Съвет за отслабване в областта на краката
|
|
04.10.2008, 01:01
Здравейте, значи по принцип си тренирам от скоро (9-10 месеца), на 17г съм, но не тренирам крака по различни причини (не здравословни). Всичко останало както си трябва. Теглото ми е ок, но забелязвам че напълнявам в краката и гъза. Лятото излизах да бягам в дни, в които не тренирам, но сега се чудя какво да правя за да отслабва в тази зона. Мислех да правя кардио след тренировка (половин час), но приятел ме посъветва че така изгарям всичко градивно за мускулите и все едно не съм тренирал. Да не съм правел така освен ако взимам аминокиселини, а аз не взимам. Мнения? Освен бягането, защото то е ясно, но нещо от сорта на какви храни задължително да избягвам или изобщо за отслабване в тази зона. |
|
|
04.10.2008, 07:38
Съветът на твоят приятел не е верен, има само частично познание на проблема. Точно така - силова и после кардио - се прави ако искаш да отслабнеш. 40 минути до час силова + 30 до 40 минути кардио. |
|
|
04.10.2008, 10:42
Той и коремът ми не е перфектен но не е като да имам някво голямо шкембе. Не знам за обема на мускулите, вярно че е неизбежно докато правиш някои упражнения от стоеж да не натовариш краката, но като гледам съучениците и аз имам може вторите третите най-големи крака. Сега изобщо не е нещо плачебно нали, просто бих искал да смъкна в тази област 5 кила примерно. |
|
|
04.10.2008, 14:51
Хубаво, но случаите са коренно различни. Важно е да знаем мускул ли сваляме или сланина... Поздрави! |
|
|
04.10.2008, 19:40
По-скоро сланина... |
|
|
04.10.2008, 19:57
Силова + кардио братле. Както си го мислил в началото. Тук има бол примерни програми за отслабване, според времето с което разполагаш: А тук са диетките: Дерзай, чети и действай и не слушай общи приказки, слушай тялото си .Ако не става, то само ще си покаже! |
|
|
05.10.2008, 00:09
ок, мерси! а с кардиото смъква ли се много в горната част на тялото? |
|
|
05.10.2008, 08:46
Смъкването е преди всичко метаболизъм! Смъква се там където си предразположен и там, където имаш натрупано. Така че тренирай и работата ще стане! Поздрави! |
|
|
05.10.2008, 09:38
Ясно, благодаря за бързите отговори! |