Полудявам

Дата: 29.01.2005
29.01.2005, 13:30

Модерирано от art_of_pain

Абе какво да ви кажа............. вече два пати ловя некакви стомашни вируси. Парвият пат свалих 6-7 кг за 4 дни. А сега пак свалих кам 2-3. При положение че сам ектоморфи бях стигнал 92 кг при добар релеф. Та сега докторката ми вика 10 дни на плодова диета и си е ебало мамата.
Та какво ще кажете за закуска примерни 1 кисело мляко 3 яица и около 100 гр овесени ядки.
След това сам на даскало  и имам на рзаположение само джобове и банички. Даите некакав савет за хранения в даскало.
След това се опитвам да си осигуря максимум проеин и въглехидрати.
И кажете подхпдяща храна за след тренировка. Сега тя е около 6 часа.
След това имам още 2 хранения.
Казеинат се добива от млечни продукти. Става ли преди лягане да се ядат млечни продукти.
Даите некакви идеи..............
Не е много добре написано ама барзам.........

Моля пишете изцяло на кирилица.Мнението ви бе редактирано.Не използвайте “4” и “6” , вместо “ч” и “ш”.Спазвайте правилата на форума.Мерси
art_of_pain

Дата: 12.01.2005
29.01.2005, 14:13

яж по 2 пъти на ден по два банана между закуска и обяд и между обяд и вечеря

Дата: 08.11.2004
От: Dagobah, Outer Rim
29.01.2005, 15:03

Ами, забрави за баничките, иначе някой друг сандвич не вреди.  Можеш да си вземеш протеин на прах и да заместваш така едно хранене. Фъстъци и бадеми е друг вариант, ама не прекалявай, че имат много мазнини. По здрави

For the Jedi,
There is no emotion,  there is peace.
There is no ignorance,  there is knowledge.
There is no passion,  there is serenity.
There is no death,  there is the Force…

Дата: 17.06.2004
От: София
29.01.2005, 16:21

Не виждам никаква логика да минаваш само на плодове. Какво ще стане като ядеш ядки, картофи, маслини?
В училище може да си носиш:
- ядки /мазнините в тях не са лоши, напротив/;
- сандвичи с пълнозърнест хляб Бонус и пуешко/пилешко филе, кашкавал /не прекалявай с кашкавала/ и много други работи /аз лично преди си ги правих със смес от мед и сусамов тахан-много е калорична/;
- кисело мляко
- плодове /бананите са добри в твоя случай/
- в краен случай може да си вземеш и гейнър, който предварително си приготвил;

The winners are dreamers that never gave up.

Дата: 04.03.2004
От: Монтана
29.01.2005, 19:03

стомашни вируси... кофти!

Ако имаш разстройство (диария) пий от прахчетата Смекта (има ги в аптеките). Помагат, поне според мен.

Избягвай протеина на прах... Той би влошил нещата. И без друго здрави хора от залата се оплакват от диария като изпият 2 млечно-яйчни протеина...

Яж препечен хляб и пий компот от дренки (не се бъзикам - много помага). Също много добро за облекчаване на стомашните болки е шоколада... Нямам логично обяснение, но пробвай след тренировка и ще видиш само промяната...

дано съм помогнал!

Не ми говори, че ядеш,
щом не растеш !!!

Дата: 29.01.2005
31.01.2005, 15:34

Абе имам  кам 2 години опит ама тва храненето ми  е мн. слаба страна. Та мерси за отговорите .........
Та то вече вируса се оправи и тая диета я заебах 6тото зех мн барзо да свалям и се ядосах и пак сам на стария хранителен режим...........
Кажете си мнението на закуска 1 киселм мляко разбаркано със 3 сурови яица и 100-150 гр. овесени ядки.
Кои хляб е по-добар за маса белият или палнозарнест.
И предложете някакъв вариант за хранене след тренировка и за преди лягане.
А между другото съм с мн. барз метаболизам.
Мери ..............

Дата: 04.03.2004
От: Монтана
31.01.2005, 23:57

не яж сурови яйца, освен ако не си сигурен в произхода им (т.е. да са домашни), но пак не е за препоръчване...

Не ми говори, че ядеш,
щом не растеш !!!