25.01.10
19:29
В Люлин единствено R5 е до 12 часа.
Поне само занея знам.
West Gym - Люлин 10 - Сградата на магазин Лабиринт - работи от 07 до 24 - подробна ингормация има в сайта - www.west-gym.com
04.05.10
19:11
искате ли нов фитнес в люлин и в коя част няма достатъчно?
малко мърдам тема на над година, ама все тая ...
От люлин 10 съм, някой иска ли някъде да ходиме на фитнес, че сам ще съм несериозен и 99 % нищо няма да направя ?
На орион до макдоналдса откриха един преди година, в западиня парк, до моста и до хенри форд има един фитнес евтин ..
И аз съм от Люлин 10, но мога да тренирам чак след 19:00ч., което е доста ограничаващо :-(
Затова и се ‘напрегнах’ малко финансово и сега си имам два дъмбела от по 20кила, една лежанка и един крос-тренажор 2в1. т.е. има и седалка и като се поумориш, може да се ползва и като вело ;-)
Честно казано нищо не може да замести една добре оборудвана фитнес-зала, но ....
Здравейте! И аз да се включа... :)
Преди 2 месеца започнах да тренирам във фитнеса до Макдоналдс... Всичко беше много хубаво до преди да решат да правят ремонт. Сега е шумно, прашно и няма вода... Дори ръцете няма къде да си измиеш... :(
Ако някой може да ми препоръча друг фитнес наоколо (Люлин 10, или някъде по Сливница наблизо), ще съм много благодарна... :) Трябва ми само пътечка с регулиращ се наклон, за другото ходя на аеробика :Д
Здравейте, има един нов фитнес в Люлин 10 , на Сливница /сградата пред 37 СОУ /, работи от 7:00 до 24:00.
05.02.13
14:48
Айде пак и аз да питам, къде има зала близко до билата или някъде близко до някой спирка на 111 преди билата :D? Освен херкулес, сиконко и 56-то. Арес май го няма вече? Трябва да има поне пътека и да не е скъпо като в сиконкото.
Мерси!
Арес се премести в първи, някъде до Фантастико. Не знам друг на близо.
Аз ходя в west gym.
19.05.13
21:33
Дай точния адрес на Арес, ако го знаеш, фантастико се сещам само за тва под кооперативния, там няма фитнес.
02.07.14
13:18
Здравейте!!! :)
Искам да ми дадете съвет :)... живея в Люлин 8 близко до 56 СОУ.... но досега съм си правил упражненията само вкъщи ( т.е. лицеви опори,коремни преси,скачане на въже....ходя много) никога не съм ходил на фитнес ,но ми се иска да отида...въпросът е там че се притеснявам,а знам че няма от какво... бихте ли ми дали съвет в кой фитнес е добре като начало да се отиде..където ще ме посъветват добре как точно трябва да ползвам уредите ......
Благодаря ви много