ВАЖНО: Хиперлазия при хора?

Дата: 08.11.2004
От: Dagobah, Outer Rim
08.02.2005, 08:11

Някой да знае нещо за Хиперлазията при хората (увеличаване на мускулните влакна)??? По принцип е възможна при животни, но след изследвания е открито че е възможна и при хора!!! По принцип опита е бил направен от 2 групи хора, като едните са тренирали нормално, а другите с програма от много стречинг движения, отново с тежести т.е. пълно разтягане (амплитуда на мускулното съкращение) на мускула! При вторите размерита нараснали с около 15-20%, като единственото обяснение е нарастването на броя на мускулните влакна! Ако някой знае наистина за какво става въпрос може да напише мнение по темата или да даде примерна тренировка!

P.S. Не знам дали не трябваше тази тема да я пусна в “Общи теми”!?

For the Jedi,
There is no emotion,  there is peace.
There is no ignorance,  there is knowledge.
There is no passion,  there is serenity.
There is no death,  there is the Force…

Дата: 31.01.2004
От: София
08.02.2005, 10:56

Растежен хормон ? Май от него се получаваше, но Док е по-запознат ако иска нека пише, ще ни бъде от полза инфото.
по-здрави

Put all your thoughts and emotions in to the action, not the action in to the thoughts and emotions.
Do not be a football of the other people’s opinion.
There is no try, if you are going to do it - do it!
Do not be a button machine – in this sport you need to leave your buttons on your pc.
Excuse them, they will never understand your discipline.
The past is just experience, the future is the goal, now is the path to it.
The present is inevitable, but the future is your free will.
Anger is useless because it is only for the past. 
http://www.artofliving.bg

Дата: 02.11.2004
08.02.2005, 11:45

Според мен не се касае за хиперплазия в случая. А и няма точно инфо, как е проведен експеримента. Как точно са тренирали тези хора. Какви са били изходните им данни. Аз лично не вярвам. Виж темата на Парс за интересния сайт. В този сайт обясняват, че влакната стават по-дълги и оттам и разтежа. А и по-дебели. Но за повече.. rolleyes

Do something for yourself

Дата: 16.02.2004
08.02.2005, 12:06

Значи чел съм някъде за подобен експеримент на американците 50-те 60-те години.Забравих името на атлета,но беше някакъв който е служил като морски пехотинец.Та за 3-4месеца е станал около170-180 кг с обиколка на бедрата около1,20 ина ръката около 65см.Ял е по30 яйца на хранене.След около3-4 месеца се е върнал на 101кг и вече доста нормален ,става дума за чиста мускулна маса.Интересното че това нещо е ставало секретно.Аз лично мисля че е ставало дума за изпробване на някой ново създаден стероид.

Не е важно,че ти говорят зад гърба,важното е като се обърнеш ДА МЛЪКНАТ!
Когато сексът стана спорт-на нас ни отредиха място в публиката!

Дата: 05.09.2004
08.02.2005, 12:36

Сигурно имаш предвид Брус Рендел? Не за 3 - 4 месеца, а за 18 е станал от 90 на 170 кг. И обратното сваляне е било също за толкова време. И аз ако ядях по толкова, и аз щях да съм 170 кила wink smile
А това какво общо има с хиперплазията?
Може и да е възможна, но щеше да се наблюдава и при стандартните тренировки, все пак повечето упражнения разтягат доста мускулите. Не вярвам разтягането да е причината.

“No, I’m not on steroids…but thanks for asking”
“Do I look like I need your advice?”
“Да знаеш не е достатъчно. Трябва да ПРИЛАГАШ.”
“Да искаш не е достатъчно. Трябва да ПРАВИШ.”
„Ако човек откаже да приеме друго, освен най-доброто, обикновено го получава.“
Сайт (блог)
Видео

Дата: 16.02.2004
08.02.2005, 13:17

Благодаря Петко.Точно за него ставаше дума,но това го четох преди доста време и някои неща съм ги забравил

Не е важно,че ти говорят зад гърба,важното е като се обърнеш ДА МЛЪКНАТ!
Когато сексът стана спорт-на нас ни отредиха място в публиката!