MassFX - изцяло натурален продукт,а евентуални странични ефекти?!
|
30.11.2008, 17:50
Здравейте,първо да се представя:На 36г. съм, харесвам този спорт още от ученическите си години(викахме му “щанги”)и единствената литература която открих тогава бе ABC-Културизъм или нещо подобно -Та започнах с “щангите”, от една зала в “Комлука”(Бургас), после като студент в София в “Бонсис” и в 5-блок на Студенски град май беше.Честно казано бях сериозен за по няколко месеца, спирах пак почвах.Тогава взех и първите си добавки от Пиротска, нещто от сорта Гоу хормон стимулант,като си мислех че ще станат чудеса с мен за броени дни.Е чудеса не станаха,както се досещате,но от тези години съм запомнил,че когато бях “сериозен”,редовни тренировки,редовно и добро,що-годе хранене(вземах си храна от стола с канчета |
|
|
30.11.2008, 19:42
Усети ли нещо докато го приемаш? |
|
|
30.11.2008, 19:46
Взимам го от два дни?!Нищо не съм усетил.Все пак това е натурален продукт,или поне така пишат за него. |
|
|
|
01.12.2008, 06:44
Здравей! На всички продукти, които по някакъв начин влияят и модулират тестостерона има такова предупреждение. Дори на натуралните. Американското законодателство задължава производителите да слагат такива предупреждения на продуктите. Все пак макар и натурални, това са продукти за спортисти и хора в пълно здраве и без хронични и наследствени проблеми. Сила БГ |