Хардкор добавките и завишения прием на протеин - въпрос
|
Потребител
|
20.11.2008, 00:26
При прием на хардкор добавки или анаболни стероиди за увеличаване на силата, задължително се препоръчва повишен прием на протеини. Това се обяснява заради завишаването на протеиновия синтез. В същото време обаче се покачват и килограмите - чиста мускулна маса но и също така мазнини. Питам аз: ако в случая не приемаме достатъчно протеини и ограничим въглехидатите драстично какъв ефект би имало цялото занятие. Значи ли, че ще увеличим силата си благодарение на приеманите хардкор продукти или стероиди, но тъй като не сме приемали достатъчно протеини, няма да качим ММ и просто ще си останем същите на размер но с повишена сила? |
|
Потребител
|
20.11.2008, 00:48
А защо ще ограничаваш протеина... “Change your body, Change your life” |
|
Потребител
|
20.11.2008, 00:59
За да не качвам повече килограми, защото искам да чистя мазното, а в същото време силата ще ми трябва за да увелича натоварването. Не зная дали въобще е възможно - тоест суплементите ще дадат ли ефекта си без да приемам допълнително протеини. |
|
Модератор
|
20.11.2008, 01:06
Ами пак опираме до калорийния баланс.От него зависи какво ще правиш (сваляш или качваш), а от нутриентите ще зависи качеството на свалената/качената маса. Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
Потребител
|
20.11.2008, 01:12
Добре де, калорийния баланс ще е за сваляне. Но въпроса е след като той е занижен, то тези хардкор добавки ще имат ли същото действие - ще увелича ли силата независимо от от занижения калорин баланс? |
|
Потребител
|
20.11.2008, 07:11
Каквото и да било завишение на тестостерона ще ти покачи силата и издръжливостта. No profit grows where’s no pleasure taken!!! |
|
Потребител
|
20.11.2008, 07:43
Според мен си вземи някой по силен бърнар , ще ти свърше по добра ранбота за начало, Защото хард кор допбавките са подходящи за качване. Но мисля, че дори и да приемаш повече протеин няма да имаш проблем с нивото на мазнините. |
|
Модератор
|
20.11.2008, 08:38
Явно не си разбрал какво представлява калорийния баланс. Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
Потребител
|
20.11.2008, 11:27
АС и хардкор добавките увеличават възможностите на организма да усвои и използва повече белтъчини от нормалното. дали ще качваш ММ или мазно зависи от храненето, което при такъв цикъл е по-различно от нормалното. при циклите за изчистване, АС се ползват с цел запазване на ММ, като за целта е необходимо да се приема завишено количество белтъчини и мазнини - все пак трябва да осигуриш нещо, което да ти дава енергия. не става да си на НВД, да ограничаваш белтъчините, да си на отрицателен калориен баланс и да очакваш организма да гори само собсвените си мазнини - няма начин да не загубиш ММ. АС и хардкор добавките ще ти осигурят достатъчно сила и издържливост да правиш интензивни тренировки, дори и на отрицателен калориен прием, но за да ограничат катаболните процеси им е необходим протеин НЕКА ВСИЧКИ ПРИКАЗВАТ ЗАД ГЪРБА МИ - ЗНАЧИ ОЩЕ СА ЗАД МЕН |
|
Потребител
|
20.11.2008, 11:48
Ти отговаряш точно в такъв случай на въпроса ми, който е свързан единствено с това дали АС и хардкор добавките повишават силата независимо от хранителния режим - като приемам “да” за отговор. |
|
Потребител
|
20.11.2008, 11:53
Ти Емзо си прав относно ААКГ - така е понижава го. |
|
Потребител
|
20.11.2008, 13:18
Иво, увеличи приема на белтъчини! реално калорииния ти баланс няма да се вдигне много, защото калориите изразходвани за усвояване на протеина са почти толкова, колкото той ти дава, а аминокиселините са ти необходими за намаляване на катаболните процеси. НЕКА ВСИЧКИ ПРИКАЗВАТ ЗАД ГЪРБА МИ - ЗНАЧИ ОЩЕ СА ЗАД МЕН |
|
Потребител
|
21.11.2008, 10:56
Да Франко, правя го. Просто исках да знам дали ще действат препаратите и при занижен протеинов прием. Иначе нещата стоят така: Протеин изолат пудра - 100 гр. дневно Абе явно кардиото ми е много малко и не зная как да се мобилизирам. Това е истината. Защото навсякъде качвам супер добре, но искам да съм Аполон, а тялото си ми е с конструкцията на Херкулес - каква ирония |