аминокиселини=хипотрофия на сърцето?
|
04.09.2008, 11:51
Може ли редовното приемане на аминокиселини да доведе до хипотрофия?Мисълта ми е че след тренировка мускулите се възтановяват по бързо а с всяка следваща тренировка се увеличава обема от кръв които сърцето изтласква следователно след това се възтановява по бързо и нараства.След като се спре фитнеса както вс мусколи с течение на времето намалят...така и сърцето. _-^ThERe iS nO LiMiT^-_ |
|
|
|
04.09.2008, 12:32
няма да спираш да тренираш... |
|
|
04.09.2008, 13:45
Хехе,то ако беше такова зверско възстановяване и растеж от аминокиселини,досега всеки който е на амино трябваше да става култорист. |
|
04.09.2008, 13:54
Не пускаите безмислени коментари!ако някой е достатачно компетентен да отговори, моля да го направи.Култоризама е спорт.Не всеки може да го спортува.Все едно всички да станат футболисти като Бербатов например... _-^ThERe iS nO LiMiT^-_ |
|
|
|
04.09.2008, 15:04
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/33925/ Enjoy reading the comments!! Сила БГ |
|
|
04.09.2008, 15:09
Няма защо да се дразниш от коментара на ........ Точно за такива, като теб silabg е пуснал тема за аминокиселините, но явно няма да е от кой знае каква полза - Като си пееш Пенкеле, кой ли те слуша! |
|
05.09.2008, 14:17
Хубаво!Признавам си че не вися по цял ден да чета иначе така противоречащия форъм, но дори и на горепосочения линк не намерих отговор на въпроса ми.(само да отбележа че това с аминокиселините е мн относително за всеки. аз пия по 4х2 грама и то само дните в които тренирам и ефекта е повече от колкото сам предполагал) _-^ThERe iS nO LiMiT^-_ |
|
|
|
05.09.2008, 14:47
А пък аз съм сигурен,че този ефект не се дължи на аминокиселините,които пиеш.И без тях ще имаш същия ефект.(това са минимални дози,за да усетиш нещо) |
|
|
05.09.2008, 16:22
Бреее с 8гр. протеин отгоре на ден усещате нечовешко възстановяване и растеж, ако вземеш протеин ще минеш Рони Коламн! Със сигурност това не е заради аминокиселините, мога да се обзаложа |
|
06.09.2008, 04:44
ti se smeesh , no v syshtnost mislq che ne tolkova aminoto kolkoto psihicheskata naglasa za tova koeto iskash da postignesh Понеже не работи ЛС-то го пускам тука.За Васко е. _-^ThERe iS nO LiMiT^-_ |
|
|
|
06.09.2008, 14:24
Аминокислеините дето взимаш-сети са тва са 8 грама протеин! Все едно да ядеш 1 яйце отгоре на ден и да се притесняваш от хипотрофия на сърцето! Хората взимат какви ли не протеини, прохормонални, креатиножи добажки и не са се оплакали... По-умен би бил въпроса от креатин монохидрат задържа ли се вода в сърцето-нали е мускул |
|
|
06.09.2008, 18:04
За хипотрофия или за хипертрофия говорим? Хипертрофията на сърцето си е норма при спортистите с дългогодишна практика, мисля че там не може да се говори за кой знае каква хипотрофия след спиране на спорта. Не откривам връзка между аминокиселините и хипотрофия обаче. Да не питаш за връзка между аминокиселините (аргинин например) и хипертрофия? Поздрави! |
|
|
06.09.2008, 18:19
До колкото разбирам има предвид че от аминокиселините се качва мускулна маса... Сърцето на спортистите си е по-голямо и това не зависи дали взимаш амино протеин или само се хрнаиш... |
|
06.09.2008, 19:11
Мнението на г-н Недков отговаря на това което ми трябваше. _-^ThERe iS nO LiMiT^-_ |
|