така на БГ не ми бе6е познато,но разбрах мерси.6те пробвам атак и slin-sana да жидим какав резултат 6те даде.
28.12.09
14:15
Уау.
28.12.09
14:34
Айде поне дневника ми да остане неоспамен,а? Това са празни думи и въобще не ти вярвам, каквото и да ми твърдиш. Направете си там някаква Анти - тема и си пишете НО НЕ И В ЛИЧНИЯТ МИ ДНЕВНИК. Хората намериха урина от мишки в протеина , който маса народ пиеше - никой нищо не каза във форума :lol: Темата се затвори и никой лук ял-ни мирисал. Сега всички скачат срещу продукт, който съдържа 2 билки и е ОДОБРЕН за продажба от РИОКОЗ. Щом не ти харесва нещо - не купуваш- Това е. Колко от вносителите тук Ви казват в кои заводи се произвеждат продуктите, които пазаруват от тях и за всеки ли изисквате или виждате анализ?
п.п Абе я направо събирайте пари със Адвоката за Изследване на продукта и да Ви е спокойно на душата, обещавам ще се включа с пари и аз за изследването. :)
НЕ МИ СПАМЕТЕ ДНЕВНИКА
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 28.12.09 14:51.
Може някой ден пък NOW FOODS да купят продукта (както Genomyx ot BPS) и да се успокоят хората...
28.12.09
15:52
казано от corny на 28.12.09, 15:47:
казано от Aleksandar Marinov на 28.12.09, 14:34:
Айде поне дневника ми да остане неоспамен,а? Това са празни думи и въобще не ти вярвам, каквото и да ми твърдиш. Направете си там някаква Анти - тема и си пишете НО НЕ И В ЛИЧНИЯТ МИ ДНЕВНИК. Хората намериха урина от мишки в протеина , който маса народ пиеше - никой нищо не каза във форума :lol: Темата се затвори и никой лук ял-ни мирисал. Сега всички скачат срещу продукт, който съдържа 2 билки и е ОДОБРЕН за продажба от РИОКОЗ. Щом не ти харесва нещо - не купуваш- Това е. Колко от вносителите тук Ви казват в кои заводи се произвеждат продуктите, които пазаруват от тях и за всеки ли изисквате или виждате анализ?
п.п Абе я направо събирайте пари със Адвоката за Изследване на продукта и да Ви е спокойно на душата, обещавам ще се включа с пари и аз за изследването. :)
НЕ МИ СПАМЕТЕ ДНЕВНИКАама вие продължавате да сте потресаващо нахален г-н мартинов!! Това че някой е уринирал в конкурентен протеин, не ви дава право да дефекирате необезпокоявано и безнаказано в собствения си продукт! не наистина е нереално това! вижте другата тема, очаквам данните ви на лично за да потвърдя информацията си, а вие де си понесете последствията!
Corny а защо предлагат билките по отделно съдържащи се в слин-сейн ? а ?
28.12.09
16:00
Сега всички скачат срещу продукт, който съдържа 2 билки и е ОДОБРЕН за продажба от РИОКОЗ.
Пусни някакъв сертификат затова,че е одобрен и да се спрат нападките към продукта!
Мнението беше редактирано от Сами на 28.12.09 16:01.
казано от Сами на 28.12.09, 16:00:
Сега всички скачат срещу продукт, който съдържа 2 билки и е ОДОБРЕН за продажба от РИОКОЗ.
Пусни някакъв сертификат затова,че е одобрен и да се спрат нападките към продукта!
А като го няма, какво да пусне? :D
28.12.09
16:15
@Rady_boy ти наясно ли си въобще каква е процедурата в Риокоз, че ми се правиш на голям разбирач?
Продукта е ВПИСАН в РИОКОЗ и е ОДОБРЕН за продажба. Друга информация няма по въпроса. Като не ви изнася не коментирайте.
@Ivan Boichev - завода наистина предлага всички 3 съставки поотделно на продукта Слин-Сейн, защото наистина се произвежда там.
Само, че поръчката между Genomyx и Watson e КОНФИДЕНЦИАЛНА и естествено, че няма да разкрият на външни лица какво и защо се е произвело. Това са си взаимоотношения между 2те фирми и е с цел за да не може да бъде поръчан от друга компания. Това ми обясниха от Genomyx и това ви казвам.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 28.12.09 16:15.
28.12.09
16:18
Аз много добре видях съставките и затова му казвам на Corny да помисли малко защо ги има съставките по отделно.. за търговска тайна май не е чувало момчето ;)
28.12.09
16:24
казано от Ivan Boichev на 28.12.09, 16:18:
Аз много добре видях съставките и затова му казвам на Corny да помисли малко защо ги има съставките по отделно.. за търговска тайна май не е чувало момчето ;)
Точно затова и в анализа беше заличена името на компанията-производител, заради търговската тайна между Геномикс и Завода, само че аз съм си виновен понеже открих телефонният номер отгоре на сертификата. ;)
EСТЕСТВЕНО, че ще кажат че не знаят за Слин-Сейн при положение, че такава е уговорката за търговска тайна.
Бойчев, радвам се да видя един незаслепен от глупостите, които се изписаха по мой адрес.
Изключително съм разочарован от форума като цяло.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 28.12.09 16:28.
Незнам какво им се впечатляваш толкова.Който има съмнения и гледа с недоверие на продукта просто да не го купува и да не спами по чуждите дневници.Така като гледам от хората, които го ползват и са го ползвали на никой не му е порастнал трети крак или око включая и на мен така,че незнам какво толко се мъти около един работещ продукт.
28.12.09
16:44
казано от me4oka83 на 28.12.09, 16:36:
Незнам какво им се впечатляваш толкова.Който има съмнения и гледа с недоверие на продукта просто да не го купува и да не спами по чуждите дневници.Така като гледам от хората, които го ползват и са го ползвали на никой не му е порастнал трети крак или око включая и на мен така,че незнам какво толко се мъти около един работещ продукт.
Хората, които го ползват или ползвали са само и единствено ДОВОЛНИ. Това е факт.
Който плюе по продукта - не го е ползвал, това също е факт.
Аз като го ползвам от 5-6 месеца, имам само 1 страничен ефект - най-добрата форма , която съм постигал някога е факт. ;)
Подкрепям мнението ти мечок, който не му харесва да не го ползва. А който има някакви съмнения - да си го изследва и да се убеди, че си е натурален продукт.
Толкова много ми писна от глупости за тези 2 дена, че не е истина.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 28.12.09 16:46.
Само едно ще кажа: през последната половин година съм изпил толкова добавки от т.н категорията на “съмнителни” и какво от това всичко е наред формата ми се подобри значително и възстановяването ми е отлично, а преди две седмици правих пълни изследвания и резултатите са отлични.Какво повече да искам?В този ред на мисли всички, които се съмняват в един или друг продукт няма нужда да го оплюват, още повече когато дори не са го ползвали.
P.S Пил съм 6кг. Redis, 6kg. P.I.Co вкл. и Sline и съм останал единствено доволен.
Сашо Слин Сейн няма ли някаква външна опаковка ?
Защото ми пристигна само шишенце.
28.12.09
19:56
казано от vortex на 28.12.09, 19:45:
При мен имаше външна опаковка.
Каква външна опаковка е имало?
Продукта се предлага в следният вид независимо дали е купен от USA или от България.
28.12.09
19:58
казано от kilima7 на 27.12.09, 22:19:
Човече от 4 месеца не съм влизал в тоя форум и са като те видях не можах да те позная!Евала доста си напреднал ;)
Благодаря, колега :red:
28.12.09
20:02
Ден 11
Днес ГЪРДИ, Корем
Гърди
Горна лежанка с лост на смит-машина
12 х 60 кг
10 х 80 кг
8 х 100 кг
9 х 90 кг
Горна лежанка с дъмбели
8 х 35 кг
8 х 35 кг
Гърди на машина, хоризонтален хват
10 х 45 кг
10 х 50 кг
Крос-оувър на горни макари
12 х 25 кг
12 х 30 кг
10 х 35 кг
Корем
Молитва в суперсерии с повдигане на краката на лежанка
20 х 75 кг + 5 повторения
15 х 80 кг + 5 кг рекорд - всичките тежести
Повдигане на краката от лежанка
30
25
Много бърза тренировка, всичкото за 45 минути. Не изчаках със храната преди тренировка и тренирах едва 40 минути след като ударих Слин-а и протеиновите барове, като резултат нямах сила , но все пак се понапомпах.
Храната:
1 хап Слин-Сейн
1) 60 гр овес, 50 гр протеин
1 хап Слин-Сейн
2) 2 протеинови бара
!!!ТРЕНИРОВКА!!!
3) 50 гр протеин, 30 гр waxymaize
4)100 гр свинско, тиквички с кисело мляко
1 хап Слин-Сейн
5)150 гр свинско, 80 гр картофи
6) 300 гр извара
п.п Ако има още въпроси и караници относно Слин или спам, няма да отговарям.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 28.12.09 21:34.
А на въпроси относно трениовката ще отговаряш ли :) ? Защо толкова много наблягаш на горна част , че чак на смит и с дъмбели ги тренираш?
28.12.09
20:17
Разбира се Гошка.Ами защото навремето ми изоставаше горната част и оттогава ми остана навик да правя само горна лежанка, средна част не правя - не виждам файда от нея. :)
Че те не са ли само 2 части - горна и долна част на мускула? Аз поне така знам и за да не съм голословен ще сложа снимка по-отдолу. Ама Саше , има ли файда от толкова много мор на горната част , не претренираш ли така ?
Мнението беше редактирано от Гошко на 28.12.09 20:23.
28.12.09
20:32
Гоше, има файда голяма. Изрови снимки назад в дневника и погледни развитието на гърдите ми за 3-4 месеца. :)
28.12.09
20:47
казано от dacata на 28.12.09, 20:39:
на каква цена го взимаш slin sane?
silabg.com/bg/5176-GENOMYX-SLINSANE-60-caps.html
28.12.09
20:52
казано от me4oka83 на 28.12.09, 19:09:
Само едно ще кажа: през последната половин година съм изпил толкова добавки от т.н категорията на “съмнителни” и какво от това всичко е наред формата ми се подобри значително и възстановяването ми е отлично, а преди две седмици правих пълни изследвания и резултатите са отлични.Какво повече да искам?В този ред на мисли всички, които се съмняват в един или друг продукт няма нужда да го оплюват, още повече когато дори не са го ползвали.
P.S Пил съм 6кг. Redis, 6kg. P.I.Co вкл. и Sline и съм останал единствено доволен.
Точно като мен. Само че аз 0.9 кг редис и 17 кг ПиККо. Както и Слин-Сейн. Казал съм мнението си за продукта - умерена тренировъчна и отлична пост-тренировъчна суплементация. Друго не мога да кажа.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 28.12.09 21:13.
29.12.09
08:04
Аз също съм много доволен от продукта,без да съм се вълнувал дали Сашо го прави в мазето си или го внася от щатите.Сашо,хич да не ти дреме за тия простотии!Факта си е факт-Слин-Сейн работи.Вече четвърта опаковка пия и напредвам стабилно.Поздравления и за формата ти и весели празници!
29.12.09
08:57
Е това е истината! Весели празници и на теб @dieseldriven.
казано от corny на 28.12.09, 15:47:
ама вие продължавате да сте потресаващо нахален г-н мартинов!!
казано от corny на 29.12.09, 13:14:
ама как ви се разтичат лигите като някой клакьор ви направи четка г-н мартинов, просто не е реално.
Сашо, гледам си имаш фен ;-) . Само не ми е ясно защо те нарича г-н МарТинов?! :lol:
Мнението беше редактирано от maria на 29.12.09 13:23.
29.12.09
13:55
Не знам, Мария. Може и да е фенка, при това неграмотна :lol:
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 29.12.09 13:55.
29.12.09
14:05
казано от corny на 29.12.09, 13:58:
г-н мартинов, вие пък затова блестите със забележителни познания, лексика, дикция, логика, външна и вътрешна красота, нравствено и морално извисен индивид сте и затова явно имате такъв грандиозен успех с добавките и тяхното пласиране!
Corny, незнам длаи знаеш, но в този форум нападки от този род не са позволени. Скоро ще изхвръкнеш, ако не престанеш да спамиш дневника. Разберете се лиични. Дневника не е арена на сражения.
29.12.09
15:21
казано от corny на 29.12.09, 15:19:
ама не, повечето от вас се смеят, но един гараж, 1 000 празни бутилчици, матрица и машина са пакетиране на капсули, малко насипна прах и стероидчета, един принтер с опция за разпечатка на етикети, няколко аверчета, клакьорчета, 1 500 мнения във форума, достатъчно балъци да се кефят на безплатните шишенца и ето ти го резултата!!
Без адрес, без телефон без сертификат, без официално потвърждение от институциите,без разрешително, без НИЩО!!! Така се продава това нещо!!
Чака се някоя бедна душица да каже - дреме ми кво е, важното е, че бицарата ми порасна с 2 санта, за да изригне г-н мартинов с пяна на устата как това било истината и да раздава весели празници наляво и надясно до припадак. сам дядо мраз и снежанка в едно!
Аре земи млъкни вече и му научи фамилията МАРИНОВ е,не е Мартинов..Иии стига спами,че и мен почвам да ме изнервяш вече..
Едит: Продукта си работи.Вече съм на 11 ти ден от новата формула и има стабилни резултати..Станичният ефект е,че може да пукнеш от потене.. :lol:
Мнението беше редактирано от Виктор Манчев на 29.12.09 15:22.
29.12.09
15:29
Доколкото си спомням, за предишната версия също не бе показан сертификат, всички ,които го пиха са в отлично здраве, и всички имаха добри резултати!
Хайде скрий се вече бе смешник. Осъзнаваш ли колко си елементарен. Жалкото е, че в родината ни мила е пълно с хейтъри и завистници като теб ! Смешник...
Пил съм не една опаковка от старата формула, в момента имам не една от новата! И аз като теб звъннах до щатите и странно как всичко беше точно ?! ?! ?!
П.С. Ти на английски ли говори с хората ? Ако си им ревал на български както правиш тук работата е ясна...
29.12.09
15:43
казано от corny на 29.12.09, 15:31:
абе какво означава в отлично здраве бе??!!?!?!? леле вие толкова ли се зомбирахте наистина или г-н мартинов ви държи на хонорари?
мога да ти извадя 20 човека които са минали стероиден цикъл и могат да се похвалят с добри резултати и отлично здраве! Това означава ли, че сега мога да си рекламирам стромбицата в 1000 лога ревюта теми и дневничета във този форум? май не
Я недей ми скача такъв БЕ! Във форума има поне 5 ревюта на слин-сейн и никой не се оплаква от странични ефекти. Мислиш ли, че ако някой имаше такива щеше да си замълчи? Аман от паляци
А тези с отлично здраве след стероиден цикъл вероятно са професионалисти с сумати здравни заведения зад гърба си. Ако ми намериш любител в отлично здраве, шапка ти свалям!
Получил съм една безплатна опаковка и вече не мога да изкажа мнение. След това съм купил 4 опаковки от старата, а днес дойде поръчка с 4 от новата - платно. Е,вярно едно шишенце е за брат ми, който също оцеля от старата формула. Това с Буш няма да го коментирам...
Мнението беше редактирано от Владимир на 29.12.09 15:45.
29.12.09
15:48
казано от Владимир92 на 29.12.09, 15:44:
Получил съм една безплатна опаковка и вече не мога да изкажа мнение. След това съм купил 4 опаковки от старата, а днес дойде поръчка с 4 от новата - платно. Е,вярно едно шишенце е за брат ми, който също оцеля от старата формула. Това с Буш няма да го коментирам...
Владо брат,хората са казали “Убий тъпака с мълчание”..По-добре вече да спрем да спамим дневника са Сашо и да ти оставим “corny-то” да си говори сам,явно вчера са го пуснали от някоя жълта сграда.. :)
29.12.09
15:52
corny, не знам колко хора са получили безплатни кутийки Слин Сейн, но определено не са толкова колкото си мислиш. Дори ако се приеме, че имаш право, не се прави по този начин. Направи тема, кажи какъв е според теб проблема... в момента само спамиш чужди теми и дневници и не само, че обиждаш г-н МаРИнов, ами започна да обиждаш и всеки взел отношение по темата. А и честно казано аз ако бях на твое място нямаше да се пеня толкова. К’во ти пука за нас, клакьорчета, риби и заблудени души дето не им пука с какво се тровят?? Остави ни да се тровим и това е. На мен поне ми изглежда все едно имаш нещо лично спрямо г-н МаРИнов. И отношението ти на моменти е крайно неуважително и просташко.
29.12.09
15:53
е момчета не сте прави. не казвам нищо лошо за продукта не съм го ползвал нямам и намерение ,но да говорим за странични ефекти и как всички сте оцелили и сте напълно здрави еми откъде знаете ??? познавам хора който си боцат тестостерон не правят ни терапии ни нищо и пак могат да кажат ,че са напълно здрави ,но дали е така ???????????