Нисковъглехидратна диета
|
24.01.2005, 11:41
Моля дайте някакви предложения относно подходящ хранителен план за орелефяване. Упражненията са ми ясни, както и какво трябва да пия, но не съм много запознат с правилното хранене. |
|
|
|
24.01.2005, 12:21
Оригиналната нисковъглехидратната диета е до макс 100 грама на ден въглехидрати. Което означава яко намаляване на въглехидратите и овеличаване на протеините и мазнините. Трябва да си в отрицателен калориен баланс за да сваляш килограми и да гориш мазнини. Трябва да имаш свободен ден. Но аз не ти го препоръчвам този метод защото неможеш колкото и мазнини да свалиш да докараш добра плътност поне аз с нвд никогато не съм могъл. Put all your thoughts and emotions in to the action, not the action in to the thoughts and emotions. |
|
|
24.01.2005, 12:29
По - скоро НВД е до около 25 % въглехидрати от общата храна |
|
|
24.01.2005, 12:51
Ами оригиналната диета аз тъка я знам братле Put all your thoughts and emotions in to the action, not the action in to the thoughts and emotions. |
|
24.01.2005, 22:23
А можете ли да ми препоръчате нещо конкретно, което да работи добре с тренировките за сваляне и орелефяване :?: |
|
|
|
25.01.2005, 11:53
Този раздел на форума е претъпкан с конкретни НВД диети на различни хора. Ако сам не можеш да си съставиш меню, разгледай внимателно, със сигурност ще ти дойдат някои добри идеи. Do something for yourself |
|
25.01.2005, 13:46
Абе аз доста теми изчетох но конкретно за мен нищо не можах да намеря. Пък и досега не съм спазвал някаква конкретна диета че да се ориентирам по-бързо :( |
|