Бланширан ориз

 
drebniq
Фитнес ентусиаст
  • Тук е от 22 ное 2008
  • 50 мнения

Майка го готви и е много по вкусен от обикновение който си слепва . Не знам само дали има същата хранителна стойност . Е ако някай го е опитвал и знае за какво става въпрос моля да каже какво мисли .

10 ное 2009 15:44
Biad__
Фитнес ентусиаст

Нормален бял ориз,високо ГИ,вдига кръвната захар доста.Нищо по различно от белия хляб.
Даже този е обработен още и може даже да е с по-високо ГИ от обикновенния бял.

10 ное 2009 18:15
#1
Десо
Фитнес ентусиаст

Вкусен е !Лесен за приготвяне!И най-неподходящия!Колегата ти е обяснил защо.

10 ное 2009 21:10
#2
Претренирвам
Бодибилдър
  • Тук е от 17 сеп 2009
  • 139 мнения

Зависи какъв тип тяло си.Ако толкова много ти се яде комбинирай го със салата(зелена)+месо или сирене/извара .

11 ное 2009 12:54
#3
NikiFin
Фитнес ентусиаст
  • Тук е от 2 дек 2009
  • 9 мнения

Това е май най евтиния и нискокачествен ориз на пазара. Явно е въпрос на вкус, но на мен ми е адски безвкусен, защото няма вкус на ориз изобщо. Само басмати признавам и ясмин в краен случай. И разбира се черен и кафяв

2 дек 2009 18:59
#4