казано от FRANKO1 на 30.11.08, 07:32:
извинявам се за топика, но не забравяйте и хром пиколината ;)
Хах, подсети ме, че имам някъде у нас цяла опаковка :D
30.11.08
08:51
казано от Zingam на 28.11.08, 15:32:
казано от az100yan на 28.11.08, 11:02:
ами и аз да се впиша-също качвам мм,години 14,за последния месец съм качил около 2 килограма мм,чиста.Добавки не взимам,но по-нататък може да започна с протеин.хранителен режим нямам определен,но сутрин ям мюсли или овесени ядки,в училище наблягам на корнита,а когато имам време си ходя до нас за по един сандвич с пилешко.Преди тренировка някакво месо с въглехидрат,а след трен веднага един-два банана.След около 1 час-яйца и някакъв друг протеин.Преди лягане извара с вода.
Ефект има,доволен съм от себе си,фитнеса ми дава много позитивни емоции.Непрекъснато чета и се обогатявам на тема фитнес и се гордея с това,че знам повече от повечето хора на моята възраст,Защото някой момчета,мои познати,които ходят на фитнес си мислят,ае правят нещо,а даже нямат фитнес програма,ядат си мазнотии и т.н.Абе несериозна работа.
Съжалявам за отклоняването от темата.
ПО-здравиНа 14 години без фитнес и без добавки ще качиш 2 килограма чисто за нула време! Малък си още, а говориш като някой 30 годишен културист с 15 години стаж!
Стига сте чели щуротии! Първо минете пубертета и тогава се правете на големи!
е аз казал ли съм,че взимам добавки?И с това твое мнение какво целиш-да ме откажеш от фитнеса ли?Както и да-то примера който си го дал показва,че културиста на 30 с 15 години стаж е почнал приблизително от моята възраст.
Хайде поздрави!
30.11.08
09:06
Off - Качил съм 3кг за 1 месец :) само на пилешко и ориз :P
казано от FRANKO1 на 30.11.08, 07:32:
извинявам се за топика, но не забравяйте и хром пиколината ;)
Какво за него Франко, да го съчетаеме с Хитозана ли, или имаш нещо друго предвид?
аз мисля около 20 декември да почна да се отпускам...ще спра са си пия аминките и протеина...може да ходя да потичам 2-3 пъти...но вече като дойде коледа се захващам с алкохола и безразборната храна...и така та чак до нова година...и вече на 2-3 януари мисля да почна като вече си взема нов протеин...все пак трябва да се повеселим на празниците...един път в годината са...не трябва да се лишаваме от каквото и да е :)
Мнението беше редактирано от DaMp370 на 30.11.08 13:17.