гравити обувки...малко помощ...:)

Дата: 18.05.2008
08.09.2008, 09:36

http://www.youtube.com/watch?v=Zd_QrtE9xkk
Някой може ли да ми помогне с малко инфо относно къде в Бг могат да се закупят такива обувки...доста сайтове прегледах, но без резултат...ще съм благодарен...

Дата: 30.05.2007
От: България
08.09.2008, 14:08

Какво ще правиш с тия неща,да няма да висиш като прилеп надолу с главата smile

No Pain No Gain!
Як като бик и почти толкова умен wink

Дата: 27.12.2007
От: Добрич,България
08.09.2008, 14:55

Абе защо бе....толкова ли ви липсва изобретателност ? Намираш успоредка на някоя площадка,промушваш си краката,висваш и се упражняваш.Готово...

Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
Was just a freight train coming your way

“To secure peace is to prepare for war”

Моят Дневник

08.09.2008, 18:06

ами това е най-натоварващото и силово упражнение за коремната преса...най-дълбокаъа сепарация, най-...и т.н.
Знам аз за какво ми е, ами къде се продават...smile))))

Дата: 30.05.2007
От: България
08.09.2008, 20:04
DeadManWalking - 08.09.2008, 14:55

Абе защо бе....толкова ли ви липсва изобретателност ? Намираш успоредка на някоя площадка,промушваш си краката,висваш и се упражняваш.Готово...

Мда това упражнение има много места,където да го правиш.Пък и на мене ми се струва че ще ти е по трудно докато се закачиш с тия ютии на краката  .Номера е тренировката да е хардкор,а не да слагаш някви женчовски обувки,за да правиш едно елементарно упражнение.

No Pain No Gain!
Як като бик и почти толкова умен wink

Дата: 17.07.2006
08.09.2008, 21:45

Едно елементарно упражнение, което освен това не е нито силово, нито особено предизвикателно wink Разликата му с нормална преса на онова наклоненото (ако му се зададе максимален наклон) не е достатъчно съществена, че да си струва. И това го казвам като човек, на който са му губили времето достатъчно точно с това.
Иначе, такива вълшебни обувки нито съм виждал, нито съм чувал, но съм почти сигурен, че ако се потърси онлайн ще можеш да си поръчаш.

“Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.“ Pavel Tsatsouline
“It is not worth an intelligent man’s time to be in the majority. By definition, there are already enough people to do that.“ G. H. Hardy

09.09.2008, 14:43

G33K….брат...не знам от колко време тренираш и колко разбираш...как ще се задържиш на лоста без такива обувки??????...я вземи пробвай...!!!...и пак ти казвам-нищо общо няма с никакви други преси...много ще ми е интересно, ако се окачиш с такива обувки и от мъртва точка, без да се залюляваш се опиташ да правиш преси-ами гаранция ти давам че на третата ще оклюмаш...он-лайн мога да си ги поръчам от e-bay(благодаря за безценния съвет). Просто питах дали някой е попадал в БГ спортн магазин на тях...тва е...!!!

09.09.2008, 14:49

Нали ти казах как,бе?Ко‘ щеш‘!Ходи си давай парите за глупости....

Щял да оклюма...аз правя 15 спокойно,а не тренирам корема си.

Редактирано
DeadManWalking с тоя език в кварталната зала. Първо и последно предупреждение! Включваш се в тема, обиждаш титуляра и спамиш. Айде по-кротко!

Владимир Недков

Моят Дневник

Дата: 17.07.2006
09.09.2008, 15:18
slavko - 09.09.2008, 14:43

G33K….брат...не знам от колко време тренираш и колко разбираш...как ще се задържиш на лоста без такива обувки??????...я вземи пробвай...!!!...и пак ти казвам-нищо общо няма с никакви други преси...много ще ми е интересно, ако се окачиш с такива обувки и от мъртва точка, без да се залюляваш се опиташ да правиш преси-ами гаранция ти давам че на третата ще оклюмаш...он-лайн мога да си ги поръчам от e-bay(благодаря за безценния съвет). Просто питах дали някой е попадал в БГ спортн магазин на тях...тва е...!!!

Лоста ти е в свивката на краката при коленете, краката са свити..просто и логично. Хващаш се, завърташ се малко с главата надолу, издърпваш се и позицията е заета..as simple as that. Естествено, че без такива обувки няма да седиш точно както седи оня на клипа, но и разликата не мисля че е забележителна (правил съм го и на шведска стена с изцяло изпънати крака и без задника ми да опира в пръчките, и на лост по начина, по който казах).

“Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.“ Pavel Tsatsouline
“It is not worth an intelligent man’s time to be in the majority. By definition, there are already enough people to do that.“ G. H. Hardy

Дата: 20.06.2007
От: Велико Търново
09.09.2008, 20:45

Аууу... как не се бях сетил за тия преси. Нищо че е 10 часа и изкарах 12 чаова смяна на работа отивам да ги пробвам на близката площадка!  smile

ЕДИТ: Направих 3 серии по 8 за проба, пресата ми се понатовари, обаче адски ми беше неудобно... болеше ме доста в сгъвката на коленете, ама аз съм и по-тежичък така че... raspberry

10.09.2008, 09:23

илияне, сподели после как е минала тренировката...smile

10.09.2008, 13:36

Илияне,не се притеснявай за сгъвката на коленете...в началото просто търпи,с тренировките ще заздравее и няма да я усещаш повече. smile

Моят Дневник