Искам мнение от специалисти
|
07.09.2008, 18:10
здравейте искам да сваля 15 кг 180 съм висок и тежа 90 кг . Безвъглехидратна диета + л карнитин + бягане как звучи |
|
|
|
07.09.2008, 18:13
Макар да не спадам към групата, от която очакваш отговор, бих искал да ти предложа да опишеш по-подробно за какъв период планираш това отслабване, както и как дефинираш “без“въглехидратната диета? Л-карнитинът е по-скоро аксесоар, бягането генерално следва да се приеме като успешен метод, но само то ли ще е или ще комбинираш с тежести? |
|
|
07.09.2008, 22:22
абе стига да бяга6 редовно и да ограни4ава6 ваглехидратите и парженото 6е има6 успех |
|
07.09.2008, 23:36
И аз не съм от хората, които питаш, ама все пак да ти кажа - твоята формула звучи толкова добре, колкото добре звучи въпросната диета (тоест, тя е същественото в цялата работа). Ако я кажеш каква е тя, тогава вече може да се говори повече. “Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.“ Pavel Tsatsouline |
|
|
08.09.2008, 17:29
ами сутрин ям омлет от 3 яйца вътре с някакъв зеленчук и филенце |
|
|
|
08.09.2008, 22:01
Защо всички задават масово въпроси във форума, а не четат предварително статиите в сайта? Митак, агитирай модовете си да пускат линкове към примерно разработени и съществуващи статии! Така форума ще стане малко по-раздвижен! И ще се дават наистина мнения вече, дали линка е удачен и т.н. Хубава идея, нали? **ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР ПО СИСТЕМАТА** http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки |
|
|
08.09.2008, 22:34
Да, до голяма степен се стараят всички да предоставят информационни ресурси по този начин - следва проблемът с четенето, но вече ще излезнем от фокуса на конкретната тема. |
|
|
09.09.2008, 11:02
Ето ти няколко съвета как да свалиш кг. *Внимавай какво ядеш 50cent_piggy_bank следващия път като реши да пускаш тема измисли по -добро заглавие ! Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го ! |