по-ниски от тези, които видях на колеги в други мнения, които са само на креатин примерно. Единствената подробност е, че не съм пил алкохол от 5 години. Както винаги съм казвал и както казва уважавания от мен Lrea, винаги изследванията ми са били много по-добри от тези на приятелите ми, които си къркат стабилно и разправят, че аз се тровя с химии...
За да отговоря предварително на въпросите ще кажа, че при втората опаковка Metyl E съм изпил около 4 блистера карсил, профилактично.
Умната!

Името съм го скрил, за да не ставам известен, защото съм срамежлив...

Прикрепени изображения
IZSL.jpg
Натиснете върху миниатюрата, за да видите целия размер на изображението
Дата: 04.05.2008
От: ВЪВ ВСЕКИ ГРАД
02.09.2008, 15:54

Thumbs Up!!!!

Сила БГ
Профилиран Специалист
Хранителни Добавки
Про-Анаболно Стимулиращи (хормонални)
Про-Анаболно Стимулиращи (не-хормонални)

***aко имате запитвания за продукти или сравнение между два или повече продукта, питайте [ТУК]

Дата: 16.06.2006
От: Варна
03.09.2008, 18:59

Аааа,Кобра не се знае.Нищо  не се знае. grin Може пак да вдигнеш ензимите и не бързай да се радваш. wink  Сега като спираш карзила ще видим как ще е.Пак ако запукаш химията може и жълтеница да получиш.Тогава ще искаш съвет кво да правиш. rolleyes А ний със Двер ще те вразумяваме. smile

03.09.2008, 19:19
Миро - 03.09.2008, 18:59

Аааа,Кобра не се знае.Нищо  не се знае. grin Може пак да вдигнеш ензимите и не бързай да се радваш. wink  Сега като спираш карзила ще видим как ще е.Пак ако запукаш химията може и жълтеница да получиш.Тогава ще искаш съвет кво да правиш. rolleyes А ний със Двер ще те вразумяваме. smile

Я, селското Джи Пи се появи, вече ми липсваше, изроде мой! Спрял съм карзила преди 3 седмици. Пий си ракийката и си бройкай циганетата от Максуда. И понеже искам още малко да те образовам ще ти кажа, че светлите фекалии са в следствие от 2-та литра мляко, които приемах и в периода когато го спра отново ще ти дам фекална проба!

Дата: 16.06.2006
От: Варна
03.09.2008, 19:45

Хаха,вместо “селското джипи“ трябва да казваш “професор Миро“ grin Тия ензимни проби ако са правени веднага след карзила може да са случайни.Ще видим занапред как е. wink Дали и урината е потъмняла от млякото?  smirk Абе да минат два-три месеца.Пак ще те прослушаме.Не бързай още да се радваш.Да не  е преждевременно. grin

03.09.2008, 19:57

OK, професор Миро. Ако трябва да говорим сериозно, не мисля, че си представяш точно нещата, за мен тъмна урина е жълта, защото в повечето случаи пия толкова вода, че и вода си излиза. Единствено нямам обяснение на моментната тежест, което изпитах 2-3 пъти. Иначе на фона на това, че не пия грам алкохол и на това, че съм направил двумесечен курс със легално продавана добавка, едва ли съм най-застрашения човек тук. А и не виждам защо да не се радвам, че са ми добри изследванията.  Наистина са 3 седмици след карзила. Така или иначе струва 7-8 лв това изследване мисля да си правя и занапред. Направи си и ти и ще ги сравним