има ли време за почивка ?
|
|
05.02.2005, 13:01
Модерирано от Емил http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=37423#37423 effort is only effort when it begins to hurt |
|
|
05.02.2005, 13:12
Ами програмата ти изглежда горе долу добра, но зависи от много неща дали ще претренираш. Може и по друг начин да изглежда примерно така: Put all your thoughts and emotions in to the action, not the action in to the thoughts and emotions. |
|
|
05.02.2005, 13:55
[quote author=“emil_mlo”]Ами програмата ти изглежда горе долу добра, но зависи от много неща дали ще претренираш. Може и по друг начин да изглежда примерно така:
Емо аз друго нещо разбрах от един културист... че не било хубаво крака и рамо да се прават в един ден поради причината че когато се натоварват краката кръвта се концентрира в тях, а след това като почнеш рамото и тази концентрация се разделя... демек от долната част на тялото отива и в горната и не можеш да акцентираш.. effort is only effort when it begins to hurt |
|
05.02.2005, 14:41
Аз също съм го чувал това,така че примерно можеш да правиш: |
|
|
|
05.02.2005, 15:09
Да мога да се съглася с вас, че е така. Аз си предпочитам да правя рамо в един ден, но в този сплит незнам дали ще стане. Put all your thoughts and emotions in to the action, not the action in to the thoughts and emotions. |
|
|
05.02.2005, 15:55
Правил съм преди по тази програма с гърди и рамо в един ден ама ... много на сила качвам така и затва ги разделих иначе не е лоша :D но въпроса ми беше друг все пак да се придържаме към темата effort is only effort when it begins to hurt |
|
|
05.02.2005, 16:08
Бих ти препоръчал тази програма : Yes I am often imitated but I am NEVER duplicated |
|
05.02.2005, 16:21
Ами аз си мисля,че няма да могат да ти починат,още повече, че гърба не знам как ще го правиш на следващия ден.Не са ли ти изморени ръцете(да не говорим за мускулната треска)?Мисля,че трябва да промениш нещо |
|
|
05.02.2005, 17:12
А така: Маса се прави на Маса |
|
|
|
05.02.2005, 17:14
незнам бате.. мен ме съмнява че на мен 1 ден между двете тренировки ми е малко пък една след друга (пък и то поне гърба да беше преди бицепса та да го натовари по малко и да участва само като помощен мускул). да не забравяме че мускулите се възтановяват от 48-72 часа, но доколкото знам ти разтеж, което е и самата цел така че на теб може и да не ти се отразява зле. сам си го усети.. improve! |
|
05.02.2005, 23:02
[quote author=“raiders”]А така: raiders целта е да не се правят крака и рамо в един ден |
|
|
|
05.02.2005, 23:25
Братле...скии са. :wink: Аз,тренирам по следния начин: :idea: Пояснение:Въпросът ти е,дали не претренираш ръцете.Спазвайки тази програма...,мисля че няма да ги претоварваш.Виж и защо! :shock: Понеделник(или първия ден от тренировъчния сплит) тренираш ръцете.Вторник...,те почиват.До сряда имаш 48 часа(съвсем достатъчно) за да отидеш отново в залата.Тогава...правиш гърба и задното рамо.В Четвъртък...пак им даваш почивка,тъй като малко или много все ще се натоварят малко.До Петък(денят ти за гърди...)имаш отново 48 часа,които са достатъчни за почивка.В Петък...удряш гърдите,а в Събота отиваш и правиш крака(ако не одобряваш задното,страничното и предното рамо да са разделени...тренираш ги в Събота,а краката остявяш за Неделя).В Понеделник отново тренираш ръцете. ”И най-тъмната нощ е обречена от изгрева.” | “When u reach out for the stars,you may not quite get one,but you won’t end up with a handful of mud either. ” | http://www.bb-team.org/gallery/832/ |