Тази програма как ви се струва?
|
30.01.2005, 16:44
Здравейте понеже съм така “лекинко” пухкавичък (185см ~115кг) реших да понамаля та спрях хляб сладко ала бала сол и т.н и реших да почна следната програма след като изчетох почти целият ви сайт:Три дневна(Понеделник Сряда и Петък) |
|
|
|
30.01.2005, 16:55
Първо тренировката, после тичането и колелото. З мин. на колелото става за загрявка в началото.
|
|
|
30.01.2005, 20:48
сега ли започваш да тренираш или имаш стаж??? ...най-тежката война е войната със самият себе си и най-великата победа е победата над самият себе си... |
|
|
31.01.2005, 11:21
Както си го написал, ще ти се “стопят” ръцете. Махни бицепса и трицепса от дните за гърдите и гърба. Do something for yourself |
|
|
31.01.2005, 21:25
абе единици са хората ,които на 115 кг могат въобще да изпълнят посоченото натоварване
затова го попитах сега ли започва :wink: ...най-тежката война е войната със самият себе си и най-великата победа е победата над самият себе си... |
|
31.01.2005, 21:34
[quote author=“xmanx”]абе единици са хората ,които на 115 кг могат въобще да изпълнят посоченото натоварване
затова го попитах сега ли започва :wink: Тичънате и колелото не ми е проблем мога и до час да докарам но целта ми е да не горя много от мусколната маса в момента бицепса мие 46см и е що годе релефен. |
|
|
|
31.01.2005, 21:44
[quote author=“xmanx”]абе единици са хората ,които на 115 кг могат въобще да изпълнят посоченото натоварване Аз съм 140 и си търча по 40 мин като пиленце не в това грешката а дали има тренинг индивида да не е някой улежал се и чувал за бягане само в спортните новини THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
31.01.2005, 21:46
:D ами така кажи ...най-тежката война е войната със самият себе си и най-великата победа е победата над самият себе си... |
|
|
31.01.2005, 21:48
Няма ли да стопиш много маса(мускулна) след като всеки ден бягаш ? THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
31.01.2005, 21:53
е да има го риска,но с по 200 гр белтъчини на ден и 2200-2500ккл,става ...най-тежката война е войната със самият себе си и най-великата победа е победата над самият себе си... |
|
01.02.2005, 00:18
Всеки ден немога да бягам за съжеление защото миналата година някъде към Маи месец много тежко си счупих глезена(даже го надробих) и трябва 1 ден да релаксирам за сега го мислим Понеделник сряда петък и неделя разходка на некъде(кат пенсийте |
|
|
|
01.02.2005, 01:31
ок,имам само един въпрос до колко ти стига пулса при това 1-ночасово кардио или ми отговори за какво време пробягваш 5 обиколки на стадион-2км ...най-тежката война е войната със самият себе си и най-великата победа е победата над самият себе си... |
|
06.02.2005, 14:01
не съм си мерил пулса :0 но иначе тичам ~4km за 30мин.Да не отварям нова тема ами да си питам тука бихте ли ми препоръчали някаква добавка или нещо друго за по бързо топене на тез бухтички |
|
|
06.02.2005, 14:06
само да ти кажа нещо друго - не е ли по-добре да разделиш кардиото за началото и края на тренировката, вместо да ги правиш 1 след друго ? ”..we are all hungry,and all hustle/ |
|
|
|
07.02.2005, 01:26
Най добре е сутрин на гладно след чаша голямо кафе тогава ефекта е максимален а иначе се препоръчва след тренировката THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
07.02.2005, 11:28
На мнение съм,че и аминокиселините и суроватката играят много важна роля при свалянето,защото ми се къса сърцето когато горя мускули |
|
|
07.02.2005, 13:00
Няколко савета от мен: Put all your thoughts and emotions in to the action, not the action in to the thoughts and emotions. |
|
|
07.02.2005, 13:05
emil_mlo коя тренировка имаш предвид да е сутрин 30-40 мин след качествено ядене? Кардио или с тежестите в залата? И кога да е другата в такъв случай? Ever tried? Ever failed? Never mind! Try again! Fail better! And forgive me nothing, for I truly meant it all - what I’ve said, what I’ve done… Когато влязох в ТУ се шегувахме, че като се знаем какви инженери сме ни е страх да идем на лекар. |
|
|
07.02.2005, 13:19
Кардиото въпреки, че и тази с тежести може да е сутрин. Примерно по това време кардио и след това по обяд към 12:00 часа тжестите. И забравих да ти кажа за диетата да правиш веднъш на 6 дни свободен ден когато си хапваш. Това време за свободен ден можеш да го овеличаваш и намаляваш. Put all your thoughts and emotions in to the action, not the action in to the thoughts and emotions. |
|
|
07.02.2005, 16:34
Не се вкарвай директно на стриктна диета,направи го плавно. |
|
|
07.02.2005, 20:17
под плавно се разбира стъпаловидно намаляване на сложните въглехидрати,премахване на простите и може би увеличаване на протеина THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
10.02.2005, 01:02
damarus
според мен е слабичко,премери си пулса след такова тичане,той е показател за натоварването върху организма и от там за енерго разхода.Стреми се да тичаш 1км за 4-6мин. не по-бавно. ...най-тежката война е войната със самият себе си и най-великата победа е победата над самият себе си... |
|
|
10.02.2005, 11:56
Виж сега. Преди тренировка и след е добре да се поразмърдаш малко ем да загрееш ем да релаксираш после. Но според мен с “потичване” няма да направиш много. Отдели си два дни в седмицата за специализирана тренировка с тичане. Отначало по-лека заради глезена и постепенно ще увеличаваш времетраенето и натоварването. Тренирам ръгби от доста време и в отбора имаме едно момче, което дойде преди около 3 години. Беше 120 и няколко кг. Не можеше да дръпне 80 метра на спринт. Играеше на мачовете само по половин максимум 1 полувреме. Само за 1 година той стана 98 кг., в страхотна форма, играе без проблем цели мачове на макс, доста по подвижен и доста се оформи отсякъде. Никога не е ходил на фитнес и никога не е спазвал диети. Но тренираше 3 пъти седмично - Яко тичане. Та според мен това е начина само да не те мързи. Ако искаш мога да ти напиша няколко спец. тренировки да си ги менкаш. Айде и успех Drug’s killing, Sex Makes You A God!!! Think About That!!! P.S But Don’t Forget The GYM |