Храни се 4-5 пъти на ден. Приемай въглехидратни храни само в първата половина на деня.
Яж основно месо, яйца и по малко млечни продукти, може и някоя ядка. Добавяй зеленчуци по избор. Не яж хляб, тестени, захарни изделия и изобщо никаква захар. Не пий газирани напитки. Не яж сладки плодове (примерно банани и грозде). Това е общо взето.
казано от Петко К на 05.11.08, 20:54:
Храни се 4-5 пъти на ден. Приемай въглехидратни храни само в първата половина на деня.
Яж основно месо, яйца и по малко млечни продукти, може и някоя ядка. Добавяй зеленчуци по избор. Не яж хляб, тестени, захарни изделия и изобщо никаква захар. Не пий газирани напитки. Не яж сладки плодове (примерно банани и грозде). Това е общо взето.
Я ябълки може ли да се ядат?
казано от Гошко на 22.10.08, 13:29:
Е избрал си много неточен момент за отслабване. Сега става по-студено и тичането навън е много трудно и рисково , защото може да настинеш .Това първо . И второ можеш да пуснеш търсачката и да намериш хранителни режими , без хранителен режим , няма сваляне ( това прозвуча като рекламата с краставиците и торовете :D ) . Успех , но според мен не е подходящ момент за драстично сваляне.. Лятото е 100 пъти по-добре .
И какво като е по-студено? Така организмът изразходва още повече енергия, за да стопля тялото.
Второ, не се разболява от студ - разболява се от слаба имунна система! От студ можеш да замръзнеш, но не и да се разболееш, ако имунната ти система е ОК. Докато бях в Прага преди 2 години, си тичах на стадиона по тениска и суичер при минус 25 градуса - онази студената зима...
Тялото не се ли стреми да натрупа мазнини, когато му е студено? Бях чела статия (ако не се лъжа) за плувците, че не трябва да тренират в студена вода поради тази причина. Не е ли идентично?
30.12.08
19:25
http://www.bb-team.org/articles/3249/ - ето отговор на тези въпроси.