Гърди - Болки !
|
04.02.2005, 18:43
Не знам дали темата е подходходяща за тук, за това се извинявам на модераторите..., а сега към въпроса ми, а той е следния ! Животът те мачка, мачкай го и ти ! |
|
|
|
04.02.2005, 19:11
На колко години си? Отиди да те види лекар. Do something for yourself |
|
04.02.2005, 19:21
На 21, скора съм на 22 Животът те мачка, мачкай го и ти ! |
|
|
|
04.02.2005, 19:26
Питам, защото ми се получи нещо такова през пубертета. Но ми казаха, че ще отмине. Do something for yourself |
|
04.02.2005, 20:37
аз го имах сащото-точно на зърнотн ли е бучицата? |
|
|
04.02.2005, 20:51
Да точно там е ! Животът те мачка, мачкай го и ти ! |
|
|
|
04.02.2005, 21:47
Един съвет от мен: не я натискай. |
|
|
05.02.2005, 02:06
При доктора веднага той да каже че не е шега с тия образувания подкожни THE BIG MEN 130 Oki |
|
05.02.2005, 02:51
ами това е което си мисля.....имах го и аз.не се притесняваи би трябвало до година да мине.при мен бе 1/2 години и из4езна.но аз бях на 15/16 год.все пак се консултираи с лекар. |
|
|
|
05.02.2005, 03:16
И аз в ранния пубертет има бучки на зърната и се бях панирал ама си изчезнаха с времето, та ти ако тогава не си имал може би сега ти е времето макар че ме съмнява така че при лекарчето та той да се произнесе. В тоя форум едва ли някой е специализирал в “Подкожни Образувания” така че не търси тука компетентен отговор, тука има само догатки и сравнения за тия работи. За сериозните работи сериозна помощ трябва . Айде и дано да не е нищо лошо Drug’s killing, Sex Makes You A God!!! Think About That!!! P.S But Don’t Forget The GYM |
|
05.02.2005, 12:51
OK момчета, благодаря ви за мненията. Мисля в понеделник да отида на лекар, та да ми е по-спокойно. Стискайте палци. Животът те мачка, мачкай го и ти ! |
|
|
07.02.2005, 17:47
Значи пичове давайте съвети защото не знам какво да правя ! Току що се прибрах от поликлиниката и там доктора, който ме прегледа каза че това нещо е възпаление (няква настинка предполагам). Пита ме дали имам проблеми с половия живот, аз му казах че за са нямам, говори ми за некви си хормони и още куп щуротии. Аз го попитах дали това нещо може да е от протеина, който взимам (а той е на HI-Fit Special на NUTRIM) и ми каза че е напълно възможно, защото имал Tribulus terrestris - магарешки трън - “В състава е включен екстракт от Tribulus terrestris (Бабини зъби), който има нехормонално обусловен анаболен ефект и андрогенно действие, свързано с повишаване на либидото и сексуалната потентност. “, аз му казах че съдържа тая съставка, защото ми говори за некви хормони.... Естествено не пропусна да отбележи че трябва да спра протеина и аз се съгласих :x От тука идва следващия ми проблем, незнам какво решение да взема, да тренирам ли тея дни, да не тренирам ли, абе направо не знам...той ми препоръча да почивам една седмица и др. понеделник пак да отида при него. п.с. - да тренирам ли, как мислите, ако си правя тренировката тая седмица не трябва да пия протеин, какъв заместител мога да използвам като храна :x за след тренировка...или да почивам, но пък плановете ми отиват на кино, изках след един месец да правя релеф :cry: ......е какво ще ме посъветвате :!: 10х Животът те мачка, мачкай го и ти ! |
|
|
|
07.02.2005, 17:55
Ако докторът не ти е казал да спираш с тренировките, тренирай. Щом ти е казал да спреш протеина, спри го. Яж повече яйчни белтъци, извара, сирене, кашкавал, пиле, риба. Do something for yourself |
|
|
07.02.2005, 19:53
Абе важното е че не е нещо по сериозно.можеш да почениш малко но пробвай с друг протеин тогава например на Биогаме там няма Трибулус THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
07.02.2005, 23:21
Ами виж... не се успокоявай от това което ще ти кажа, но... Сам си прави изводите, явно е някакво образование, мастно или нещо ткаова, или жлеза... незнам, но бъди бдителен!! - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...” |
|
14.02.2005, 14:22
Днес ми беше прегледа за това нещо след антибиотиците, доктора каза да отида да се консултирам с хирург :cry: напрово тръпки ме побиват като си помисля... последно това било повишено количество на женски хормони :shock: направо ме разби и за пореден път каза че това може да е от протеина, който взимах с магарешкия трън :shock: , та нали той действа обратно, повишава хормона... :shock: нищо не разбрах п.с. - по този начин казано, всички които са имали такова нещо на гърдата излиза че са били с повишено кол. на ж.хормони, така ли е, как мислите... и какво трябва да правя за да изчезнат тези женски хормони... :x Защото май ще има операция :cry: Животът те мачка, мачкай го и ти ! |
|
|
|
14.02.2005, 16:34
Според мен доктора който те е прегледал е кръгла нула.. и главата му е пълна с женски хормони.. и от подуването и неможе да мисли.. |
|
14.02.2005, 19:35
[quote author=“alex”]Днес ми беше прегледа за това нещо след антибиотиците, доктора каза да отида да се консултирам с хирург :cry: напрово тръпки ме побиват като си помисля... последно това било повишено количество на женски хормони :shock: направо ме разби и за пореден път каза че това може да е от протеина, който взимах с магарешкия трън :shock: , та нали той действа обратно, повишава хормона... :shock: нищо не разбрах п.с. - по този начин казано, всички които са имали такова нещо на гърдата излиза че са били с повишено кол. на ж.хормони, така ли е, как мислите... и какво трябва да правя за да изчезнат тези женски хормони... :x Защото май ще има операция :cry: Може да е гинекомастия но със сигурност не е от това дето го пиеш освен ако не пиеш стероиди. Ако си в пуберитета тва ще мине след време ако не си сигурно ще те оперират мен са ме оперирали от това. Но не е нормално да имаш само на едната гърда би трябвало и на 2те ПП Сега видях че си на 22 това значи че не си в пубиритета явно тея неща дето ги пиеш ти ебват хормоните земи ги смени. |
|
|
|
14.02.2005, 20:22
Братле, принципът е прост... |
|
14.02.2005, 21:08
Защо да не се развива и на 2те и на двете има хормонални рецептори които “улавят” естрогена. Ако не беше така жените щаха да имат по 1 цица а тези с 2 цяха да бъдат много търсени. |
|
|
|
14.02.2005, 21:21
Може и само на едната гърда да се развие. Не ми се търси сега, но съм виждал снимки.
|
|
15.02.2005, 12:46
Вчера, след като се върнах от дом. лекар много мислих и отидох на хирург във военно-медицинска академия, там той ме прие, прегледа ме, пипа на-сам на-там и ми каза че съм здрав п.с. - остава само да се моля това нещо да изчезне след като спра този протеин... А вие как мислите, да си взема ли друг протеин да си го пия докато тренирам, няма ли и от него да има някаква реакция :!: 10х Животът те мачка, мачкай го и ти ! |
|
|
|
15.02.2005, 13:47
Пак казвам, ако не си прочел горния ми пост или не си го разбрал, проблемът идва вероятно не от протеина, а от трибулус террестрис. |
|
|
15.02.2005, 14:13
D3BEP e прав, протеините нямат подобни ефекти, това може да е от другите добавки
|
|
15.02.2005, 15:23
Нещо съм изтървал, ама то щото съм малко под напрежение... :? още веднъж 10х на всички 8) Животът те мачка, мачкай го и ти ! |
|
|
|
15.02.2005, 16:13
Тия пък хирурзи им дай само да режат истински касапи са всички THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
16.02.2005, 01:02
[quote author=“alex”]Вчера, след като се върнах от дом. лекар много мислих и отидох на хирург във военно-медицинска академия, там той ме прие, прегледа ме, пипа на-сам на-там и ми каза че съм здрав п.с. - остава само да се моля това нещо да изчезне след като спра този протеин... А вие как мислите, да си взема ли друг протеин да си го пия докато тренирам, няма ли и от него да има някаква реакция :!: 10х
Еми, аз какво ти казах бе брат? Айде много здраве ти желая и спокойствие, доста твърдения има, че стреса се отразява много здраво на ББ, така че... РЕЛАКС - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...” |
|
|
01.03.2005, 04:33
Все пак трябва да си правиш сметка, че много доктори прибързват с диагнозата и поне в БГ трябва да отидеш минимум на 2 лекаря. Те винаги се изхвърлят и говорят глупости и в 90% от случайте ти казват да почиваш я месец, я два... да не ядеш тва, да не ядеш онова... Карай си като преди ... тва е било просто някво възпаление... Ако се появи повторно, тогава вече евентуално ще спреш протеина. Мозъкът е треньорът, мускулите отборът. Никой не е на резервната скамейка. |