Наблягане на Рамо,Трицепс,Крака
|
|
03.09.2008, 19:54
Привет! Сплита ще е 4 дневен.Примерно: Програмата е само примерна.Имам много чудения: Надявам се да дадете някои идеи как да комбинирам групите и да предложите някое интересно упражнение/тренировъчен метод което може да ми послужи.Мислех за някакъв вариант с намален интензитет на тренирането на останалите групи,но не съм много сигурен как точно ще се получи. Поздрави! Пърдя във фитнеса! |
|
|
03.09.2008, 20:29
В първия тренировъчен ден от седмицата да са ти рамото и трицепса. Краката да са сами като след тях задължително имаш почивен ден. Practice makes perfect. |
|
03.09.2008, 22:00
Според мен би могъл да вкараш още едно упражнение за рамото, все пак се възстановява бързо и се претренира много трудно, така че можеш да добавиш още едно упражнение за предната или средната част. Може пък и да го пробваш в супер-серии. |
|
|
|
03.09.2008, 22:11
пробвай по тази програма и рамената и трицепсите ги тормози със дропсерии,суперсерии,частични повторения,пауза-почивка,изотеншън и разни други методики към периода за маса. No Pain No Gain! |
|
|
04.09.2008, 08:37
приятелю , въобще си много далече от истината, рамото е един от най- лесно претрениращите мускули, точно от това че се претренира и там се получават най-честите контузии във фитнеса. иначе според това коя мускулна група ти изостава можеш да я сложиш като първа тренировка, на мен рамената също ми изостават, но не съм ги сложил в първия ден, като аз ги тренирам самостоятелно като група и много тежко , но това е защото и стажат ми е голям, прецени сам как ти действа натоварването на тези групи и така ще определиш колко серии и колко упр. да правиш. |
|
04.09.2008, 15:53
нещо бъркаш според мен, рамо се претренирва доста лесно Здрав разум, здрав дух, здраво тяло. |
|
|
|
07.09.2008, 14:46
Г.Гайдов мерси много,не се бях сещал да ги разделя по подобен начин. Пърдя във фитнеса! |