|
Дата: 26.11.2004
|
Как Да постигна Плътност има ли специална тренировка или тоест мускула да седи постоянно като напонпан да е по плътен и кат ми е отпуснат да не е кат желе а да е що годе твърд.
Мерси предварително?
|
|
|
|
|
|
Дата: 02.11.2004
От: София
|
Живко, нямам много възможност да пиша, дано друг ти обясни, но:
Плътността на мускула и това “да не седи кат желе” :D са две различни неща. Не го мисли това за момента.
Do something for yourself
|
|
|
|
|
|
Дата: 31.01.2004
|
Плътноста е мускулните клетки. Желето е по скоро твърдост . Та за плътност само растежен хормон, а за желето яко негативни повторения и статично напрежение.
по-здрави
Put all your thoughts and emotions in to the action, not the action in to the thoughts and emotions.
Do not be a football of the other people’s opinion.
There is no try, if you are going to do it - do it!
Do not be a button machine – in this sport you need to leave your buttons on your pc.
Excuse them, they will never understand your discipline.
The past is just experience, the future is the goal, now is the path to it.
The present is inevitable, but the future is your free will.
Anger is useless because it is only for the past.
http://www.artofliving.bg
|
|
|
|
|
|
Дата: 12.03.2004
От: Район - Ботевград
|
Ами мисля че говориш за мускулатурата когато се намираме в крайната фаза на чистене на мазнини -4-5-6 % тогава изглеждат постоянно напомпани.А профитата не гледай те постоянно се стягат когато позират за да не изглеждат неадекватно на сцената.Могат да задържат с минути стегната поза даже това беше метод
THE BIG MEN 130 Oki
ЖИВОТЪТ Е БОЛКА ОТ КОЯТО МОГА ДА ТЕ ЛИША !!!!!
С Корупция Съсипахме и Османската Империя
МОЛЯ НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛС ЗА ВЪПРОСИ ЗА ПРОГРАМИ И ХРАНЕНЕ
|
|
|
|
|
|
|
хах това за профитата не го знаех ... цели минути стегнати )
е значи въпро са е например долната част на бицешпса ми е стегнат но в горната не е (отпуснат ,но както и да е )
Пуснах темата само защото ми беше интертесно . ))
а това за негативното повторение и статичното напрежение не го предполагах искам да попитам може ли да се прилага по някакъв начин при корема .
А тоя растежен хормон не предизвиква ли хормонален дисбаланс или .. аз мсля че е вреден . дайте ми малко инфо ... води се стероид или ... как ? 
|
|
|
|
|
|
|
Негативните повторения и статичното дам може да се прилага за корем, но тука целта е с голяма тежест и е леко трудно.
Растежният хормон е единственият хормон, който овеличава броят на мускулните клетки докато анаболните му свойства са малки. http://www.bb-team.org/stuff/000089.php ето за цялостно инфо
по-здрави
Put all your thoughts and emotions in to the action, not the action in to the thoughts and emotions.
Do not be a button machine – in this sport you need to leave your buttons on your pc.
|
|
|
|
|
|
|
брее то тва е егати злобното нещо ама много опасно ... мерси за инфото .
Значи какво ще рече негатовно повторение за корем . Как например слагам голяма тежест добре но! ка ще се изправя пак трявба някой да ме зиправя и аз пак да се пускам така ли хах не разбрах емо дай малкло повече инфо че ми стана интересно )
|
|
|
|
|
|
|
Дям някой требе да помага да се вдигаш. И само се отпускаш бавно назад. Не съм го пробвал! )) Но може и да стане.
по-здрави
|
|
|
|
|
|
Дата: 02.11.2004
|
За корема пробвай да правиш преси без тежест. Разделяш движението на три: крайно долно положение, по средата на движението и крайно горно. Във всяка от описаните точки задържаш по 3-6 секунди. Самото движение да е супербавно: от точка към точка за около 2-4 секунди. Имай предвид, че е доста трудно и като начало ще правиш много малък брой повторения 1-4, но подобна тренировка би трябвало да ти реши проблема.
Поздрави! 
ПС- Имай предвид, че ще качиш и мускулна маса на корема..
Do something for yourself
|
|
|
|
|
|
|
Оле ако кача там азз сега ако се изчистя плочките ми са големи и седи яко ама ако кача още няма ли да е грозно :?
|
|
|
|
|
|
|
споко ве, важното е да има маса не е фатално.
по-здрави
|
|
|