гравити обувки...малко помощ...:)
|
08.09.2008, 09:36
http://www.youtube.com/watch?v=Zd_QrtE9xkk |
|
|
|
08.09.2008, 14:08
Какво ще правиш с тия неща,да няма да висиш като прилеп надолу с главата No Pain No Gain! |
|
|
08.09.2008, 14:55
Абе защо бе....толкова ли ви липсва изобретателност ? Намираш успоредка на някоя площадка,промушваш си краката,висваш и се упражняваш.Готово... Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
08.09.2008, 18:06
ами това е най-натоварващото и силово упражнение за коремната преса...най-дълбокаъа сепарация, най-...и т.н. |
|
|
|
08.09.2008, 20:04
Мда това упражнение има много места,където да го правиш.Пък и на мене ми се струва че ще ти е по трудно докато се закачиш с тия ютии на краката .Номера е тренировката да е хардкор,а не да слагаш някви женчовски обувки,за да правиш едно елементарно упражнение. No Pain No Gain! |
|
08.09.2008, 21:45
Едно елементарно упражнение, което освен това не е нито силово, нито особено предизвикателно “Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.“ Pavel Tsatsouline |
|
|
09.09.2008, 14:43
G33K….брат...не знам от колко време тренираш и колко разбираш...как ще се задържиш на лоста без такива обувки??????...я вземи пробвай...!!!...и пак ти казвам-нищо общо няма с никакви други преси...много ще ми е интересно, ако се окачиш с такива обувки и от мъртва точка, без да се залюляваш се опиташ да правиш преси-ами гаранция ти давам че на третата ще оклюмаш...он-лайн мога да си ги поръчам от e-bay(благодаря за безценния съвет). Просто питах дали някой е попадал в БГ спортн магазин на тях...тва е...!!! |
|
|
|
09.09.2008, 14:49
Нали ти казах как,бе?Ко‘ щеш‘!Ходи си давай парите за глупости.... Щял да оклюма...аз правя 15 спокойно,а не тренирам корема си. Редактирано Владимир Недков Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
09.09.2008, 15:18
Лоста ти е в свивката на краката при коленете, краката са свити..просто и логично. Хващаш се, завърташ се малко с главата надолу, издърпваш се и позицията е заета..as simple as that. Естествено, че без такива обувки няма да седиш точно както седи оня на клипа, но и разликата не мисля че е забележителна (правил съм го и на шведска стена с изцяло изпънати крака и без задника ми да опира в пръчките, и на лост по начина, по който казах). “Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.“ Pavel Tsatsouline |
|
|
09.09.2008, 20:45
Аууу... как не се бях сетил за тия преси. Нищо че е 10 часа и изкарах 12 чаова смяна на работа отивам да ги пробвам на близката площадка! ЕДИТ: Направих 3 серии по 8 за проба, пресата ми се понатовари, обаче адски ми беше неудобно... болеше ме доста в сгъвката на коленете, ама аз съм и по-тежичък така че... |
|
|
10.09.2008, 09:23
илияне, сподели после как е минала тренировката... |
|
|
|
10.09.2008, 13:36
Илияне,не се притеснявай за сгъвката на коленете...в началото просто търпи,с тренировките ще заздравее и няма да я усещаш повече. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |