Интензивни Тренировъчни методи за МАСА!
|
|
22.01.2005, 12:44
Споделете какви интензивни методи използвате при трупането на маса - например супер серии, комбинирани серии, дроп серии, и т.н. и ЗАЩО смятате че са ефикасни. Който е чел книгата Енциклопедия на културизма на Владимир Боянов може да се обоснове по-точно... Не ми говори, че ядеш, |
|
|
22.01.2005, 13:39
не правя суперсерии. тренирам с едни и същи килограми. просто държа почивките много малки и се осланям на голямата интензивност. |
|
22.01.2005, 16:24
Аз пирамидирам и правя форсирани повторения. :wink: |
|
|
|
23.01.2005, 17:56
УТОЧНЕНИЕ: Интензивност означава по голяма тежест а съкратени почивки - по голяма плътност THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
23.01.2005, 19:30
за маса ядене това е :wink: |
|
|
23.01.2005, 20:48
Аз се стремя да увеличавам тежестите или повторенията на дадена тежест
|
|
23.01.2005, 21:19
Аз пък с всяка изминала серия увеличавам килата и намалям повторенията. Мисля че е ефикасен метод, поне при мен действа за ся. Животът те мачка, мачкай го и ти ! |
|
|
|
24.01.2005, 11:37
Едно време викахме на трениовката с малки почивки интензивна. Та щом става въпрос за повишени тежести за тренировката може да се заформи една беседа на тема: право пропорционална или въобще пропорционална ли е силата на масата. Тази тема беше разисквана на срещата на бб-тийм. Защото повечето килограми работна тежест означава по-голяма сила и повече миофибриларна хипертрофия. Put all your thoughts and emotions in to the action, not the action in to the thoughts and emotions. |
|
|
24.01.2005, 11:41
Освен, че ще се съглася с Емо, искам да кажа по темата, че не ползвам никакви методи за по-интензивна тренировка при покачване на мускулната маса. Do something for yourself |
|
|
24.01.2005, 11:53
Опа аз съм забравил да кажа за мен си. Та аз съм исползвал интензивна тренировка, по-голяма тежест и съм видял резултат. В момента съм на тренировка за сила и маса и правя от 70процента от възможностите ми като сила и по някое допълнително упражнение към трибоя. Иначе като културистична тренировка предпочитам с голяма интензивност да я правя. Но без да се стига до отказ. Примерно за културистична интензивна тренировка може да ми протече по следният начин: Put all your thoughts and emotions in to the action, not the action in to the thoughts and emotions. |