ВЪПРОСЪТ Е...........
|
27.01.2005, 22:52
Мога ли да тренирам бицепс след гръб.Примерно сряда гръб,рамо и трапец а четвъртък бицепс,трицепс и предмишница. |
|
|
|
27.01.2005, 22:54
по-добре ще е да ги разделиш с един ден :wink: ...най-тежката война е войната със самият себе си и най-великата победа е победата над самият себе си... |
|
|
27.01.2005, 22:56
Един ден е по-добре да се почива между тях. Но според мен опитай първо, ако ти се отразява добре продължаваш (в смисъл ако можеш после да си направиш качествена тренировка и т.н.) Ever tried? Ever failed? Never mind! Try again! Fail better! And forgive me nothing, for I truly meant it all - what I’ve said, what I’ve done… Когато влязох в ТУ се шегувахме, че като се знаем какви инженери сме ни е страх да идем на лекар. |
|
27.01.2005, 23:58
аз лично те съветвам да го тренираш бицепса с гърба, ако обаче гледам тренировъчния ти сплит - няма лошо, но го тренирай в петъка , не в четвъртака.Но все пак мисля , че и в четвъртака да го тренираш , ще има ефект. Добрата тренировка прави добрите билдъри,а добрата почивка прави най-добрите билдери! |
|
|
|
28.01.2005, 01:50
Не виждам какъв е проблема но дай и останалата част от програмата да видим да не се получи галимация THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
28.01.2005, 11:17
Според мен е грешка да се тренира бицепса в деня след тренировката за гръб, но зависи от толкова много фактори - от индивидуални особености до това, какви са самите упражнения, с които се тренират бицепса и гърба. Ако ще се прави в този сплит тенировката, добре е упражненията за гръб и тези за бицепс да товарят по различен начин бицепса. Do something for yourself |
|
29.01.2005, 13:25
До свга тренирах в петък,но сега ходя да ми бият инжекции за алергии и лекарката ми каза да не тренирам в този ден защото ми ги бият в трицепса и могат да възникнат проблеми.За сплита понеже ръцете ми изостават а гърдите вървят добре ги изключих и тренирам два дни ръце.Понеделник и четвъртък сряда гръб.Краката ги потдържам с велоаргометър и за сега вървят добре. |
|
|
|
29.01.2005, 14:08
еми,аз бях тренирал така и не беше зле,готиното е,че си загрял бицепса и направо го почваш,лошото е че малко или много е уморен и тва води до намаляване на работната тежест (__/) E V I L |
|
29.01.2005, 16:46
Аз също тренирах така и изобщо не ми е загрял бицепса,а направо изморен след гърба. |
|