Искам мнение от специалисти

Дата: 01.09.2008
07.09.2008, 18:10

здравейте искам да сваля 15 кг 180 съм висок и тежа 90 кг . Безвъглехидратна диета + л карнитин + бягане как звучи

Дата: 30.01.2004
От: София
07.09.2008, 18:13

Макар да не спадам към групата, от която очакваш отговор, бих искал да ти предложа да опишеш по-подробно за какъв период планираш това отслабване, както и как дефинираш “без“въглехидратната диета? Л-карнитинът е по-скоро аксесоар, бягането генерално следва да се приеме като успешен метод, но само то ли ще е или ще комбинираш с тежести?

Дата: 16.08.2008
От: Plovdiv
07.09.2008, 22:22

абе стига да бяга6 редовно  и да ограни4ава6 ваглехидратите и парженото 6е има6 успех

Дата: 17.07.2006
07.09.2008, 23:36

И аз не съм от хората, които питаш, ама все пак да ти кажа - твоята формула звучи толкова добре, колкото добре звучи въпросната диета (тоест, тя е същественото в цялата работа). Ако я кажеш каква е тя, тогава вече може да се говори повече.
И в тоя ред на мисли - 180 см, 90 кг е доста добре според мен, може би просто трябва да започнеш да вдигаш малко щанги, за да се постегнеш... на повечето хора проблем не са им мазнините, а по-скоро липсата на особено развити мускули под тях. А с 15 кг по-малко ще си слабичък доста, не знам дали е добра идея.

“Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.“ Pavel Tsatsouline
“It is not worth an intelligent man’s time to be in the majority. By definition, there are already enough people to do that.“ G. H. Hardy

Дата: 01.09.2008
08.09.2008, 17:29

ами сутрин ям омлет от 3 яйца вътре с някакъв зеленчук и филенце smile обяд месце със салатка вечеря някоя салата или я прескачам гледам и да не ям мноо а относно тежестите аз си вдигам искам да се орелефя гърба си има релефче вярно малко зацапано както и ръцете обаче проблема е че имам спойлери (паласки) и корем  искам и малко от гърдите да сваля че се омазниха ;] планирам от 1 месец до 2 да сваля 10 - 15 кг

Дата: 08.11.2004
От: Варна
08.09.2008, 22:01

Защо всички задават масово въпроси във форума, а не четат предварително статиите в сайта? Митак, агитирай модовете си да пускат линкове към примерно разработени и съществуващи статии! Така форума ще стане малко по-раздвижен! И ще се дават наистина мнения вече, дали линка е удачен и т.н. Хубава идея, нали?

**ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР ПО СИСТЕМАТА**
****************  C.O.R.F.I.T.   ****************

http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки

Персонален треньор и Диетолог и Консултант

Дата: 30.01.2004
От: София
08.09.2008, 22:34

Да, до голяма степен се стараят всички да предоставят информационни ресурси по този начин - следва проблемът с четенето, но вече ще излезнем от фокуса на конкретната тема.

Дата: 21.04.2006
09.09.2008, 11:02

Ето ти няколко съвета как да свалиш кг.

*Внимавай какво ядеш
*Намали хляба и замени, белия хляб с пълнозърнест.
*Гледай  да вечеряш  най-касно в 18.00 -19.00 часа.
*Плодовете съдържат фруктоза (плодова захар), затова не прекалявай с тях.
*Яж повече зеленчуци.
*При тренировка с тежести, наблягай на повече повторения.
*Мазнините се топят най-добре от аеробни тренировки сутрин на гладно или след тренировката с тежести.
*След аеробна тренировка е добре 1 час да не ядеш нищо. 30 мин.преди аеробната тренировка може да пиеш Л-Карнитин
*Замени нормалната готварска сол с диетична (калиева) сол - защото  тя не задържа вода.
*Някои от хранителните добавки за топене на мазнините са: фат бърнери, л-карнитин, зелен чай,  КЛА, добавки повишаващи телесната температура и т.н.
*Пий повече  вода
*Яж често, но в малки количества.

50cent_piggy_bank следващия път като реши да пускаш тема измисли по -добро заглавие !

Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го !