|
Дата: 31.12.2004
|
Темата е модерирана от Mr_Muskul
Ами значе ръката ми пострада и ся съм с гипс 20 дена..не мога да продължа билдинга през тва време ..и за да не губя това време съм решил да чистя... 180см/86кг 19год. ръка 41,5 -малко инфо за всеки случай..ако приемам около 1600ксал от който 90-100г белтък + кленбутерол имайки предвид 4е се 4удя дали да почна изобщо бягане сутрин, та дали 6те изгубя много мускул как мислите...ученик съм и сега ше водя застоял живот тоя месец но затова пук и ксал прием е значително понижен...Мога ли да разчитам на Кленбутерол-а??
|
|
|
|
|
|
Дата: 19.12.2004
|
ами зарежи клемботерола,качи ккл с 1000 и започни с тичането.
...най-тежката война е войната със самият себе си и най-великата победа е победата над самият себе си...
...а трябва да си луд, за да воюваш със себе си..
|
|
|
|
|
|
Дата: 02.11.2004
От: София
|
100 гр белтък ще ти е малко, може и да загубиш доста мускул. Според мен поне 150гр си трябват.
Do something for yourself
|
|
|
|
|
|
|
ммм добре ама имите предвид че при хипертрофията са нужни около 2г/на кг белтък... а сега след като не тренирам колко е нужно да се запазват само ???
Моля пишете на кирилица. Мнението ви беше механично преведено.
Mr_Muskul
|
|
|
|
|
|
Дата: 09.05.2004
|
Принципно си прав и сигурно ще са ти достатъчни 100гр. НО ти написа, че ще чистиш, а като сваляш мазнини започваш да губиш заедно с това и белтък...
|
|
|
|
|
|
Дата: 02.11.2004
|
Дай тегло, процент телесни мазнини и какво и кога тренираш. След това ще ти кажа приблизително колко протеини ти трябват, за да запазиш мускулната маса :wink:
Do something for yourself
|
|
|
|
|
|
Дата: 31.01.2004
|
Алоу хора, човека е с травма к‘ви 100 гр? :shock: Той е с травма и ще чисти! Стрес на квадрат :!:
Трябват му минимум 2 гр. белтък на килограм, разпределени на 4-5 приема през деня. Предлагам ти велоергометър или степер, като вариант за свалянето. Кажи ни повече за травмата можем да ти предложим вариант за забавяне на атрофията, чрез хранене или упражнения.
|
|
|
|
|
|
|
Ами лявата ми рука е със шина...изкълчиха ми се ставите на два пръста..лекаря ми каза че са пукнати някакви камерки и за 20 дена ще зарастне....ами за накакъв трен.режим не може да става щото не мога да тренирам нито гръб,гърди нито рамене....правя 3-4 пути някаде упражнинея с дъмбели за бицепс и трецепс (с дясната ръка) а понякога замествам с лицеви на една ръка 5х8 на суперсерия със подскоци 5х30 някаде ....за бягане 3пъти седмично по 25 мин с умерен темпо (някаде 7-8км/ч) ... амм може да съм пропуснал нещо кажете ми,ще ви отговоря...меси 
|
|
|