Примерно схема за добавки .........//////
|
|
01.12.2008, 22:22
здравейте момчета както по-голямата част от хората във форума и аз имам въпроси относно добавките . Въз основа на това ,което четох 1 седмица във форума и моите лични цели си направих следната схемичка за добавки Какво мислите за съставките ,Сигурен съм че има още много неща които могат да се добавят ,но финансите са ограничени Забравих да спомена целите .Може би е адски банално ,но се стремя към чиста мускулна маса .Целта ми е да вдигна мускулната си маса (с колкото се може по малко мазнини ,за да не ми е трудно да ги сваля после) и по нататък да постигна ясно изразен релеф.Сега е зима ,време за покачване на маса ,но както казах ще се стремя да няма прекалено излишен материал в качената маса |
|
|
06.12.2008, 21:03
Защо всички начинаещи в добавките се ориентирате предимно към глутамин, а не към креатин.. никаква представа нямам. Глутамина трябва да е доооста качествен и скъп за да имаш някаква полза от него. За мен лично е чиста загуба на средства и материал. <Tihr_A`Lahn> i az kat po4na s nabiraniqta |
|
|
06.12.2008, 22:00
Аз пък знам, че е хубаво креатина(под каквато и да била форма) да се приема с глутамин. По-Здрави! Най-култовата тема : http://www.bb-team.org/forums/viewthread/1435 |