упражнение за рамене

11.09.08
16:02

казано от DeadManWalking на 11.09.08, 14:43:

Напротив,зад врат си по-силен обикновено,особено в началото.

Тогава ти си някакво изключение... :)

11.09.08
16:07

казано от HeartCore на 11.09.08, 16:02:

казано от DeadManWalking на 11.09.08, 14:43:

Напротив,зад врат си по-силен обикновено,особено в началото.

Тогава ти си някакво изключение... :)

Ха!
Явно и аз съм изключение. :)

И на мен ми беше странно и по-неприятно да правя раменни преси пред врат, но свикнах и сега и не помислям да опитвам зад врат.

11.09.08
16:10

^ В такъв случай може и аз да съм изключение, на мен ми беше супер трудно зад врат. даже съм изпускал лоста...

11.09.08
19:06

Не аз съм казвал, че имам повече сила. Така твърди Петко К

12.09.08
06:22

Аз започнах скоро да правя раменни преси със щанга пред гърди от стоеж и определено позволява същата, че дори и по-голяма тежест от тая зад врат, но все още ми е трудно да стоя стабилно и да не си чупя леко кръста на по-тежките серии. :) Мен лично вече ме е шубе да правя зад врат без някой да ме пази, стига ми рамото да се обади.

12.09.08
09:01

:lol: само забележи разликата при мен като правя от седеж пред врат и зад врат и от стоеж.Пред врат-60х6   зад врат 80х6   90х2   и от стоеж пред врат 60х1.Много по нестабилно е когато правиш от стоеж  и по малко килограми се вдигат защото там не може да използваш кръста(говорим при нормално изпълнение без изхвърляне когато правиш от стоеж).
Пред врат от седеж от начало е по-неудобно след като си свикнал да правиш зад врат .Но не съм съгласен за килограмите.Пред врат се вдигат по малко.

GO

12.09.08
09:50

казано от DeadManWalking на 07.09.08, 18:43:

казано от Bezgreshniat на 07.09.08, 16:51:

Според мен раменните преси , ръце в страни и напред са най-ефективните упръжнения за рамо , “напримерно” като дигаш 60 кг за гърди (широк хват) , ще правиш с 20 или 15 кг по-леки тежести раменните преси , на мен така ми казаха и вече самия аз започвам да се усещам , че набъбват рамената :P (така да се каже)

Ако съдя по себе си,тъкмо лежанката е най-ефективното упражнение за уплътняване на рамената. ;)  :smirk:

Добре де , но това става с полу-лег , поне така ми каза братовчеда като го питах :)

12.09.08
20:48

казано от Bezgreshniat на 12.09.08, 09:50:

казано от DeadManWalking на 07.09.08, 18:43:

казано от Bezgreshniat на 07.09.08, 16:51:

Според мен раменните преси , ръце в страни и напред са най-ефективните упръжнения за рамо , “напримерно” като дигаш 60 кг за гърди (широк хват) , ще правиш с 20 или 15 кг по-леки тежести раменните преси , на мен така ми казаха и вече самия аз започвам да се усещам , че набъбват рамената :P (така да се каже)

Ако съдя по себе си,тъкмо лежанката е най-ефективното упражнение за уплътняване на рамената. ;)  :smirk:

Добре де , но това става с полу-лег , поне така ми каза братовчеда като го питах :)

На всякакъв тип лежанка става .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1