сложна работа

Дата: 15.09.2008
12.10.2008, 12:44

значи тренирам футбол на 17 години съм 175 64 кг.ще ви поставя примерния ми режим за да дадете корекциите си
6:30-7:00 закуска овесени ядки с мляко, дайте други предложения
9:00-10:00 тренировка (футбол)
12:00 обяд пилешки пържоли , салата, др предложения
15:20 сандвичи шунка кашкавал
19:00 тренировка (фитнес) дайте нещо за преди тренировка
21:30 вечеря картофи риба салата
целя да запазя теглото си или евентуално да кача малко но искам да е чиста маса.с футболя смятам че чистя мазнините но искам и с храната да не кача и грам мазно както се казва.давайте всякакви критики докато не завърша напълно хранителния режим, искам и да ми кажете освен водата какви други напитки мога да пия.най сложното е че нямам време почти да ям у нас и за това ям толкова малко пъти.мерси предварително.

Дата: 21.08.2006
12.10.2008, 13:43

Закуската ти е добре и тъй като тренираш спорт, който изисква постоянен прилив на енергия те съветвам сутрин да удвояваш количеството овесени ядки.

Откъм течности запази водата, може и чай - зелен, черен

Един час преди тренировка яж пак овес с мляко или вода.

Вмести си поне 3 хранения, съдържащи месо през деня - обяд, следобедна закуска и вечеря. Салатите са добър избор към месото. Добави банани и други плодове през целия ден.

gorichka.bg

Дата: 09.10.2008
12.10.2008, 17:16

Висок си 175 и си 64 килограма .. Спортуваш 2 спорта. Ако питаш мен трудно ще качиш мазно. Така сега сутринта хубаво хапваш овеса после след тренировката сложи бързи въглехидрати (филия с мед нещо си тама ..) след това хапвай месото сложи малко въглехидрати с него (ориз овес картофи). Преди тренировка пак протеин и бавен въглехидрат докато след тренировка веднага бърз въглехидрат както след футбола. За вечерята в 21:30 махни картофите и хапвай салата с риба. Преди да легнеш малко извара или кисело мляко- нещо от сорта. В менюто ти можеш да включиш малко ядки те съдържат полезни мазнини но ако всеки ден ядеш риба може и без тях да минеш. След бързия въглехидрат след треировката спирай въглехидратите за вечерта че точно те правят мазно. Също добави плодове както те поправиха над мен.

Дата: 27.05.2007
12.10.2008, 18:55

Повечко въглехидрати са ти нужни според мен... с тоя футбол изразходваш много калории и не чисто ами нищо изобщо няма да качиш  ако не увеличиш калориите...

I hate bodybuilding
Joke !