|
Дата: 02.10.2008
|
Години :16
Ръст :1.78
Тегло :64 кг
Искам да кача мускулна маса.Ходя на фитнес от 2 седмици редовно по 3 пъти на седмица.Наблягам на бицепс,трицепс ,гърди и корем.След тренировка ям много месео,да кажем 3-4 пилешки шишчета или риба,най-вече сьомга.Понякога ориз или зеле с месо,яйца.Преди тренировка изяждам 1 кисело мляко задължително.Ям тестяни продукти и от време на време сладко.Не пуша,не пия (страшно рядко ако съм в дискотека пия максимум 2 бири ) .Това е .Ще съм благодарен за мнения 
|
|
|
|
|
|
Дата: 02.09.2004
От: София
|
Не знам какви мнения очакваш Важно е желание да имаш и постоянство. Не си написал че тренираш гърба,надявам се просто си забравил да го споменеш,а не че наистина е така. Успех
(__/) E V I L
(=‘.‘=) B U N N Y
(“)_(“) R A B B I T
|
|
|
|
|
|
|
Еми за гръб вдигам от лежанка,правя набирания.Друго какво ?;]
|
|
|
|
|
|
Дата: 06.02.2005
От: Бургас
|
Хм, би ли ми обяснил как вдигаш за гръб от лежанка ???
I’m gonna dress my ass with the latest fashion,Get a front door key to the Playboy mansion
|
|
|
|
|
|
|
Почнал си фитнеса без да прочетеш и 1 ред за това.. Изчети статиите в сайта за ВВД и раздела с упражненията, за да имаш поне някакви минимални представи какво трябва да правиш в залата и извън нея.
П.П. лежанката е за гърди,но не е важното да го запомниш че е така,важното е сам да го проумееш защо тренираш гърдите на лежанката,за да не се изказваш грешно и за други упражнения.
(__/) E V I L
(=‘.‘=) B U N N Y
(“)_(“) R A B B I T
|
|
|
|
|
|
|
И междудругото всеки път правя едни и същи упражнения..
|
|
|
|
|
|
Дата: 07.06.2008
От: Грац
|
BaHk0-be - 02.10.2008, 17:41 И междудругото всеки път правя едни и същи упражнения..
Като за начало - добре. Гръб не се прави на лежанка, прочети малко. На лежанка се правят гърди, а набиранията (или скрипец, ама по-кофти е на него) се прави гръб (както и други упражнения, но за тях след около 3-4 месеца).
А какво ще стане ако 100-те лева вместо за добавки, за храна ги дадеш?
|
|
|
|
|
|
|
До кога трябва да продължа да правя подобни упражнения ,преди да си изградя програма :Например 1ви ден еди си какво,2ри ден 3ти ден и т.н ?Аз всеки ден правя за бицепс,гърди и корем.За гръб от време на време правя набирания...А относно лежанката,вдигам 40 кг без приблем .4 серии х 6 повторения ?Как ви се струва ,добре ли е за 64 кг и като за начинаещ ?Все пак 2 седмици ходя редовно.
|
|
|
|
|
|
Дата: 04.11.2007
От: Балчик
|
На мен честно казано ми се струва, че трябва доста да почетеш из форума относно тренировките и тренировъчните програми. След като го направиш и ти се изяснят повечето неща пак пусни тема, защото тази в момента е напълно безмислена, поради простата причина, че не си си направил труда да прочетеш нищо и очакваш на готово всички отговори. Сега почваи да ровиш из форума докато те заболят очите да четеш, аз така правя 
It’s all about the GAME…and how u play it…
|
|
|
|
|
|
|
Andick - 03.10.2008, 08:05 На мен честно казано ми се струва, че трябва доста да почетеш из форума относно тренировките и тренировъчните програми. След като го направиш и ти се изяснят повечето неща пак пусни тема, защото тази в момента е напълно безмислена, поради простата причина, че не си си направил труда да прочетеш нищо и очакваш на готово всички отговори. Сега почваи да ровиш из форума докато те заболят очите да четеш, аз така правя 
Много точно го каза, спести ми писането.
(__/) E V I L
(=‘.‘=) B U N N Y
(“)_(“) R A B B I T
|
|
|
|
|
|
Дата: 17.07.2006
|
MI5 - 02.10.2008, 11:45 Не знам какви мнения очакваш Важно е желание да имаш и постоянство. Не си написал че тренираш гърба,надявам се просто си забравил да го споменеш,а не че наистина е така. Успех
Виж сега, гърба... защо пък да го тренира? Все пак, докато стои пред огледалото не си го вижда, за какво му е да се мъчи и с него тогава? Viva beach building
А сериозно към автора - човече, почети малко из сайта и форума. Плажният бодибилдинг няма да те докара до никъде. Информация бол, хвърли едно око, и в този сайт, че и в други... иначе нищо няма да излезе.
“Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.“ Pavel Tsatsouline
“It is not worth an intelligent man’s time to be in the majority. By definition, there are already enough people to do that.“ G. H. Hardy
|
|
|
|
|
|
|
Спри да изтъкваш ходенето си на фитнес от “2 седмици“ като голямо постижение, това е изключително, прекалено малко. Тук има хора, които са ходили с десетки години!!!
|
|
|
|
|
|
Дата: 18.04.2007
От: България, Плевен
|
Като за начало наблегни на сериозно чете на статиите из сайта.Ще ти се изяснят много неща 
Every hard workout is one step closer to your goal!
|
|
|
|
|
|
|
Не ги изтъквам,нали е зад1лжително да се спомене.Запознах са горе долу с нещата.Ще потренирам още 2 седмици така и почвам по програма :1-ви ден Гърди и бицепс ; 3ти ден гръб и трицепс ; 5 ти ден рамене крака.И отделно след тренировките корем.Как ви се струва ?Смятам след 2 седмици да почна да използвам фитнес инструктор .Кажете си мнението за “ТИМ‘ - а във Варна,ако сте запознати Казаха ми че инструкторите там са добри.
|
|
|
|
|
|
|
След 2 седмици ще ти е рано да започнеш сплит. Отделно си дай парите за инструктор за храна по-добре, не ти е нужен, а в този сайт имаш цялата информация, която ти трябва. Просто някой трябва да се научи да чете.
|
|
|