пак за поръчките по интернет
|
17.01.2005, 21:09
дискутирали сме я неведнъж тази тема, но все още не съм наясно, затова моля ако някой е поръчвал по интернет да каже от кой сайт, има ли проблеми с доставката /мен ме притеснява да не я проверяват, все пак е медикамент/ и как излиза като цена. The winners are dreamers that never gave up. |
|
|
18.01.2005, 13:40
Както казах и преди: http://www.webshop.bg |
|
|
18.01.2005, 13:56
Тези са посредници и може да вършат работа на някой, но в моя /нашия случай/, ако ти вземат 10 долара + 10% от нещо, което и без това струва 20-30-40 долара, става множко. Освен това, ако има сайт със суплементи, който доставя до БГ - такъв не видях в страницата им - не виждам причина да използвам услугите им - аз имам карта с която мога да извършвам разплащания в интернет. The winners are dreamers that never gave up. |
|
|
|
18.01.2005, 19:28
Добре.. ще драсна “няколко” реда. 2. Шипинг. 3. Рискове. В общия случай обаче е по-изгодно да си го поръчате през интернет, най-малкото защото имате по-голям избор и повишавате по този начин конкуренцията на БГ пазара, защото например S.N.C ще разберат, че предпочитате да си купувате по-качествени и евтини добавки от чужбина.. и т.н. |
|
18.01.2005, 22:00
мерси perlsite, ще направя съпоставка на цените и ще видя дали ми е изгодно да си поръчвам по интернет. The winners are dreamers that never gave up. |
|
|
|
19.01.2005, 01:51
perlsite,ти поръчвал ли си си от този сайт(който ти си посочил)?колко ти е излизала доставката?какъв данък си плащал на митницта?за колко време пристига пратката?мерси Без Надежда без Страх |
|
|
19.01.2005, 11:24
Използвал съм USPS Air mail parcel - пристига за 10-12 дена. Цената зависи от тежестта на доставката. Митнически сборове не са ми начислявани. |
|
|
19.01.2005, 12:31
perlsite, вече не е трудно за човек от БГ да се сдобие с кредитна карта - VISA например (не Visa Electron)... реално тя е истинска кредитна карта - в смисъл на това, че не се различва от тези, с които плащат хамериканците например, с тази разлика, че фактически не можеш да имаш кредитно салдо, а картата е прикрепена към сметка в обслужващата ти банка от която се захранва... с такива карти, наистина не би имало проблем от бб.ком |
|
19.01.2005, 18:30
Относно плащането по интернет не е задължително да имаш кредитна карта.Дебитна карта с логото на Виза или Мастеркард е достатъчно.В Америка всички дебитни карти се регистрират като кредитни/имам в предвид при плащане/.А относно “истински” кредитни карти в България в последния брой на списание “Мениджър” посочват само четири такива като условията по издаването им и подръжката са доста трудни за млади хора и едва ли си струват за покупката не един или няколко продукта от САЩ.Най-бързо и лесно е с дебитната карта. |
|
|
|
19.01.2005, 18:40
Leo, незнам колко ти е излязла, но съм убеден, че се налага да имаш деклариран определен месечен доход (което не е лесно ако работиш в частна фирма, по обяснима причина), а другия проблем е риска от злоупотреба с картата и точно за това предпочитам да няма овърдрафт, така, че да разполагам с парите които сам съм поставил в сметката. |
|
|
19.01.2005, 20:43
ами, наистина може би е малко незигодно, но... |
|
|
19.01.2005, 23:19
Да и аз използвам е-банкиране.. доста е удобно :wink: |
|
21.01.2005, 23:32
от бб.ком не може до бг :( |
|
|
22.01.2005, 11:19
[quote author=“miro123”]от бб.ком не може до бг :( абсолютно, преди малко се опитах да си поръчам и няма такава държава в списъка като се финализира поръчката. The winners are dreamers that never gave up. |
|
|
|
22.01.2005, 19:37
Да... махнали са БГ от списъка |
|
22.01.2005, 20:25
и кво ся свършиха се саитовете ли аз намирам някои ама много скъпо идва :cry: |
|
|
24.01.2005, 21:44
http://store.yahoo.com/valuenutritionstore/index.html |