Фитнес зали в Люлин?

25.01.10
19:29

В Люлин единствено R5 е до 12 часа.
Поне само занея знам.

27.04.10
08:02

West Gym - Люлин 10 - Сградата на магазин Лабиринт - работи от 07 до 24 - подробна ингормация има в сайта - www.west-gym.com

04.05.10
19:11

искате ли нов фитнес в люлин и в коя част няма достатъчно?

06.07.11
02:36

малко мърдам тема на над година, ама все тая ...
От люлин 10 съм, някой иска ли някъде да ходиме на фитнес, че сам ще съм несериозен и 99 % нищо няма да направя ?

На орион до макдоналдса откриха един преди година, в западиня парк, до моста и до хенри форд има един фитнес евтин ..

29.02.12
13:55

И аз съм от Люлин 10, но мога да тренирам чак след 19:00ч., което е доста ограничаващо :-(
Затова и се ‘напрегнах’ малко финансово и сега си имам два дъмбела от по 20кила, една лежанка и един крос-тренажор 2в1. т.е. има и седалка и като се поумориш, може да се ползва и като вело ;-)
Честно казано нищо не може да замести една добре оборудвана фитнес-зала, но ....

30.04.12
20:50

Здравейте! И аз да се включа... :)
Преди 2 месеца започнах да тренирам във фитнеса до Макдоналдс... Всичко беше много хубаво до преди да решат да правят ремонт. Сега е шумно, прашно и няма вода... Дори ръцете няма къде да си измиеш... :(
Ако някой може да ми препоръча друг фитнес наоколо (Люлин 10, или някъде по Сливница наблизо), ще съм много благодарна... :) Трябва ми само пътечка с регулиращ се наклон, за другото ходя на аеробика :Д

04.09.12
19:39

Здравейте, има един нов фитнес в Люлин 10 , на Сливница /сградата пред 37 СОУ /, работи от 7:00 до 24:00.

05.02.13
14:48

Айде пак и аз да питам, къде има зала близко до билата или някъде близко до някой спирка на 111 преди билата :D? Освен херкулес, сиконко и 56-то. Арес май го няма вече? Трябва да има поне пътека и да не е скъпо като в сиконкото.

Мерси!

05.02.13
14:51

Арес се премести в първи, някъде до Фантастико. Не знам друг на близо.
Аз ходя в west gym.

19.05.13
21:33

Дай точния адрес на Арес, ако го знаеш, фантастико се сещам само за тва под кооперативния, там няма фитнес.

Здравейте!!! :)
Искам да ми дадете съвет :)... живея в Люлин 8 близко до 56 СОУ.... но досега съм си правил упражненията само вкъщи ( т.е. лицеви опори,коремни преси,скачане на въже....ходя много) никога не съм ходил на фитнес ,но ми се иска да отида...въпросът е там че се притеснявам,а знам че няма от какво...  бихте ли ми дали съвет в кой фитнес е добре като начало да се отиде..където ще ме посъветват добре как точно трябва да ползвам уредите ......
Благодаря ви много

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1