|
Дата: 15.02.2004
|
dobre li i koga to4no da naprava SUPER SERII BIVCEPS TRICEPS?togava da gi treniram samo 1 put v sedmicata nali?ili se luja?a kato sum na himiq bujno li e super seria vuob6te za rucete?6te pomognat li na rasteja?
|
|
|
|
|
|
Дата: 16.02.2004
От: София
|
По принцип суперсериите се правят повреме на релеф,но не пречи да се правят и за маса, но един пьт на 2 седмици.Още повече че когато са антигонисти,се повишава и силата :wink:
Не е важно,че ти говорят зад гърба,важното е като се обърнеш ДА МЛЪКНАТ!
Когато сексът стана спорт-на нас ни отредиха място в публиката!
|
|
|
|
|
|
Дата: 27.03.2004
|
Здравеите билдери, абе искам да ви питам за супер сериите върху бицепс-трицепс, как се правиат, в смисъл един път седмично но колко серии и упражнения трябва да направия? Не ми вървят тези ръце и т’ва е! Даите идеи моля
|
|
|
|
|
|
Дата: 31.01.2004
|
То момчето горе не знае как се правят суперсерии а вече е на химия :oops: .
Пък на мечката да кажа че няма точна формула колко упражнения и серии да прави,н о за упражненията да не слиза под 3,4(освен ако не правиш нещо от сорта на 10 по 10)
Пък това че не ти вървят ръцете може да е по 1000 причини.Пробваи нови упражнения,пробваи принжипи за интензивност,пробваи някои специализирана програма за сила,чрез която сила после ще можеш да натрупаш маса.Пробваи това после ми говори че ръцете не ти вървят 8)
|
|
|
|
|
|
|
lesno_nema, това за силата е наистина много ценно, не се бях замислил над това преди :D със сигурност ще го пробвам :!: А за това “упражненията да не слиза под 3,4(освен ако не правиш нещо от сорта на 10 по 10)” какво имаш предвид????? Ако права 1 серия с 4 упражнения по 8-6 повторения, ще бъде ли достатъчно????? 10х 
|
|
|
|
|
|
|
Сигурно искаш да кажеш не една серия с 4-ри упражнения а четири серии от едно упражнение?Няма точен отговор,това е специфичното на бодибилдинга че при всеки е инивидуално.Бих ти препоръчал някои основни упражнения като-1.Сгъване с прав лост 2.Сгъване с дъмбели от полулег 3.Сгъване с макара 4.Скотово сгъване.Прави тези упражнения и им разменяи местата,после включи нови на тяхно място има страшно много.Повторенията да бъдат 8-10 но много тежки.Наи важното е разнообразието,Възстановяването,Принципа стрес-адаптация.Наблюдаваи дали качваш силата си на основните упражнения ако не я качваш значи си в застои и ти трябва програма за сила.
|
|
|
|
|
|
|
lesno_nema, черпа мноо ценна информация от теб :wink: за стратегията ти върху ръцете разбрах и бъди повече от сигурен че ще я използвам (звучи ми много логично) но ми кажи специално за супер сериите след згъване на прав лост за бицепс, веднага т.е. без почивка правя и френско за трицепс, колко пати така? (немам основа в смисъл не съм виждал други по колко правят, стах ме е да не ги претренирам, за това искам твоето профи мнение). Според теб тренировката сутрин, удачна ли е?
Дано не те тормозя с моите въпроси, надявам се да ми отговориш за което ти Благодаря :!: 
|
|
|
|
|
|
|
Eстествено че моето мнение не е профи,в този форум се съмнявам че повече от 4-5 човека знаят какво говорят :( .Пък не ме тормозиш няма проблем,аз с моята диета вечерта трябва да си стоя в нас и така няма какво да правя затова гледам да черпя инфо и да давам такова.
По добре след сгъване с прав лост прави разгъване на скрипец,защото идеята за трениране на антагонисти(както правиш ти) е движенията да са огледални.Естествено трябва да ги сменяш.
Значи правиш 3 супер серии без почивка,след това почиваш,отново 3 супер за бицепс и трицепс но с други упражнения не като първите три,почиваш и последно още 3 супер с други упражнения но внимаваи да не претренираш.Между другото в новият брои на мускули и фитнес има голяма статия за трениране на антагонисти.
Пък според мен сутринта е идеалното време за тренировка от гледна точка на самочувствието и концентрацията но от друга гледна точка по добро време е вечерта,аз лично бих искал да тренирам сутрин,но немога защото залата в която тренирам отваря в 18:30 часа.
|
|
|
|
|
|
|
lesno_nema, разбрах те човече личи си кои е чел и аз съм в къщи ако искаш даи некво ICQ или некъв чат да си побабрим :wink:
|
|
|
|
|
|
|
ее гледаи колко грешки! тц тц тц.....
|
|
|
|
|
|
|
за личните работи по добре ми пиши на е-маила Там ще се разберем.
|
|
|
|
|
|
|
абе Е-mail сега нема да ти пиша но ако имам въпроси, ще се възползвам а как си слагаш снимка като постваш? 8)
|
|
|
|
|
|
|
Тьй като видях че тренираш сутрин, а и правя сьщотоще си позволя и аз да се намеся.Сьщо така правя бицепс-трцепс в супер серии.Мога да тидам една примерна моя тренировка,ако те интересува може да пробваш.1.Сгьване с щанга/Разгьване с вьже на скрипец2.Скотово сгьване с дьмбел или щанга/френско разгьване3.Концентрирано сгьване с дьмбел от седеш/Изтласкване на дьмбел от седеш зад врат4.Хамьр сгьване от седеш/Пресдаун на скрипец.Разбира се всяка тренировка Упр.се сменят или вьртят.Един пьт в месеца правя и трисет основно за бицепса.Надявам се да сьм ти бил полезен и аз :wink:
|
|
|
|
|
|
|
mile, ако иска6 да знае6, помогна ми :wink: мерси и успех!
абе кога да пиа витамин Б комплекс? имали неква препоръка за това или стратегята е по едно на ден?
|
|
|
|
|
|
|
Мечок 8) ти питаш за различни неща в една и съща тема ако искаш ползотворен отговор я постни в хранителни добавки или хранене!
|
|
|
|
|
|
|
еи lesno_nema :wink: абе защо не ми отговори а требва сега да правя гимнастики от че там....... кажи и как сложи тази снимка на този якичкиа 8) мерси
|
|
|
|
|
|
|
Вземи URL на снимката която искаш и го напиши на съответното място в личният си профил после даи на прати.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
какво урл урл??????????????? :?
|
|
|
|
|
|
|
абе следващия път като поствам си представете че от лево има снимка на един много много як тип!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
хахахахахахахаха добре 8)
|
|
|
|
|
|
Дата: 15.02.2004
|
abe lesno_nema nekade da sum te pital kka to4no se pravqt super serii?a be?haha ne sum znael!ti kato si oligofren i tup ne se izkazvai be harmonika takava!pitah kato sum na himiq 6te moje li da napravq super seriata nakraq na cikala 6te moga li da vustanovq a ne kak s epravqt be tupan!i malko gluposti pi6e6 ama are kak 6te da e!
|
|
|
|
|
|
|
Пичове, ще го кажа още веднъж:
- По-леко я карайте с епитетите, по-малко темперамент влагайте, a и някой неща е добре да се кажат чрез лично съобщение! Радвам се да Ви видя разгорещени в интелектуални спорове, ала нека това да става на чист български език. Благодаря!
|
|
|
|
|
|
|
Bildera,пич аз лично сьм доволен от тази програма която написах по-горе.Сега незнам като си нахимия какьв ще е резултата защото никога не сьм бил, а и зависи на каква точно химия си :cry:
|
|
|