|
Дата: 08.02.2005
От: Sofia
|
Тежа 47кг висока съм 1.65,Изкам да имам релефно тяло.Трябва ли да кача килограми и ако трябва колко.Ще тренирам в домашни условия.Какви упражнения трябва да правя 
|
|
|
|
|
|
Дата: 31.01.2004
От: София
|
Какви уреди и тежести имаш у вас? Дай повече информация за себеси например на колко си години и тренирала ли си нещо преди и т.н..
по-здрави
|
|
|
|
|
|
|
здравей, аз сам на 26 години и не сам практикувала никакъв спорт (като малка съм спортувала ски, но около 7-8 години не сам се занимавала с нищо сериозно). Уредите с които разполагам са гирички, диск, за талия, уред за крака, на който не му знам името..., и електронните простотии, които ги рекламират по телевизията )))).
|
|
|
|
|
|
Дата: 08.11.2004
От: Варна
|
Здрасти и от мен, емо ми дава карт бланш за отговор от моя страна, за което му благодаря!
Хубаво е че желаеш нещо, което според мен не е трудно да постигнеш, предвид инфото което даваш. Но не подценявай фактите, все пак ще градим нещо ново, нали? :wink:
Релефно тяло се постига с загуба на мазнини и много по-малко на мускулна тъкан! Предвид килограмите и ръста ти, мисля че 4-5 килограма само мазнина ако свалиш, доста погледи ще привллечеш! Но, нека да се поразмърдаме: http://www.bb-team.org/exercise/
Всичко което мислиш , че можеш да изпълняваш у вас с гирите и машината е налице! Препоръчвам ти да се занимаваш през ден, примерно понеделник, сряда, петък, неделя, вторник и така да се въртят тренировъчните дни. Използвай по 3 серии от упражнения, които можеш да нагласиш към домашните условия и повторенията да са около 15. Усещай как започва да ти пари на мускула, от този момент нататък още 2 повторения, 3 и до тук. Така ще стимулираш мускулите да изкачат под кожата, а мазнината ще се гори с повечето повторения!
Диета - набивай само чисти храни, хляб - само бонус, по филия две макс на ядене, като вечерта се ограничавй от тях. Зеленчуци - на всяко ядене да има. Меса - пилешко, пуешко, нетлъсто телешко докато има, ориз - гледай да е кафяф и не много! Него до 16 часа го консумирай, или най-вече след тренировките ти с тежести. Плодове - кажи им сбогом! Ако имаш финанси, обърни внимание на добавките - виждам че си от София, и ти препоръчвам да отидеш до пиротска 12 и да си вземеш фат-бърнери , има една фирма, която няма да споменавам, но за около 29-39 лв са за 37 дена! Взимат се предписанието на опаковката!
Ох, сигурно ще има още въпроси, затова давай ги насам, надали всичко ти е кристал ясно, но затове сме тук!
|
|
|
|
|
|
|
здравей ,първо искам да ти благодаря за бързия отговор..., и разбира се имам още много ,много въпроси...,Един от които е ,че нещо не ми стана ясно с килцата сладурче....как да сваля 4-5кг. като ще взема да изчезна ,после сигурно трудно ще щракам из клавиатурата ... Благодаря ти все пак за саветите, предполагам,че другите въпроси ще си доидат от самосебе си в процес на тренировка. Надявам се да не ти досаждам много....а да сетих се за още един...Какво ще стане със съвършената ми градна обиколка след като ме караш да отслабвам?
|
|
|
|
|
|
Дата: 13.02.2004
|
Хахаха колегата го е обяснил малко по-сложно. Имал е в предвид, че за да изглежда един мускул релефен върху него не трябва да има мазнини и съответно ти е дал много добри съвети. А относно гръдната обиколка - при положение, че изчистваш мазнини ще намалее, но не значително - все пак гърдите са изградени от мастна тъкан.
Успех
“Shut Up and Train” ————————————-
“I’m Not Here to Talk” ————————————-
|
|
|
|
|
|
Дата: 26.01.2005
От: sofia
|
абе хора, така като гледам, след целулита, основния проблем на жените в залата е да не им увиснат гърдите....то си е основен проблем и според мен, ама тва е др тема.. идеята ми е, дали ако стегнат гръдните си мускули тва ще е предпазна мярка относно увисването на гърдите...как мислите?
“..we are all hungry,and all hustle/
and we’re all humble,/
but together we got more muscles”
|
|
|
|
|
|
Дата: 16.02.2004
|
При тия килограми не знам какви диети ще пази.Препоръчвам и упражнения за стягане на ханша и гърдите.Има доста такива и то без тежести.Мисля че това скоето разполагаш е абсолютно достатъчно за стягане на тялото
Не е важно,че ти говорят зад гърба,важното е като се обърнеш ДА МЛЪКНАТ!
Когато сексът стана спорт-на нас ни отредиха място в публиката!
|
|
|
|
|
|
Дата: 08.11.2004
От: Варна
|
Че съм сладурче, мерси, но никой не те кара да слабееш, само казвам пътя към успеха, а релеф се постига с загуба на мазнини! А ти искаш релеф, нали така!!!!!
Така че , съсвършената ти гръдна обиколка може да стане съвършено перфектна! Просто гърдата ще се доуформи, чак да намалее, не се безпокой. Единствено това бих добавил като коментар на този етап. А килограмите ще се свалят като ядеш гореописаните храни и тренираш. Енергия за деня и тренировките ще служи мазнинкта, която всеки си има, но ти ще я намалиш до минимум, за да покажеш колко по-съвършена можеш да бъдеш бейби!
Успех и дерзай! :wink:
|
|
|
|
|
|
|
Е, не сам те разбрала...
но като цяло, започвам и да се забавлявам с вас...,наистина ме развеселявате за което сам Ви благодарна :oops:
Мерси за ценната информация и...умната :D
Ако вазникнат още въпроси, пак ще ти досадя 
|
|
|
|
|
|
Дата: 30.12.2004
|
Не се притеснявай за гърдите си. Няма значение колко са големи а как са оформени. Като истински ценител на тези благинки ти казвам, че по-добре да са по-малки и стегнати и оформени, отколкото да са увиснали и със зърна като телефонни шайби . Само гледай да не отслабнеш екстремно бързо, че тогава ще заприличат на чорапи. Успех и после снимай да видиме как е 
Drug’s killing, Sex Makes You A God!!! Think About That!!! P.S But Don’t Forget The GYM 
|
|
|