Домашен фитнес
|
|
03.10.2008, 13:37
Смятам да си направя домашен фитнес в нас и след няколко дена ще отида да поразгледам малко уредчета в метро.Бихте ли ми казали горе долу какви са нормалните цени за една лежанка и дали ще мога да мина само с лежанка и дъмбели или трябва и още някое уредче да си зема? Фитнесът е навик! |
|
|
03.10.2008, 13:57
Мен ако питаш по-добре първо потърси за лежанка на старо. Тя дали ще е нова или стара, желязото си е желязо. Новите са много скъпи и се изумявам как може 1 проста лежанка като тази в моя фитнес да струва 460 кинта. Взимай second hand You know what I fucking hate? When you search for something on google and all you find are forum pages where someone else is looking for the same thing and the answer is some dumbass saying ‘just search google for it’ |
|
04.10.2008, 06:50
да и аз имам същия мерак за фитнес в домашни условия |
|
|
|
04.10.2008, 07:31
Мисля, че за към 200 лева можеш да намериш някаква лежанка, не втора употреба. Имам таквиа спомени за ония пооголените лежанки с повдигаща се част, дето не са на - стабилните и най - големите, но горе долу стават, особено за в къщи, където няма много място... Става с дъмбели. колегата venci_bs така работи, вкъщи с дъмбели, но зависи от целите. С дъмбели например няма да качиш много силата - те и не са удобни за товарене. |
|
|
04.10.2008, 10:43
Ако тренираш в къщи не може да очакваш резултати каквито ще постигнеш в залата.Най-малкото не може да сабереш достатъчно уреди.Вземи си един хубав гладиатор и си поддържай форма на него ако ще е за домашни условия.Каде ще търсиш лежанка че лостове че тежести... |
|
|
04.10.2008, 10:51
Хм питай slavianko дали все още продава лежанка.Няма да сбъркаш. Но като за начало лежанка лостове и килца.
Хардкор и щанги!!! |
|
|
04.10.2008, 14:42
В Метро, може и да са ти малко скъпички. Поне преди време, спомням си че уредите им бяха на спорт-депот, но общо взето, каквито и уреди досега да съм гледал, все са някакви странни цифри. dan4o93 - що бе? Какви толкова уреди са му нужни?
|
|
|
04.10.2008, 15:58
Можеш ли да сравниш тренировка в домашни условия с такава в залата? |
|
|
04.10.2008, 17:21
Може да се сравни разбира се! Вече въпроса упира до това колко ще си организиран! Повечето, които имат уреди в къщи - губят мотивация и се стига до там, че уредите стават закачалки за дрехи. Аз вече 1 год. тренирам в къщи и имам къде къде по-добри резултати. Кофти е че не всеки има необходимите пари( наведнъж ) и място за домашен фитнес!И все пак смятам, че в крайна сметка залата идва и по-скъпо. Дяволът е в детайлите! |
|
|
04.10.2008, 18:34
Да, мога.
|
|
|
04.10.2008, 21:47
Като реша да чупя рекорди все си намирам някой да ми пази Хардкор и щанги!!! |
|
|
04.10.2008, 22:12
Лежанка, прав, крив лост и чифт дъмбели и тежести са ти достатични. Не е метро обаче твоя магазин. Тук има евтини и стабилни лежанки http://www.bodys-sport.com/catalog/. От половин година тренирам предимно вкъщи и ми е перфектно. Не казвам, че ми е по-хубаво, но съм го направил с цел пестене на време. |
|
|
04.10.2008, 23:36
Не съм съгласен с вас! Как може да се сравни тренировката в къщи и тази в залата.Освен ако не отделиш поне 50 квадрата само за уреди у вас. |
|
|
05.10.2008, 02:18
D3BEP тая лежанка къде си я гледал?А като казвам лежанка имам предвит и лостовете, тежестите и всичките и глупости.Дъмбели имам 2 по 10, от които мога да сглоба 1x17.5 1234567890 С лежанка и дъмбели всички групи могат да се тренират пълноценно според мене като изключим гърба. От метро купувам, защото съм от Пловдив и нямам много избор... И да на спорт-депот са.10 кг дъмбел там е 50-60 лева...Не си спомням вече. Фитнесът е навик! |
|
|
05.10.2008, 07:42
И аз подкрепям идеята, че Метро е малко скъпичко. Знам го от опит, но как то си решиш. За тренировките в къщи.... лично за себе си съм постигал по-добри резултати и съм правил по-качествени тренировки сам в къщи, а аз имам 2 дъмбела и крив лост. На мен ми стигат!!! Поздрави |
|
|
05.10.2008, 09:27
Да, място трябва. Ако то е налице обаче няма абсолютно никакви проблеми да се изтренира човек! |
|
|
05.10.2008, 09:49
Оооо... Никъде, братле, не продават лежанка в такъв вид, освен някой колега, който си разпродава домашното имущество Пак казвам, само съм мяркал. |
|
|
06.10.2008, 08:19
Пич, ако си търсил може да намериш, но просто е доста занимавката, гледай в data.bg, там излизат най-много обяви, наскоро имаше някакъв дето имаше перфектна оферта - лежанка, 120 кг тежести(Ф 30), лост 180 санта и 2 малки лоста за дъмбели - всичко беше много яко, имаше снимки. Всичко за 450 кинта(ама мисля че я продаде или му остана само лежанката). |
|
|
07.10.2008, 12:50
Идеята ти е добра. Много мочета мислят да го направят. И аз самия съм мислил за това. Но да те предупредя нещо. Ще го използваш малко време. Духа на залата ще ти липсва. И скоро ще предпочиташ отново да си там. Помисли, преди да затвориш пари в собствена зала. Тренирай мускулите си с помощта на мисълта. Една красива и балансирана физика е тясно свързана с психика в равновесие и мисъл, която е в състояние да създава победители. Позитивнот мислене създава герои, а негативното - победени. Сам реши от кои искаш да си! |