’’Кулутиризмът’’ като спорт

Дата: 10.11.2007
30.11.2008, 21:32

Здравейте на всички.Имам 1 въпрос към вас - в много други спортове,освен в културизма,хората тренират на групи.И искам да ви попитам има ли някъде в бургас ‘’Културизмът’’ като спорт.Примерно да тренирате 1 групичка от 5-6 човека с треньор,да ти казва какви добавки да вземаш и такива работи

Дата: 07.02.2006
От: Бургас
30.11.2008, 22:04

”културизъм” е чисто индивидуален спорт. затова се работи с всеки поотделно. не само в бургас, ами за никъде не съм чувал, че има .... “групови” тренировки по културизъм, а клубове иначе, има

изобщо не ги чувам нещата

Дата: 10.11.2007
30.11.2008, 23:01

А би ли ми казъл за клубовете малко повече smile

Дата: 26.02.2008
От: Варна
01.12.2008, 07:40

Даваш 5 лв и имаш персонален трениор wink

It’s Like Throwing a Match in a Petrol Tank !

Дата: 15.09.2008
От: Пазарджик
01.12.2008, 13:56

Културист ли си тръгнал да ставаш?

color=brown]Добавката е заместител на храната,не храната на добавката[/color].color]![color=green]Пишете ми на скайп az100yan .
Дневникът ми

Дата: 21.04.2006
01.12.2008, 15:06
Fantaa - 30.11.2008, 21:32

Здравейте на всички.Имам 1 въпрос към вас - в много други спортове,освен в културизма,хората тренират на групи.И искам да ви попитам има ли някъде в бургас ‘’Културизмът’’ като спорт.Примерно да тренирате 1 групичка от 5-6 човека с треньор,да ти казва какви добавки да вземаш и такива работи

Няма такива групи , ако искаш някой да работи индивидуално с теб си хвани персонален фитнес инструктор , който да ти  направи тренировъчна програма и хранителен режим .

Sha6ma много евтино при тебе бе 5 лв.  wink

Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го !

02.12.2008, 05:44

хаха Ем навремето в залата ми имаше интруктор , ама сега  няма мн пари и немогат да си го позволят . Иначе на трен беше 5 лб smile

Дата: 21.09.2006
От: София
02.12.2008, 10:41

хаха Ем навремето в залата ми имаше интруктор , ама сега  няма мн пари и немогат да си го позволят . Иначе на трен беше 5 лб

Било е, ама отдавна!
smile

Аз Не Зобя
http://fitnessego.hit.bg/МЕСЕЧНА КАРТА ЗА УЧЕНИЦИ 20ЛВ!
http://mitakabg.com/

02.12.2008, 17:06

Аз се радвам, че почнах в една от най-хубавите зали във Варна ( ТИМ ) . Там инструкторите без да им плащам ми обясняваха в началото кое, как, къде.... и съм в добри отношения с тях smile

Дата: 21.04.2006
02.12.2008, 17:50
Sha6ma - 02.12.2008, 17:06

Аз се радвам, че почнах в една от най-хубавите зали във Варна ( ТИМ ) . Там инструкторите без да им плащам ми обясняваха в началото кое, как, къде.... и съм в добри отношения с тях smile

Това е похвално , малко хора го правят

Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го !

Дата: 15.07.2006
02.12.2008, 19:20
Sha6ma - 02.12.2008, 17:06

Епа кво нема да почнеш там, нали си ‘промутренски’ настроен - възхищавай им се...

You know what I fucking hate? When you search for something on google and all you find are forum pages where someone else is looking for the same thing and the answer is some dumbass saying ‘just search google for it’

02.12.2008, 19:53

Ем дам мн свесни се оказаха всичките . Което може да служи като съвет за начинаещите smile

Дата: 17.04.2005
От: Пловдив
03.12.2008, 21:42

Че инстуктора в никоя зала няма да ти откаже да ти покаже дадено упражнение,ако го попиташ...Той затова е сложен там,вече ако искаш индивидуално да се занимава с теб,да ти води тренировките,режимите и т.н се плаща.

[quote author=”так”]
Колкото до висенето на лост, клон или каквото и да било ще кажа, че и оная ми работа виси от години, но не се е издължила и с милиметър.

Дата: 08.05.2007
От: България
11.12.2008, 09:00

Така като гледам - май не получи много ясни отговори!
Ще си позволя да коментирам аз, и ще се радвам да мога да ти помогна!
Според мен са важни няколко неща:
1. Приятел - /прости начина ми на обръщание/... подкрепям момчетата, които казват, че културизма е индивидуален спорт. Защо? Защото това не е фигурно пързаляне, за да ти показват ежедневно съчетания и ти само да ги заучаваш. Искаш да станеш културист. Ами добре. Започни да се изучаваш. Започни да търсиш къде е оптимума и максимума ти. Това е културизма. Красота и баланс, постигнат чрез самоопознаване. Ще е нужно да научиш за себе си:
- Какво и колко да хапваш. Какви храни да риемаш, за да растеш и то така, че да не повредиш организма си в цялата тази олелия от некачествени храни
- Как и какво да правиш по време на тренировка. На какво и как да наблегнеш за да постигнеш желания резултат. Как да отсееш глупостите, които се правят в залата и да изградиш стриктна система на тренировка за да започнеш да растеш и да се развиваш.
Да зиградиш начина си на мислене така, че да работи за теб, да се “дресираш” ... т.е. да изградиш дисциплината в себе си и нищо д ане е в състояние да те изкара от залата, щом имаш цел.
- Да забравиш неща, като алкохол в промишлени количества на купони, цигарите!
Културиста от край време си е една дисциплинирана машина. Много момчета ще ме обвинят, че те убеждавам да се вманиячаваш. Не го правя, не те убеждавам в нищо, но без да се превърнеш в човек, за който това е цел номер 1, няма да псотигнеш нищо. Културист, това означава да превърнеш този спорт в начин на живот. И всяко избягване извън пътеката на дисциплината те отдалечава от целта.
Това мога да кажа накратко.
трудно ще е да намериш инструктор. Всеки такъв ще те поведе чрез това, което е научил. Но много често теоретичните постановки не са достатъчни за да можеш да напреднеш. Нужно е да започнеш да се вслушваш в тялото и мисълта си. Накратко - ще е нужно д анакараш плът и психика да се хванат ръка за ръка и вслушвайки се във всяка тяхна реакция и сигнал да ги накараш да работят за набелязаната  цел.
Това е казано най- най - кратко.
Харесва ти ли не... хванеш ли се - моя съвет е търси себе си, а не инструктор. Можеш да се допитваш до опитните, но истината е вътре в теб. Ако имаш волята и силата да се справиш - ще имаш и резултата.
Инструктора няма да ти даде нито воля, нито пътя който имаш да извървиш.
той ще ти покаже само посоката. А нея и сам можеш да намериш.
1. Четене и самообразоване.
2. Опитвай, експериментирай и трупай личен опит.
3. Дисциплина и пълна психическа и физическа хигиена.
Ако можеш да се справиш... т.е. ако мислиш че можеш да се лишиш от много неща и да се справиш - значи вече си направил важната крачка.
От мен толкова!
Успех!
Ако имаш някакви въпроси и мислиш, че мога да ти отговоря - пиши на лична!
Успех!

Тренирай мускулите си с помощта на мисълта. Една красива и балансирана физика е тясно свързана с психика в равновесие и мисъл, която е в състояние да създава победители. Позитивнот мислене създава герои, а негативното - победени. Сам реши от кои искаш да си!

Дата: 18.02.2007
От: Sofia, Bulgaria
11.12.2008, 11:22

Ако и мнението ти беше по-кратко съм сигурен, че доста повече хора щяха да го прочетат, отколкото сега.
Индивидуален е спорта, такива “групички” не съществуват.

<Tihr_A`Lahn> i az kat po4na s nabiraniqta
<Tihr_A`Lahn> edna bira
<Tihr_A`Lahn> 2 biri
<Tihr_A`Lahn> 3 biri

11.12.2008, 14:23
death - 11.12.2008, 11:22

Ако и мнението ти беше по-кратко съм сигурен, че доста повече хора щяха да го прочетат, отколкото сега.
Индивидуален е спорта, такива “групички” не съществуват.

wink

Тренирай мускулите си с помощта на мисълта. Една красива и балансирана физика е тясно свързана с психика в равновесие и мисъл, която е в състояние да създава победители. Позитивнот мислене създава герои, а негативното - победени. Сам реши от кои искаш да си!

Дата: 01.02.2004
14.12.2008, 00:49
Велин Иванов - 11.12.2008, 09:00

Културиста от край време си е една дисциплинирана машина. Много момчета ще ме обвинят, че те убеждавам да се вманиячаваш. Не го правя, не те убеждавам в нищо, но без да се превърнеш в човек, за който това е цел номер 1, няма да псотигнеш нищо. Културист, това означава да превърнеш този спорт в начин на живот. И всяко избягване извън пътеката на дисциплината те отдалечава от целта.

Това е!

Невъзможно е силна дума, използвана от слаби хора. Невъзможно е само в ума ти!
Раят е в сянката на сабите!

15.12.2008, 15:30

Благодаря за подкрепата, Ultima Ratio!