Бланширан ориз

   
Фитнес ентусиаст
drebniq
  • Тук е от 22 ное 2008
  • 50 мнения

Майка го готви и е много по вкусен от обикновение който си слепва . Не знам само дали има същата хранителна стойност . Е ако някай го е опитвал и знае за какво става въпрос моля да каже какво мисли .

10 ное 2009 17:44
Фитнес ентусиаст
Biad__

Нормален бял ориз,високо ГИ,вдига кръвната захар доста.Нищо по различно от белия хляб.
Даже този е обработен още и може даже да е с по-високо ГИ от обикновенния бял.

10 ное 2009 20:15
Няма гласове
#1
Фитнес ентусиаст
Десо

Вкусен е !Лесен за приготвяне!И най-неподходящия!Колегата ти е обяснил защо.

This city is afraid of me. I have seen its true face. The streets are extended gutters and the gutters are full of blood and when the drains finally scab over, all the vermin will drown. The accumulated filth of all their sex and murder will foam up about their waists and all the whores and politicians will look up and shout "Save us!"... and I'll whisper "no."

Hit the books as hard as you hit the weights!!

10 ное 2009 23:10
Няма гласове
#2
Бодибилдър
Претренирвам
  • Тук е от 17 сеп 2009
  • 139 мнения

Зависи какъв тип тяло си.Ако толкова много ти се яде комбинирай го със салата(зелена)+месо или сирене/извара .

11 ное 2009 14:54
Няма гласове
#3
Фитнес ентусиаст
NikiFin
  • Тук е от 2 дек 2009
  • 9 мнения

Това е май най евтиния и нискокачествен ориз на пазара. Явно е въпрос на вкус, но на мен ми е адски безвкусен, защото няма вкус на ориз изобщо. Само басмати признавам и ясмин в краен случай. И разбира се черен и кафяв

2 дек 2009 20:59
Няма гласове
#4