Релеф на бедрата
|
|
06.02.2005, 18:48
Имам доста здрави мускули на краката, но искам да направя добър релеф на бедрата, а и на задника GOOD MORNING PARIS!!! |
|
|
06.02.2005, 18:52
абсолютно ДА! Успех ПОВЕЧЕ ЗА МЕН: http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки Персонален треньор и Диетолог и Консултант |
|
|
06.02.2005, 19:16
За да ги орелефиш трябва да ги изчистиш.Използването на машини с повече повторения ще помогнат , но трябва и диета да спазваш.Аз лично бягането бих го заменил с кардио Yes I am often imitated but I am NEVER duplicated |
|
|
06.02.2005, 19:23
А по колко повторения трябжа да правя? GOOD MORNING PARIS!!! |
|
|
06.02.2005, 19:39
Няма конкретни упражнения или повторения за релеф. Релеф означава да се изчистят излишните мазнини, а това не може да стане само от краката, а от цялото тяло, с помощта на диета и аеробика евентуално. Клякането като цяло гори най - много енергия, така че е много по - подходящо за релеф, отколкото машините.
|
|
|
06.02.2005, 19:39
За загрявка прави към 20 , а в работните серии под 12 не падаи. 15 повторения са идеални, но не повторенията правят релефа.Няма такова нещо до 6 повторения е за маса а над 6 за релеф.Всичко е в храната! Yes I am often imitated but I am NEVER duplicated |
|
|
06.02.2005, 23:13
Тук с Петко сме на различни мнения. |
|
|
07.02.2005, 01:44
С диета и бягане ще постигнеш целта си според мен и не само по краката а и по цялото тяло ще има положителен ефект THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
07.02.2005, 12:28
Хората са дали добри съвети. Само ще кажа за повторенията, според мен прави 20ки с почивки по 30-60сек на машините. И клекове, клекове,ако трябва само с лоста. 5х20 примерно :wink: Do something for yourself |
|
07.02.2005, 13:07
Е,вярно доста зор ще има по тея клекове,ама те не са проблем,ами машините.Толкова ли са много :?: Мога да се сетя само за екстензии и можеби лег преса? |
|
|
|
07.02.2005, 13:10
И хакен-клек, и за задна част не бедрото Ever tried? Ever failed? Never mind! Try again! Fail better! And forgive me nothing, for I truly meant it all - what I’ve said, what I’ve done… Когато влязох в ТУ се шегувахме, че като се знаем какви инженери сме ни е страх да идем на лекар. |
|
|
07.02.2005, 13:14
Това е смит машина. Но не е много удобна, точно заради фиксираната траектория, трябва ти да се нагаждаш към нея.
|
|
|
07.02.2005, 13:16
Не знам...в мойта няма, веднъж ходих в една зала дето има и един приятел ме нави да опитам на нея да правя за гърди от полулег....е щях да се затисна още на първата серия със малка тежест... Ever tried? Ever failed? Never mind! Try again! Fail better! And forgive me nothing, for I truly meant it all - what I’ve said, what I’ve done… Когато влязох в ТУ се шегувахме, че като се знаем какви инженери сме ни е страх да идем на лекар. |
|
|
07.02.2005, 15:18
Машините за крака не са проблем. В моятазала се сещам за 5 различни за предно и задно бедро за вътрешна и външна част, а и още една за вътрешна и външна. GOOD MORNING PARIS!!! |
|
|
07.02.2005, 19:55
[quote author=“Sisq0”]За да ги орелефиш трябва да ги изчистиш.Използването на машини с повече повторения ще помогнат , но трябва и диета да спазваш.Аз лично бягането бих го заменил с кардио Имам един въпрос: ти какво разбираш под кардио??? Бягането за тебе не е ли кардио??? То е едно от най-добрите упражнения за сваляне на излишните мазнини!!! :evil: For the Jedi, |
|
07.02.2005, 20:02
не е кардио(ако може някой да обясни,защото аз няма да се справя),а най-добре за сваляне на мазнини е велоергометъра(от бягането се губи и много мускулна маса) |
|
|
|
07.02.2005, 20:11
[quote author=“Martin87”]не е кардио(ако може някой да обясни,защото аз няма да се справя),а най-добре за сваляне на мазнини е велоергометъра(от бягането се губи и много мускулна маса) Няма начин да не се загуби щом имаме преобладаваща аеробна дейност THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
08.02.2005, 11:49
Бягането си е чисто кардио, не се излагайте бе хора. Do something for yourself |
|
|
08.02.2005, 12:40
Чак чисто не е, зависи от изпълнението. А ако правиш спринтове или интервално бягане? Ако тичаш равномерни, с ниска интензивност - тогава е аеробна дейност.
|
|
|
08.02.2005, 12:45
Е ясно е, .. :? Хм, вярно, че някои спринтчета си правят. На мен подобна идея не би ми дошла обаче :D Do something for yourself |
|
|
08.02.2005, 13:01
За спритнтовете аз мисля като се постобли бррррррр:?студддд да вклуча яко спринт - качва доста мускулна маса .подпомага много за период за маса а за релеф си бягай спокойно |
|
|
08.02.2005, 13:18
Да спомена, че 50мин подскоци могат и повечко да дойдат. Индивидуално е, но нека направим каквото можем, за да запазим мускулната маса. 30мин е нормално според мен. Do something for yourself |
|
|
08.02.2005, 19:18
С подскоците се натоварва супер много прасецът.Направо гърми. 8) Вземи кредит - почувствай какво е цикъл... |
|
|
12.02.2005, 12:01
Видях много мнения значи да ви кажа аз тренирам в нас и най-доброто упражнение за крака е клековете това е доказано.Съшто мога да препоръча НАПАДИ сас дъмбели или лост.Понеже нямам машини в нас и за задната час на крака правя гууд морнинг сашто много хубаво упражнение.А също за прасец препоръчвам ходене на стълби на пръсти.......е това е от мен дано да сам ви помогнал малко или много Човек може да постигне много повече с добра дума и пистолет в ръка от колкото само с добра дума!! |
|
15.02.2005, 16:30
[quote author=“Rafael”]С подскоците се натоварва супер много прасецът.Направо гърми. 8) И аз така мисля,оба4е вместо да скача като малоумник на място 30 или 50мин,нека вкара някоя система за отскок.Е тя е по-продължителна(трябва всеки ден в продължение на 2-3 месеца),но ефекта е много голям .Краката стават изродски,стига само да има волята да завърши програмата до край,защото много хора от умора и липса на характер не я довуршват. Нема ли ген - НЕМА СМИСЪЛ!!! |
|
|
15.02.2005, 21:43
[quote author=“SteeL”]Понеже нямам машини в нас и за задната час на крака правя гууд морнинг сашто много хубаво упражнение. Даи повече инфо за това упражнение,защото и аз тренирам като теб краката в нас ама имам и колело??? |
|
|
17.02.2005, 19:43
Tichaneto trqbva da pod golqm kontrol za da ima orelefqvash i za da nqma razgrajdasht efekt. Znam ot opit. Kakto i znam che plo4ki se pravqt po-lesno ot relefni kraka. Osven dieta-tri neshta: One rule: No pain, no gain. |
|
|
|
17.02.2005, 20:04
тичането е много яко за крака и по точно релеф и сепарация щото развива еднакво всички мускули на краката включително и изоставащите Съединението |А+М.АДФ.Ф ->АМ.АДФ.Ф ->АМ+АДФ+Ф| прави силата! Последната промяна е направена от x_3_mar на Пон Юли 03, 2006 10:15 am; мнението е било променяно общо 7841 пъти поради огромна доза малоумност и некомпетентност |
|
|
20.02.2005, 01:51
И прасеца се надува добре но дали расте изобщо не се знае THE BIG MEN 130 Oki |
|
27.02.2005, 02:42
не разбира се. кой ти каза, че клековете затапват? при клякане с голяма тежест се отделя много тестостерон в кръвта, заради причини, които най-добре един антрополог ще ти обясни. ако искаш релеф на бедрата, трябва да правиш, клекове пълни със средна тежест, полуклекове, напъди (чувал ли си изобщо за това упражнение?), малко лег преса. вкарай ги в суперсерии и ше ме благославяш. забрави бягането - мноо гори, освен ако не искаш да ставаш строен и слаб. как се натоварват краката зависи и от начина по който стъпваш на земята или респективно лег пресата - по-тясно или по-широко. чети повече |
|
|
|
27.02.2005, 03:01
еми ок де я ми обяснете защо тогава щом с бягането явно всички сте на мнение че се отслабва и че неможеш да имаш готини крака то тогава защо на футболистите примерно са им толкова здрави ?!? след като не са много футболистите, да не кажа никви ги няма, дето правят клекове със щанга ?!? Съединението |А+М.АДФ.Ф ->АМ.АДФ.Ф ->АМ+АДФ+Ф| прави силата! Последната промяна е направена от x_3_mar на Пон Юли 03, 2006 10:15 am; мнението е било променяно общо 7841 пъти поради огромна доза малоумност и некомпетентност |