Начин на прием ?
|
|
30.11.2008, 18:16
Здравейте!Значи взех си мас гайн,креатин (етил естер на капсули) и глутам.Искам да попитам как да ги приемам точно?Дали ми е правилна схемата |
|
|
30.11.2008, 22:14
120 грама протеин трудно ще усвоиш.Геинер сигурно имаш впредвид.Аз бих го пил сутрин и след трен.В нетренировъчен ден Сутрин и следобед м/у храненията.
Колко мг ЦЕЕ са 4 капсули ?Пий го както е показано.Сутрин и поне 5-6часа след това 2рата доза.
Грешка!Много малко си взел.Пий 5гр сутрин 5 преди трен и 5 след и 5 преди сън. ..... |
|
|
01.12.2008, 11:52
Днес пих 2пъти мас гайна.Сутрин и сега преди тренировка.Чуда се 2пъти по 60 грама не е ли много , въпреки че на кутията пише да се взима 2пъти дневно доза 60 грама.Като го пих се1 ми се повръща честно! |
|
|
01.12.2008, 16:11
Как така ти се повръща ?Вкуса ли е лош или от количеството ? ..... |
|
|
01.12.2008, 16:41
Глутамина преди тренировка според мен няма смисъл |
|
|
24.12.2008, 11:24
Повръща ти се, защото има много прости захари, които вдигат кръвната захар рязко и оттам замайването и гаденето... Нормално! Аз преди пиех 75 г. чиста декстроза с креатин и глутамин и често ми се замайваше толкова, че трябваше да полягам по някой път, докато се нормализира кръвната ми захар. Сега добавям и 1 доза суроватъчен протеин и нямам чак такъв рязък пик. Ако искаш само да зареждаш след тренировка 1 доза гейнър с 5 г. глутамин е достатъчно. Ако искаш да качваш маса 2 дози с мляко сутрин и след тренировка, а ако е в ден без тренировка - някъде между храненията следобед. Глутамина го вземай след тренировка и преди лягане по 5 г., а дните без тренировка само преди лягане. КЕЕ както пише в упътването в тренировъчните дни само. Ако вземаш добавките в правилните количества - имаш ефект. Но добавки в малки количества не е равно на малък ефект, а е равно на никакъв ефект! Или вземаш добавките в правилните количества или не ги вземай изобщо - безплатен съвет! http://www.bg-muscles.com/content/view/14/39/ ЗДРАВКО ЗАНЕВ - ПЕТИ В СВЕТА ЗА 2007! |
|
|
26.12.2008, 20:06
И аз съм пил такъв протеин комбиниран с глутамин и креатин и пия по 60 грама след тренировка,а в почивните дни гледай да го пиеш по същото време в което си го пил предния ден.(ако си го пил в 16часа на следващият ден пак в 16часа) креатина в тренировачните дни знаеш как 4 капсули преди и 4 след тренировка а в почивните може 4 сутрин и 4 вечер. Глутамина го пии по 5 грама след тренировка,а в почивката заедно с протеина |