Една седмица почивка?
|
06.02.2005, 20:23
Как ще ми се отрази една седмица почивка? |
|
|
|
06.02.2005, 20:28
това за почивката може и да има нещо такова но аз едвали бих издържал седмица без тренировка |
|
06.02.2005, 21:59
Щом си чувстваш тялото,че иска да почине какво чакаш???На мен например такава почивка(3 седмици) ми се отрази много добре.Тренирах след това 1 седмица и ръката ми качи около 1см имах и други добри резултати...абе изобщо добре ще ти се отрази.Такава почивка не е просто почивка,тя е част от тренировката |
|
|
06.02.2005, 22:37
почивката я прави без изобщо да се замисляш!!! докато почиваш се храни добре, а после ще стресираш яко мускула и той би трябвало да ти отговори с растеж 8) [quote author=“criyo”]на френското ..... ме заболя лакътя при мен всеки път става така и то само на дясната ръка и само когато правя трицепс и само на френско...намалих тежестите, наблегнах на техника и пак е същото..дайте некъф съвет ? :?: ”..we are all hungry,and all hustle/ |
|
|
|
06.02.2005, 22:58
[quote author=“wow”] Ами най - елементарния съвет - не прави френско. Ако си сигурен, че го правиш с перфектната техника, и пак те боли, замени го с друго упражнение. Пробвай разгъване с щанга от стоеж, вместо легнал. Разгъването на скрипец също е добра алтернатива за изолирана работа върху трицепса.
|
|
|
07.02.2005, 01:48
Нормално си е да правиш по седмица почивка след 1-2-3 месеца редовни тренировки а щом се касае за контузия е задължително, щото и аз така се бях запалил по лега и усещах че нещо не е добре с лявото рамо но си продължавах докато един ден не исфистя едно сухожилие THE BIG MEN 130 Oki |
|
07.02.2005, 02:44
ясно, ще направя една седмица почивка, след това ще кажа как е минала първата седмица с тренировките. Някакви съвети за храненето? |
|
|
07.02.2005, 12:34
То френското и аз много не го харесвам,ама не че ме боли лакътя ами много ми влиза в....гърдите :?: Същата работа е с вдигане от лег с тесен хват 20см(можеби затова растат най-много).При вас ако не е така дайте няк’во съветче плс :oops: |
|
|
|
07.02.2005, 13:24
[quote author=“Martin87”]То френското и аз много не го харесвам,ама не че ме боли лакътя ами много ми влиза в....гърдите :?: Същата работа е с вдигане от лег с тесен хват 20см(можеби затова растат най-много).При вас ако не е така дайте няк’во съветче плс :oops:
Влиза ти в гърдите ?!?! Ти да не правиш френска преса = пуловър ,че много известно стана напоследък |
|
|
07.02.2005, 13:30
Чак пък да не може да се замени
|
|
|
07.02.2005, 13:32
Съгласен съм с ShitHappen П.С.: и с Петко К съм съгласен...поста му е 1 мин преди моя май Ever tried? Ever failed? Never mind! Try again! Fail better! And forgive me nothing, for I truly meant it all - what I’ve said, what I’ve done… Когато влязох в ТУ се шегувахме, че като се знаем какви инженери сме ни е страх да идем на лекар. |
|
|
07.02.2005, 13:35
[quote author=“criyo”]Как ще ми се отрази една седмица почивка?
Задължително е просто след такъв дълъг период без почивка да си починеш и една седмица е перфектния вариант след това ще видиш като влезеш в залата какво се казва хъс за тренировка effort is only effort when it begins to hurt |
|
07.02.2005, 13:46
Не съм от тези дето набухват щангата с тежести и на всичките 6 повторения правят здрав(cheeting),че на всичкото отгоре някой им помага.Аз слагам умерени тежести и правя 10 повторения и се старая за максимално добро изпълнение.Само че не знам до къде е по-добре да свалям ръцете-до челото или по-надолу,като мишниците ми отиват по-назад.Аз правя второто,но съм чувал че и двете изпълнения са правилни.Така че незнам какво да правя(дали да го правя или не) |
|
|
|
07.02.2005, 14:29
По този начин по който ти го правиш както и сам отбеляза се местят мишниците (рамената ) и лактите и трицепса не работи постоянно , другият път като правиш упражнението го направи до челото ( до там спусни щангата , без да го удряш де :D ) и |
|
08.02.2005, 18:32
Ами...41-42 ми е ръката, правя го с...хъм, ами ЕЗ-лоста + 25-30 (макс) кг. Не би трябвало тоя лост да е повече от 5кг, така че в никакъв случай не прекалявам с тежестите. |
|