Бланширан ориз

10.11.09
15:44

Майка го готви и е много по вкусен от обикновение който си слепва . Не знам само дали има същата хранителна стойност . Е ако някай го е опитвал и знае за какво става въпрос моля да каже какво мисли .

10.11.09
18:15
#1

Нормален бял ориз,високо ГИ,вдига кръвната захар доста.Нищо по различно от белия хляб.
Даже този е обработен още и може даже да е с по-високо ГИ от обикновенния бял.

Вкусен е !Лесен за приготвяне!И най-неподходящия!Колегата ти е обяснил защо.

Зависи какъв тип тяло си.Ако толкова много ти се яде комбинирай го със салата(зелена)+месо или сирене/извара :) .

02.12.09
18:59
#4

Това е май най евтиния и нискокачествен ориз на пазара. Явно е въпрос на вкус, но на мен ми е адски безвкусен, защото няма вкус на ориз изобщо. Само басмати признавам и ясмин в краен случай. И разбира се черен и кафяв

apple-placeholderarrowback-arrowbb-hexbb-lettersbeginner-wizardbodyweight-wizardbookmarkGroupcartcheckoutclosecrossdiarydocumentdumbbell-wizardexpert-wizardfacebook-iconfacebookfemale-wizardfemalefootnotesforum-blockforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-new-postforum-recommendforum-subscribeforumgains-wizardghost-image-squareghost-imagegoogle-iconGoogle+gym-wizardhabitillustration-404instagramleft-arrowlogo-smallloss-wizardmail-iconMailmaintain-wizardmale-wizardmaleman-placeholdermeasurementsmedium-wizardmessagesmy-bbnewsletterphotosplaceholderpollprofileread-laterreadingright-arrowsearchservice-1service-2service-3service-4servicestarstoresubmit-arrowticktop-arrowtwitter-iconTwitterwoman-placeholder1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1