Нисковъглехидратна диета

Дата: 19.01.2005
24.01.2005, 11:41

Моля дайте някакви предложения относно подходящ хранителен план за орелефяване. Упражненията са ми ясни, както и какво трябва да пия, но не съм много запознат с правилното хранене.

Дата: 31.01.2004
От: София
24.01.2005, 12:21

Оригиналната нисковъглехидратната диета е до макс 100 грама на ден въглехидрати. Което означава яко намаляване на въглехидратите и овеличаване на протеините и мазнините. Трябва да си в отрицателен калориен баланс за да сваляш килограми и да гориш мазнини. Трябва да имаш свободен ден. Но аз не ти го препоръчвам този метод защото неможеш колкото и мазнини да свалиш да докараш добра плътност поне аз с нвд никогато не съм могъл.
по-здрави

Put all your thoughts and emotions in to the action, not the action in to the thoughts and emotions.
Do not be a football of the other people’s opinion.
There is no try, if you are going to do it - do it!
Do not be a button machine – in this sport you need to leave your buttons on your pc.
Excuse them, they will never understand your discipline.
The past is just experience, the future is the goal, now is the path to it.
The present is inevitable, but the future is your free will.
Anger is useless because it is only for the past. 
http://www.artofliving.bg

Дата: 05.07.2004
От: Бургас
24.01.2005, 12:29

По - скоро НВД е до около 25 % въглехидрати от общата храна smile
Братле, че то ако аз правя диета със 100 гр. въглехидрати макс, то си е чиста кетонна. Няма и грам на кг. телесно тегло smile
Поздрави!

Дата: 31.01.2004
24.01.2005, 12:51

Ами оригиналната диета аз тъка я знам братле smile)) Но и оригиналната продължава минимум 1 година за да се види резултат и за да може организма да премине на този режим.
по-здрави

Put all your thoughts and emotions in to the action, not the action in to the thoughts and emotions.
Do not be a football of the other people’s opinion.
There is no try, if you are going to do it - do it!
Do not be a button machine – in this sport you need to leave your buttons on your pc.
Excuse them, they will never understand your discipline.
The past is just experience, the future is the goal, now is the path to it.
The present is inevitable, but the future is your free will.
Anger is useless because it is only for the past. 
http://www.artofliving.bg

24.01.2005, 22:23

А можете ли да ми препоръчате нещо конкретно, което да работи добре с тренировките за сваляне и орелефяване :?:

Дата: 02.11.2004
25.01.2005, 11:53

Този раздел на форума е претъпкан с конкретни НВД диети на различни хора. Ако сам не можеш да си съставиш меню, разгледай внимателно, със сигурност ще ти дойдат някои добри идеи.

Do something for yourself

25.01.2005, 13:46

Абе аз доста теми изчетох но конкретно за мен нищо не можах да намеря. Пък и досега не съм спазвал някаква конкретна диета че да се ориентирам по-бързо :(